-
Χαιρεται . Εχω μια απορια Ξερετε αν γινεται σε fiat panda 1.2 dynamic να μπει κινητηρας απο 500 0.9 85hp Twinair ? Και αν γινεται ποσο πανω κατω θα κοστισει και αν το εχει κανει και κανεις ? Επισης αν γινεται να μπει αλλος δυνατος κινητηρας και αν ναι ονομαστε μερικους Ευχαριστω πολυ.
-
Χαιρεται . Εχω μια απορια Ξερετε αν γινεται σε fiat panda 1.2 dynamic να μπει κινητηρας απο 500 0.9 85hp Twinair ? Και αν γινεται ποσο πανω κατω θα κοστισει και αν το εχει κανει και κανεις ? Επισης αν γινεται να μπει αλλος δυνατος κινητηρας και αν ναι ονομαστε μερικους Ευχαριστω πολυ.
-
-
Γιατι δεν περιμενεις το νεο Panda που θα κυκλοφορησει σε λιγο καιρο με τον Twinair;
-
Ειναι πολλα τα λευτα ρε φιλε !
-
Πούλα το και πάρε ένα Panda 100.
-
Για τον twinair δεν ξερω,δε νομιζω να το χει κανει καποιος. Εχει μπει ομως ο 16v του coupe-delta.Δε νομιζω να αξιζει ομως.Οπως λεει κι ο αουπαν ,σοφοτερη λυση να πουλησεις και να παρεις 100αρι.
-
Fiat panda