-
**Πωλείται το πρώτο τεύχος των 4ΤΡΟΧΩΝ. Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, πραγματικά καλύτερο και από καινούριο.
Το πουλάω για οικονομικούς λόγους δυστηχώς.Τιμή: 2000 ευρώ
**
Δωρεάν αποστολή για εντός Ελλάδος αγοραστές.Δώρο άλλο ένα παλιό συλλεκτικό τεύχος 4Τ!
ΥΓ. Είναι αυτό:
**edit | φωτογραφίες: **
-
**Πωλείται το πρώτο τεύχος των 4ΤΡΟΧΩΝ. Είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, πραγματικά καλύτερο και από καινούριο.
**
Δωρεάν αποστολή για εντός Ελλάδος αγοραστές.Δώρο άλλο ένα παλιό συλλεκτικό τεύχος 4Τ!
ΥΓ. Είναι αυτό:
-
**
ΥΓ. Είναι αυτό:
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν με πειθεις.Για ποιο πράγμα?
:ysterical:
Μπορεί κάποιος συντονιστής να αφαιρέσει την φωτογραφία από το δεύτερο ποστ (αυτή με το in before the lock). Σύμφωνα με τον κανονισμό απαγορεύεται ο σχολιασμός, πόσο μάλλον το να λοιδορείται η αγγελία μου.
-
Αφαιρεθηκαν τα offtopic.[mod]
-
Δε σε καταλαβαίνω, για ποιο αγνό των προθέσεων κλπ πρέπει να πείσω?
-
Απλώς από περιέργεια: Είναι το πρωτότυπο ή η ανατύπωση που κυκλοφόρησε στις αρχές των 90'ς?
-
Το είχα πάρει όταν επανακυκλοφόρησε αν και δεν γνωρίζω αν είναι ανατύπωση ή στοκ. Επειδή έχω και κάποια τεύχη των αρχών της δεκαετίας '80 έχει ίδιο χαρτί και μελάνι με αυτά.
[mod] Τελευταία φορά που καθαρίζεται η αγγελία, τόσο από σχόλια των 'ενδιαφερομένων' όσο και του πωλητή που μόνο για τον σκοπό που άνοιξε αυτό το θέμα δεν συντελούν. Σε περίπτωση που και πάλι συνεχιστεί το ίδιο βιολί η αγγελία θα κλειδωθεί [mod]
-
Δηλαδή δεν έχει σχέση με την αγγελία το ότι κάποιος ζήτησε φωτογραφίες?
Τελικά τι παράτυπο έχει αυτή η αγγελία ώστε να ξεσηκώσει τόση αντίδραση από τους συντονιστές? Δεν είναι δυσφήμιση της αγγελίας μου να υπάρχουν ποστ από συντονιστές με περιεχόμενο 'δεν με πείθεις' και 'Σε περίπτωση που και πάλι συνεχιστεί το ίδιο βιολί η αγγελία θα κλειδωθεί'?
**[mod] Όσο εσένα όχι μόνο δεν σε πτοεί το γεγονός πως άλλοι προσπαθούν να δυσφημίσουν την αγγελία σου αλλά δίνεις και τροφή ('ανταλάσσεται με φουρνάκι LG μπλα μπλα και διαφορά') άλλο τόσο αποδεικνύεις τον λόγο για τον οποίο παράθεσες την αγγελία αυτή. Η πλάκα έχει και τα όρια της και όσες επεμβάσεις έχουν γίνει έως τώρα έχουν σκοπό κυρίως να προστατέψουν την αγγελία σου. Την αγγελία δηλαδή που ούτε εσύ φαίνεται να θες να προστατέψεις.
Και πρέπει να κατανοήσεις τελικά οτι δε γίνεται όλοι να ασχολούνται με εσένα. Δε μπορεί να συνεχισθεί άλλο αυτή η ιστορία με το να πρέπει να επεμβαίνουμε για να σημειώσουμε τα αυτονόητα. [mod]**
-
Την αγγελία την έβαλα επειδή πουλάω το συγκεκριμένο αντικείμενο. Με ρώτησαν αν το ανταλλάσω με φουρνάκι και είπα ναι συν τη διαφορά. Αν με ρωτούσαν αν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή με ΜΧ5 όπως βλέπω τώρα σε άλλη αγγελία πάλι μπορεί να ανδιαφερόμουν, που είναι το πρόβλημα δηλαδή? Δεν ζήτησα από κανέναν να ασχοληθεί μαζί μου και τα ποστ που κατά βάση χαλάνε ή χαλούσαν την αγγελία μου έγιναν από συντονιστές που a priori έκριναν πως είναι 'πλάκα'.
Η αγγελία είναι σοβαρότατη και ισχύει για όποιον ενδιαφέρεται.
-
50ευρο σε ενδιαφερει φιλε ? ευχαρηστω
-
εσυ εισαι προκλητικος τωρα...
-
brotherfiat128 όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ χαμηλή η τιμή που δίνεις.
-
[quote='IKE']Το είχα πάρει όταν επανακυκλοφόρησε αν και δεν γνωρίζω αν είναι ανατύπωση ή στοκ. Επειδή έχω και κάποια τεύχη των αρχών της δεκαετίας '80 έχει ίδιο χαρτί και μελάνι με αυτά.
quote] -
up
-
Με ενδιαφέρει το άρθρο για την επίσκεψη στή Πιρέλλι. Πόσο πουλάς τις συγκεκριμένες σελίδες; Όχι φωτοτυπίες.
Ευχαριστώ.
-
Δεν πωλείται σε σελίδες, μόνο ολόκληρο.
Ευχαριστώ
-
Το περιοδικό είναι ακόμα διαθέσιμο, η αγγελία ισχύει
-
Είναι υπογεγραμμένο από ΚΚ;
-
Όχι, δεν έχει ούτε υπογραφές, ούτε τίποτα. Είναι σαν καινούριο.
Μπορεί ο αγοραστής όμως να επισκεφτεί τον ΚΚ και να του το υπογράψει. Έτσι θα έχει και την ευκαιρία να γνωρίσει τον ΚΚ από κοντά!
Αν το επιθυμεί ο αγοραστής μπορώ να του το παραδώσω υπογεγραμμένο από εμένα ή και με αφιέρωση.
4τροχοί, τεύχος πρώτο ΠΩΛΕΙΤΑΙ!