-
ε τώρα σας τον προσφέρουν από την αρχή και σε όποιον αρέσει.
-
οπως δλδ συμβαινει σε ολες τις χωρες του κοσμου,οπου αλλοι αγωνες ειναι καλυτεροι,αλλοι χειροτεροι...
απλως εδω δεν μπορουμε να πουμε για διαφορους λογους,οτι ειναι ο καλυτερος αγωνας. -
Tι εγινε ρε παιδια ? χθες το βραδυ στις 20.00 εληξαν οι συμμετοχες για τον αγωνα οπως ελεγε το προγραμμα ε ?
Πως πηγαμε ? εστω οφ δε ρεκορτ μαθαμε τιποτα ? συμπληρωσαν οι κλασεις ? η χρειαζεται να ξυπνησουμε κανεναν που δεν διαβαζει ιντερνετ και θελει να τρεξει ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι εγινε ρε παιδια ? χθες το βραδυ στις 20.00 εληξαν οι συμμετοχες για τον αγωνα οπως ελεγε το προγραμμα ε ?Πως πηγαμε ? εστω οφ δε ρεκορτ μαθαμε τιποτα ? συμπληρωσαν οι κλασεις ? η χρειαζεται να ξυπνησουμε κανεναν που δεν διαβαζει ιντερνετ και θελει να τρεξει ?
Ε καλά τώρα...έληξε η προθεσμία...
Είδατε φέτος σε καποιον αγώνα να μην δίνεται παράταση, έστω και σιωπηλή, τουλάχιστον μέχρι Παρασκευή (να μην πω Δευτέρα)....;;;
Σιγά την κοσμοσυρροή φέτος....
-
Αν προσεξατε στο τελευταιο ωραριο του Παλαδιου που δημοσιευθηκε, εχουν δοθει 5 επι πλεον λεπτα στο κομματι Πανακτος-Μελετακι, κατοπιν ...ωριμου σκεψεως.
Καποιοι θα εκτιμησουν αυτην την κινηση.Φιλικα,
'el-em'
-
Eχει παρει το ματι σου το γατισιο μηπως και κανεναν ανεφοδιασμο προαιρετικο πουθενα φιλε ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eχει παρει το ματι σου το γατισιο μηπως και κανεναν ανεφοδιασμο προαιρετικο πουθενα φιλε ?Οχι, δεν θα υπαρχει.
Αλλωστε 'βγηκε' και το 2010.
Φιλικα,
'el-em'
-
δυστυχως ομως με πολλους να 'επισκεπτονται' βενζιναδικα...............
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Eχει παρει το ματι σου το γατισιο μηπως και κανεναν ανεφοδιασμο προαιρετικο πουθενα φιλε ?
Οχι, δεν θα υπαρχει.
Αλλωστε 'βγηκε' και το 2010.
Φιλικα,
'el-em'
Που σημαινει τι ?αυτο .
Οτι το 2010 ηταν το ετος των σοφων αποφασεων ? γνωριζουν οι σοφοι οτι ακομα τρεχουν αυτοκινητα με 45 αρια ρεζερβουαρ οριτζιναλ (ιστορικα) ?
Αλλα και τα Α που καινε τις καλτσες τους με τα οριτζηναλ 55 αρια παλι προβλημα εχουν στο τσιμα τσιμα να φτασουν στον τερματισμο .(εκτος αν κανω λαθος και τα φετινα χλμ ειναι λιγοτερα στην μπουκλα ).
Ειναι τοσο τραγικο να γινει κατι τετοιο ? εσεις πως το βλεπετε ? -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αν προσεξατε στο τελευταιο ωραριο του Παλαδιου που δημοσιευθηκε, εχουν δοθει 5 επι πλεον λεπτα στο κομματι Πανακτος-Μελετακι, κατοπιν ...ωριμου σκεψεως.
'el-em'
-
http://startline.gr/portal/product_info ... f1ec8ff24c
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
'el-em'
..χάρη τους έκαναν? από την τσέπη τους τα έδωσαν..?
Καλημέραααα
-
Ο χρήστης robert έγραψε:
δυστυχως ομως με πολλους να 'επισκεπτονται' βενζιναδικα...............και πολύ καλά έκαναν
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
'el-em'
..χάρη τους έκαναν? από την τσέπη τους τα έδωσαν..?
Καλημέραααα
Αντι να πουμε 'μπραβο' σε μια σωστη κινηση, την χλευαζουμε !!!
Τελεια !!!Φιλικα,
'el-em'
Y.Γ. 'Χαρη' τους εκαναν Αγγελε μου, διοτι το 2010 ηταν 5 λεπτα λιγοτερο και ενω ζοριστηκαν ορισμενοι, δεν εφαγε καπελλο κανενας. Αποφασιστηκε φετος το 5λεπτο, για να ειναι ολοι πιο ανετοι.
Αμαν πια με την φιλοσοφια σας αυτην !!! -
Δηλαδη ποιον ενοχλω αν σταματησω στο βενζιναδικο?
Επισης, αγχωνομαι να κουβαλαω βενζινη με το Forester και αν χυθει εστω και λιγο, ποιος την ακουει τη γυναικα μου, που την επομενη θα βαλει μεσα τα παιδια.
Προβλημα μου ολα αυτα! Συμφωνοι! Μηπως ομως χανουμε την ουσια σε καιρους που δεν επιτρεπετε?@ zivas: Στην αλλαγη πορειας στο εκκλησακι, στον Αη Γιαννη εχε το νου σου γιατι ολο μουτρα μου βγαζει εκει!
@ el em: Γιατι δεν δεχεσαι οτι ειναι πετυχημενο το αστειο? -
τοτε να μην ασχολουμαστε με κανονισμους .....ασ κανει οτι θελει ο καθενας......βενζινη οπου θελει............service οπου θελει .......λαστιχα οπου θελει .........
-
Αγαπητε Robert πουθενα δεν ειπα κατι τετοιο! Μιλησα συγκεκριμενα για τον ανεφοδιασμο. Απ'τη στιγμη που δεν ειναι ολα τα καυσιμα,ολων των αγωνιζομενων συγκεντρωμενα καπου στο service park ωστε οποτε θελει ο τεχνικος εφορος να παρει δειγμα να ελεγξει, ολα τα αλλα ειναι ανευ ουσιας.
Ναι και εγω περυσι, πολυ ψαρωμενος και θελοντας να ειμαι συννομος ειχα εφοδιαστει με μπιτονια. Χαζομαρα οπως αποδειχτηκε γιατι απλα δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος.
Φιλικα Χρηστος Δαρας -
Nαι ..γεια σας , ειχα γραψει για μια φριτεζα της φουκαριαρας της πεθερας μου , αλλα τωρα δεν πειραζει .... εσεις καλα ειστε ?
-
Ειστε σε γραμμη προτεραιοτητας. Παρακαλω περιμενετε!
-
χρηστο καλημερα ,
το δειγμα που λες μπορουν να το παρουν οπου κ οποτε θελουν ........κ ο ανεφοδιασμος ειναι μεσα στο παιχνιδι του αγωνα........ οπως κ τα λαστιχα ...η καποια ζημια............ απο τη στιγμη που δε δινεται ανεφοδιασμος αλλου τοτε δε νοειται να σταματας ( οχι εσυ προσωπικα) σε οποιο βενζιναδικο θες για να φουλαρεις........
32ο Ράλλυ Παλάδιο