-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Παιδιά για αυτούς: http://www.mister-auto.gr/el/ τι ξέρουμε; Είναι αξιόπιστοι; Για αμορτισέρ KYB ενδιαφέρομαι.
Φίλε είναι δύσκολο να θυμόμαστε το αυτοκίνητο που έχεις!!!!!......
Δεν εγραψα μοντελο γιατι ηθελα πληροφοριες για το εν λογω καταστημα καθως οι τιμες του ειναι πολυ καλες. Μηπως υπαρχει καποιος λακος; Μηπως ειναι μαιμου τα ανταλλακτικα; Εχει ψωνισει κανεις απο αυτους;
Αν παντως βοηθαει το αυτοκινητο, προκειται για Mazda Xedos 6 κι ενδιαφερομαι για KYB EXCEL G.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παιδιά για αυτούς: http://www.mister-auto.gr/el/ τι ξέρουμε; Είναι αξιόπιστοι; Για αμορτισέρ KYB ενδιαφέρομαι.
Φίλε είναι δύσκολο να θυμόμαστε το αυτοκίνητο που έχεις!!!!!......
Δεν εγραψα μοντελο γιατι ηθελα πληροφοριες για το εν λογω καταστημα καθως οι τιμες του ειναι πολυ καλες. Μηπως υπαρχει καποιος λακος; Μηπως ειναι μαιμου τα ανταλλακτικα; Εχει ψωνισει κανεις απο αυτους;
Αν παντως βοηθαει το αυτοκινητο, προκειται για Mazda Xedos 6 κι ενδιαφερομαι για KYB EXCEL G.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, σε όλες της εκδώσεις, BG(DOHC) B69 KFI φορά τα ίδια αμορτισέρ. Οι ευρωπαϊκές αντιπροσωπίες της μάρκας, προτείνουν MONROE ORIGINAL Gas Technology.
Τα εμπρός έχει το καθένα 158,65ε λιανική μετά φόρου. τα πίσω κλίνει ο δίαυλος μετά της 6μμ με Ολλανδία και δεν μπορώ να σε πληροφορήσω.
Συνήθως οι συνάδελφοι, όταν πουλάμε λιανική μετά φόρου, χαρίζουν εργασία και ευθυγράμμιση, που σημαίνει δώρο 90 περίπου ευρώ.
Έχω πει πολλές φορές, ότι ένα αμορτισέρ, η ένα λάστιχο, η ένα φανάρι πλαστικό, εκτεθειμένο σε μια βιτρίνα, η σε μια ζέστη αποθήκη, για δυο ας πούμε χρόνια, δεν έχει σχέση με ένα καινούργιο από πλευράς αντοχής.
Αύριο θα σου πω και για την μάρκα που ζήτησες.
Α. -
Ευχαριστω για την απαντηση και τον κοπο κ. Αντωνη.
-
πάντως απο misterauto σου ρχεται 290 , τα 4 αμορτισερ .
και ενα 90αρι για τοποθετηση και εχεις καθαρισει μ ενα κοστουμακι ... 380 .
Όσον αφορά για την φρεσκαδα του αποθεματος του misterauto , δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να πιστευει , πως έχει στοκαρει πραγματα τα οποια δεν κινουνται .... ???
έχω την εντυπωση πως είναι κλαδί , πολυεθνικου αυτοκινιτιστικου eshop !!!
αρα γυριζει το αποθεμα του, με ταχυτητες που ενα μαγαζι ελληνικο, δεν νομιζω ουτε να τις εχει ονειρευτει καν. -
Ναι, άκουσα καλά λόγια και από τον mod mirage για το εν λόγω ιντερνετομάγαζο οπότε βλέπω οι Γάλλοι (γαλλικό είναι) να τα παίρνουν τα Ευρά.
-
Σε πόσες μέρες γίνετε η παραλαβή?
Πως πληρώνονται?
Πως τα παραλαμβάνεις?.
Α. -
Σε καποια προιοντα που γνωριζω τις τιμες της αγορας για το αυτοκινητο ΜΟΥ ειναι πανακριβο ειδικά αν υπολογισεις να οποια μεταφορικά
Ενδεικτικά αναφερω Δισκο συμλεκτη Valeo τον βρισκω 120 ευρω ( σετ ) αντι 158 που τον εχει
Ψηγειο 90-120 αναλλογα την εταιρεια οταν το φτυνότερο του ειναι 140αντιθετα τον βρηκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φτυνότερο στις δυσκοπλακες της BREBO σχεδόν στη μιση τιμη, τοσο που προβληματιζομαι να τσιμπισω ενα σετακι... ουτος ή αλλος 'μου ερχεται' μια που εχουν πετσικάρει και δεν σηκωνουν ισιωμα πλεον...
-
Μεταφορικά 1 ευρώ για παραγγελία άνω των 70 ευρώ. Το γράφει με μεγάλα γράμματα. Τώρα για τις τιμές σε κάποια πράγματα είναι φτηνός σε άλλα όχι σε άλλα όσο και οι άλλοι. Συγκρίνεις και αγοράζεις. Εγώ δισκόπλακες και τακάκια αγόρασα απο αλλού για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μιας και 'καίγεται' αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τους από το εν λόγω εγγλέζικο site...
