-
Ο χρήστης Ferrari 458 Spider έγραψε:
Και άλλες γνώμες για το Rallye?Ωραίο και στριφτάδικο αλλά γίγο ζόρικο στην καθημερινότητα αν πήγαινα σε παλιό μοντ θα κοιτούσα 147 , μκi focus αλλά ΜΧ5 ΝΒ αν δε με ενοχλούσε το διθέσιο .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Και άλλες γνώμες για το Rallye?
Ωραίο και στριφτάδικο αλλά γίγο ζόρικο στην καθημερινότητα αν πήγαινα σε παλιό μοντ θα κοιτούσα 147 , μκi focus αλλά ΜΧ5 ΝΒ αν δε με ενοχλούσε το διθέσιο .
Αξιζει να παρεις μια 147? Δεν εχω 'ακουσει' κατι συγκεκριμενο κακο, κλπ, απλα σαν κοστος συντηρησης σαν αξιοπιστια και αντοχη στα χιλιομετρα?
-
Eνας μου είπε να κοιτάξω και το Daihatsu Copen
Eσείς τι λέτε για αυτό το αμάξι?
Μου αρέσει που είναι αρκετά μικρό και έχει hardtop. -
Μου αρέσει που είναι αρκετά μικρό και έχει hardtop.Αχ! Χειροποιητο, αξιοπιστο, μικρούτσικο παιχνίδι!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μου αρέσει που είναι αρκετά μικρό και έχει hardtop.Αχ! Χειροποιητο, αξιοπιστο, μικρούτσικο παιχνίδι!
Συμφωνώ.
Βέβαια,έχω ακούσει ότι σε 2 χρόνια αποσύρεται η Daihatsu από την Ευρώπη.
Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται?
Παραμένουν κανονικά τα επίσημα service ή κλείνουν και αυτά???
Είναι παρόμοια περίπτωση με την MG που αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχουν πλέον επίσημοι αντιπρόσωποι για service? -
Συμφωνα με την ανακοινωση της εταιρίας η aftersales υποστηριξη στην Ευρωπη θα συνεχιστεί. Μονο η διαθεση νεων μοντέλων θα σταματήσει.
Ακόμα και μετα όμως απο πολλά πολλά χρόνια ... θα υπάρχει και η Toyota! -
Μου αρέσει που είναι αρκετά μικρό και έχει hardtop.Εχει κολλητος μου ενα.Μοντελο 1ος/2008 κ μεχρι τωρα εχει 40000χλμ.
Πολλες φορες το καβαντζωνω για ΣΚ!Απιστευτη οδηγικη αισθηση,απλη χωρις βοηθηματα κ διακοπτες Sport,Normal κτλ.
Αναρτηση κουτσουρο,πολλοι τριγμοι,στενοχωρο εσωτερικο(εγω με 1,95 οδηγαω με τα γονατα )κ ταμπλο απο Mx5 1ης γενιας.
Αλλα....Αμεσο ντιζατο γκαζι,hondisio σαζμαν κ ενα 13αρι μοτερακι που ψοφαει για στροφαρισμα!Ας ειναι καλα κ τα μολις 850 κιλα του(νομιζω?)!Το δε hardtop δινει αλλο αερα με την μουρατη ηλεκτρικη του αναδιπλωση κ κοβει κ αρκετους αεροδυναμικους θορυβους στο ταξιδι.Χαμηλη καταναλωση,τελη κ ασφαλεια.Κοινως αν το δεις σαν παιχνιδι(και σου αρεσει βεβαια και αισθητικα)θα το λατρεψεις κ θα χαζογελας σε καθε του βολτα(χωρια που θα σε κοιτανε σα να οδηγεις Supercar )
Κ απο οτι βλεπω πεσαν κ οι τιμες αρκετα,ενω απο αυτο το μηνα η daihatsu σταματησε κ επισημα την εισαγωγη του.
Οσο για τα ανταλλακτικα οπως λεει κ ο Cosneo ειναι σχεδον ολο Toyota μηχανικα οποτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.
Αγορά αυτοκινήτου