-
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
... και μόνο 29 συμμετοχές ...Καλες ειναι και αυτες.
-
Μια χαρα ειναι παιδια μαυτες τις καταστασεις που ζουμε !( αλλωστε οι πολεμικες κλασεις , συμπληρωσαν !!!)
**Καλη επιτυχια και διασκεδαση σε ολους **, τα ματια μας θα ειναι στραμενα στην Κρητη το ΣΚ και ελπιζω να βλεπουμε χρονους live εστω με καποια καθυστερηση .
Το μονο που θα σας παρακαλεσω (οποιος μπορει ) να μας ενημερωνει για τις καιρικες συνθηκες και την κατασταση των (βρεμενη -στεγνη κ.τ.λ. )Με την ελπιδα οτι στον επομενο αγωνα σας , θα ειμαστε εκει !χαιρετισματα και τις ευχες για εναν σπεσιαλ αγωνα ,στον φιλο μου Νικολιδακη
-
Προμηνύονται μάχες σε όλα τα επίπεδα, κλάσεις και γενικής.
Ο Λάμπρος και ο Γιώργος (διαχρονική αξία) δεν κατεβαίνουν στην φιλόξενη Κρήτη, διότι περιμένουν να δουν αποτελέσματα και να χτυπήσουν στο Παλλάδιο, στο οποίο πρέπει να λάβουν οπωσδήποτε μέρος, για να συμπληρώσουν τους 4 υποχρεωτικούς αγώνες του Κυπέλλου για να μπορέσουν να βαθμολογηθούν στην άσφαλτο.
Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος (διαμάντια χαρακτήρες με σπάνιο ήθος) κατεβαίνουν για την συγκομιδή βαθμών, διότι βρίσκονται μια ανάσα από την τελική διάκριση και στους δύο ασφάλτινους θεσμούς.
Ο Γιώργος και ο Ευτύχιος (άξιοι εκπρόσωποι του τόπου μου), πολύ καλά πλασαρισμένοι, με μια καλή επίδοση και ένα στραβοπάτημα των άλλων, ελπίζουν να αναδειχθούν και στο φετινό Κύπελλο.
Ο Βασίλης και ο Βαγγέλης (ταχύτατοι, κοιτάζουν τους πάντες ίσια στα μάτια), τους λείπουν δύο αγώνες, αλλά δεν τους λείπει το ταλέντο και είναι ικανοί για όλα στην Κρήτη και στο Παλλάδιο, παραμένοντας μέσα στο παιχνίδι.
Φυσικά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τις δυνατότητες των Κρητικών πληρωμάτων, οι οποίοι μέσα στον φυσικό τους χώρο θα είναι πολύ σκληρά καρύδια.
Άξιος οικοδεσπότης ο Αντώνης Χατζημιχάλης με τους συνεργάτες του, είμαι βέβαιος ότι θα υποδυθεί άψογα τον ρόλο του και θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους τυχερούς που θα μπορέσουν να βρεθούν αυτό το Σ/Κ στην Κρήτη.
Καλή επιτυχία σε όλους !!!
Υ.γ Μια παρατήρηση για διόρθωση (προς την γραμματεία της ΟΜΑΕ)
Νομίζω πως πρέπει να διορθωθεί ένα λαθάκι που δημοσιεύεται στην επικεφαλίδα των βαθμολογιών της F2 και F3, διότι στην άσφαλτο δεν έχει προκηρυχθεί Πρωτάθλημα, αλλά Κύπελλο. -
ωραια σφαγη θα γινει και κριμα που θα λειπουμε.....
οντως ειναι παρα πολλοι αυτοι που θα κινηθουν γρηγορα!!
ασχετο με το ραλλυ κρητης ,φανταζομαι οτι ο λαμπρος(κυρκος) δεν θα τρεξει στο παλλαδιο,αφου το πρωταθλημα το εξασφαλισε....δεν ξερω κατα ποσο θελει να παρει και το κυπελλο....
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Προμηνύονται μάχες σε όλα τα επίπεδα, κλάσεις και γενικής.
Ο Λάμπρος και ο Γιώργος (διαχρονική αξία) δεν κατεβαίνουν στην φιλόξενη Κρήτη, διότι περιμένουν να δουν αποτελέσματα και να χτυπήσουν στο Παλλάδιο, στο οποίο πρέπει να λάβουν οπωσδήποτε μέρος, για να συμπληρώσουν τους 4 υποχρεωτικούς αγώνες του Κυπέλλου για να μπορέσουν να βαθμολογηθούν στην άσφαλτο.
Ο Βαγγέλης και ο Σπύρος (διαμάντια χαρακτήρες με σπάνιο ήθος) κατεβαίνουν για την συγκομιδή βαθμών, διότι βρίσκονται μια ανάσα από την τελική διάκριση και στους δύο ασφάλτινους θεσμούς.
Ο Γιώργος και ο Ευτύχιος (άξιοι εκπρόσωποι του τόπου μου), πολύ καλά πλασαρισμένοι, με μια καλή επίδοση και ένα στραβοπάτημα των άλλων, ελπίζουν να αναδειχθούν και στο φετινό Κύπελλο.