Ελπίζω να του βγει η αγορά.Τελικά του 'βγήκε' η αγορά.
Ευχαριστώ -εκ μέρους του- όλους όσους ενδιαφέρθηκαν. -
Όντως σε κάποια πράγματα είναι φτηνός σε άλλα όχι και σε άλλα στα ίδια.
Πάντως στα περισσότερα έχει μεγάλη ποικιλία με δυνατότητα εναλλακτικών επιλογών και είναι φτηνότερος απ΄οτι ν αγοράσεις απ την εδώ αγορά ( βλέπε πχ. τιμές μπροστινών φωτιστικών σωμάτων), με την παραγγελία να φτάνει στην πόρτα σου και χωρίς να πάρεις για καιρό σβάρνα όλα τα μαγαζιά για να βρεις αυτό που ψάχνεις στην τιμή που το ψάχνεις.
Και με μεταφορικά όπως προαναφέρθηκε 1 ευρώ για παραγγελία άνω των 70 ευρώ.
Ίσως μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η παραπάνω πραγματικότητα, αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ... πραγματικότητα. -
Και σίγουρα είναι μια πραγματικότητα, και δεν κομίζεις γλαύκα στην Αθήνα!. Προμηθευτές δεν έχω μόνον στην Ελλάδα μα και στο εξωτερικό!.
Βέβαια από αυτούς έχω εκπτώσεις, κάνω έλεγχο και παίρνω εγγυήσεις. Πόσοι ΙΧδες το μπορούν αυτό?.
Για τον συγκεκριμένο ρώτησα ότι ρώτησα, γιατί είναι λιανοπώλης μεσολαβητής, και δεν ασχολούμαι με μεσάζοντες.
Α. -
Ψιλικατζης ειναι βασικα
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Έτσι το είδα και εγώ κ.mod.
Α. -
Ουτε καν !!Ακομα πιο κατω!
http://www.mister-auto.gr/el/π�% ... CE%B5.html
-
Ειναι δε τοσο ψιλικατζης που εχει και προιοντα ιδιωτικης ετικετας
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Καθως πλησιαζει η ωρα του service στα 165000 χλμ, σκεφτομουν να προβω σε αγορα ανταλλακτικων απο internet συγκεκριμενα εδω: http://www.nt.gr/ και να μου τα τοποθετησουν στο συνεργειο με αναλογο κοστος. Πιο αναλυτικα μιλαμε για
Φιλτρο αερος
Φιλτρο βενζινης
Λαδια (33€ απο αλλο μαγαζι στην μεταμορφωση τα 4lt)
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Τακακια
Σιαγονες ταμπουρων
118 ευρω βγαινουν ολα.
Αξιζει κατι τετοιο απο αποψη ποιοτητας; Η συνεργειο για 200αρα και ανω.;; -
Υπάρχει αντίστοιχο θεμα
viewtopic.php?f=6&t=49249&start=60
-
Ο χρήστης nathanlyk έγραψε:
Καθως πλησιαζει η ωρα του service στα 165000 χλμ, σκεφτομουν να προβω σε αγορα ανταλλακτικων απο internet συγκεκριμενα εδω: http://www.nt.gr/ και να μου τα τοποθετησουν στο συνεργειο με αναλογο κοστος. Πιο αναλυτικα μιλαμε για
Φιλτρο αερος
Φιλτρο βενζινης
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Τακακια
Σιαγονες ταμπουρων
118 ευρω βγαινουν ολα.
Αξιζει κατι τετοιο απο αποψη ποιοτητας; Η συνεργειο για 200αρα και ανω.;;αξιζει μπορεις να τα βρεις και ποιο φτηνα αν ψαξεις αλλα ειναι καλη λυση να τα παρεις ολα απο εκει και να ξεμπερδευεις.προτιμησε τα επωνυμα ανταλλακτικα π.χ. ngk μπουζι,mann φιλτρα,ferrodo τακακια κ.τ.λ.αν πας και του πεις του μαστορα χωρις να τα αγορασεις μονος σου θα σου ραψει κουστουμακι με ολα αυτα τα ανταλλακτικα.οποτε καραξιζει οχι απλα αξιζει.
-
Φιλτρο αερος
Φιλτρο βενζινης
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Τακακια
Σιαγονες ταμπουρων
118 ευρω βγαινουν ολα.
Αξιζει κατι τετοιο απο αποψη ποιοτητας; Η συνεργειο για 200αρα και ανω.;;Για τι αυτοκινητο προκειται?
Μπορεις να τα βρεις και φθηνοτερα σε μαγαζια. -
Φιλτρο αερος
Φιλτρο βενζινης
Φιλτρο λαδιου
Μπουζι
Τακακια
Σιαγονες ταμπουρων
118 ευρω βγαινουν ολα.
Αξιζει κατι τετοιο απο αποψη ποιοτητας; Η συνεργειο για 200αρα και ανω.;;Σίγουρα αξίζει από άποψη οικονομίας.
Αν κάνεις προσεκτικές επιλογές ανταλλακτικών (ngk, mann, brembo, bosch κλπ), σίγουρα αξίζει και από άποψη ποιότητας.
Για τι αυτοκίνητο πρόκειται ?
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?