Ο Βασίλης και ο Βαγγέλης (ταχύτατοι, κοιτάζουν τους πάντες ίσια στα μάτια), τους λείπουν δύο αγώνες, αλλά δεν τους λείπει το ταλέντο και είναι ικανοί για όλα στην Κρήτη και στο Παλλάδιο, παραμένοντας μέσα στο παιχνίδι.
Φυσικά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τις δυνατότητες των Κρητικών πληρωμάτων, οι οποίοι μέσα στον φυσικό τους χώρο θα είναι πολύ σκληρά καρύδια.
Άξιος οικοδεσπότης ο Αντώνης Χατζημιχάλης με τους συνεργάτες του, είμαι βέβαιος ότι θα υποδυθεί άψογα τον ρόλο του και θα φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο τους τυχερούς που θα μπορέσουν να βρεθούν αυτό το Σ/Κ στην Κρήτη.
Καλή επιτυχία σε όλους !!!
.
Ξερει να φτιαχνει κερκιδα ο Μιχαηλ μας !!!
υ.γ. Η διαχρονικη αξια ΓΙΩΡΓΟΣ ! who Γιωργος ? Μιχαλη .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
...υ.γ. Η διαχρονικη αξια ΓΙΩΡΓΟΣ ! who Γιωργος ? Μιχαλη ....αν κατάλαβα καλά ενοεί τον Πολυζώη (αφου λέει ο Λάμπρος και ο Γιώργος, μιας και όλα τα ζευγάρια που αναφέρει είναι οδηγός - συνοδηγός), όμως δεν πρόσεξε ο κύριος Μιχάλης ότι ο Πολυζώης τρέχει συνοδηγός του Πιτσάκη...
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
...υ.γ. Η διαχρονικη αξια ΓΙΩΡΓΟΣ ! who Γιωργος ? Μιχαλη .
...αν κατάλαβα καλά ενοεί τον Πολυζώη (αφου λέει ο Λάμπρος και ο Γιώργος, μιας και όλα τα ζευγάρια που αναφέρει είναι οδηγός - συνοδηγός), όμως δεν πρόσεξε ο κύριος Μιχάλης ότι ο Πολυζώης τρέχει συνοδηγός του Πιτσάκη...
Πιστευω οτι ο Πιτσακης ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
Η πρωτη εξαδα θα ειναι-τυχαια σειρα-
ΠΙΤΣΑΚΗΣ
ΑΝΑΠΟΛΙΟΤΑΚΗΣ
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΧΟΣ
ΖΑΧΟΣ
ΠΕΡΟΥΛΑΚΗΣ
για την δεκαδα θα ειναι ακομα 6
ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ
ΠΕΡΑΚΗΣ
Π'ΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ
ΘΕΡΙΑΚΗΣ
Π'ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ
τυχαι σειρα αυτη η 12 για την πρωτη δεκαδα με αουτσαιντερ τον μικρο Καφετζακη.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -
ΔΥΟ .................ΜΕΡΕΣ.....ΑΚΟΜΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΚΟΛΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΣΤΟ SAXO ΜΟΥ
-
Καλό τερματισμό σε όλα τα πληρώματα !!! δυστυχώς δεν καταφέραμε να κατέβουμε ούτε εμείς ...
-
Εκει στην κρητη δεν υπαρχει αποψη για την πρωτη εξαδα?
-
Εδώ στην Κρήτη έχουμε άποψη για την πρώτη εξάδα και θα σου την πούμε με ... στοιχεία ... την Κυριακή το βράδυ
...και να ξέρεις ότι σου πούμε... -
η μαχη της Κρητης!!!!!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
η μαχη της Κρητης!!!!!!!ή καλύτερα 'η μάση τσι Κρηηηητης'
-
Πιτσακης-Πολυζωης για την νικη.
Ο αναπολιωτακης απ οτι φαινεται δεν ξεκινησε.
Αλλα δεν θα ειναι τιποτα ευκολο,γιατι απ εκει και πισω πεφτουν κορμια
Παμε γι αυριο με ωραιες κοντρες,με 5 ειδικες διαδρομες. -
-
Ο χρήστης CRN.gr έγραψε:
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του 33ου Rally Κρήτης, που περιελάμβανε δύο ειδικές διαδρομές και την πανηγυρική εκκίνηση.Αυτα τα διαβασαμε φιλε μου.
Κατι διαφορετικο απο back stage??
Tiποτα εξτρα απο συναγωνισμο,εκπληξη,κλπ.
Παντως πρεπει να εχει μεγαλο jump -photo corsa s1600. -
Τι γινεται ορε κοπελια , γραψτε τιποτα , αρχισαν οι εκτοξευσεις στα γλυστερα ?
Καστελι εεεε ? = καλο χωριο !
-
Κανα νεο για Ζαχο Βαγγελη ?
-
kamia τηλεφωνικη επικοινωνια δεν εχει κανεις ?
33o RALLY ΚΡΗΤΗΣ 29-30/10/2011