-
Μια ειδικη εμεινε ?
για να δουμε ο Νικολιδακης θα παρει το 0.29 του Κτιστακη ? κι αν ο Βασιλακης Ζαχος κρατησει την τεταρτη θεση λογικα μπορει μιας και την επισκοπη την εχουν παιξει κι οι δυο (παπαδοκωσταντακης δηλδ.)
-
Τι καλά θα ήταν να είχαμε και σπλιτ ζωντανά εε;
-
Μονο ο σοααβε με το επιτελειο του ειναι μανουλα σ'αυτα
-
5.03 εγραψε ο Βασιλακης την πηρε την 4η θεση , για να δουμε τι θα γραψει ο Κτιστακης τωρα ...για την 3 θεση γενικης με τον Νικολιδακη !!!!
-
Ωωωωχ την εκανε ο Κτιστακης 12.20 στην τελευταια ειδικη 3ος β.ζαχος !
-
Μπραβο κυριοι , και του χρονου ολοι να ειμαστε εκει !
-
Συγχαρητήρια σε όλους για τις μάχες!!!
Ιδιαίτερα στον Γιάννη τον Νικολιδάκη, τον Κτιστάκη και τον Ζάχο, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους μας κράτησαν το ενδιαφέρον σε πολύ υψηλά επίπεδα!!!
Μπράβο!!
-
πολλες εγκαταλαψεις ομως.....μηχανικα προβληματα ή εξοδοι?.....
συγχαρητηρια σε ολο το γρηγορο team για τις φοβερες μαχες!!!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
πολλες εγκαταλαψεις ομως.....μηχανικα προβληματα ή εξοδοι?.....συγχαρητηρια σε ολο το γρηγορο team για τις φοβερες μαχες!!!
Το καστελι-καλο χωριο εκανε το θαυμα του.Οτι μαζευαν αλλου το εχαναν εκει.
Συγχαρητηρια στο νικολιδακη-πετουση με το 106 ,που απ τους χρονους πηγαν αερα παντου και δεν κυνηγησαν απ οτι φαινεται την f2 αλλα κοιταξαν την f3 μυαλομενα και ετσι τα πηραν ολα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Κριμα για τον περουλακη.
Αντε και στο 34 Ρ.ΚΡΗΤΗΣ με το καλο. -
-
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ RALLY!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΗΜΕΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΗ ΘΥΜΗΖΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ!!! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ 1οι Α5 6οι F2 5oιf3 9οι ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΑΘΛΟ? ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ 2 ΟΠΩΣ Ν4 Ε11 Α7+ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΚΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΘΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ!!!!!! ]-----------------------------------------100000000000000000000000000000000000[/color:608n7gn2]
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
πολλες εγκαταλαψεις ομως.....μηχανικα προβληματα ή εξοδοι?.....συγχαρητηρια σε ολο το γρηγορο team για τις φοβερες μαχες!!!
Καλημερα
Απ οτι φαινεται απο τους χρονους 2 ηταν απο εξοδο και τα υπολοιπα απο μηχανικο προβλημα.
Οσο για της μαχες στην τελευταια ειδικη αλλαξαν τα πραγματα,οπως το 2010 που εχασε ο νικολιδακης στην τελευταια ειδικη. -
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ RALLY!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΗΜΕΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΗ ΘΥΜΗΖΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ!!! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ 1οι Α5 6οι F2 5oιf3 9οι ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΑΘΛΟ? ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ 2 ΟΠΩΣ Ν4 Ε11 Α7+ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΚΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΘΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ!!!!!! ]-----------------------------------------100000000000000000000000000000000000[/color:lhk2iza5]Αγαπητε κ.Πουλακη,
Αν και δεν ειμαι ο κ. Χαλιβελακης, παρα ενας απλος αγωνιζομενος και μελος της επιτροπης κανονισμων της ΕΘ.Ε.Π.Α. θα ηθελα να σας απαντησω ως εξης.
-
Συμμετεχετε σε ενα αθλημα το οποιο διεπεται απο καποιους κανονισμους, τους οποιους οπως ολοι οι αγωνιζομενοι πρεπει να διαβαζετε και να κατεχετε. Τοσο στον Γενικο Κανονισμο Ραλλυ, οσο και στον Συμπληρωματικο Κανονισμο του Ραλλυ Κρητης, αναφερεται ρητα οτι σε περιπτωση που σε καποια κλαση ξεκινησουν λιγοτερα απο τρια πληρωματα, δεν θα απονεμηθουν επαθλα σε κανενα αγωνιζομενο.
-
Η νοοτροπια σας ειναι τελειως εσφαλμενη. Δεν τρεχουμε για να παρουμε το κυπελλακι (που στην προκειμενη περιπτωση δεν δικαιουμαστε καν) αλλα για να ευχαριστηθουμε τον αγωνα και τον συναγωνισμο με τα αλλα πληρωματα, για να οδηγησουμε στο οριο με καλα μετρα ασφαλειας και για να ξεπερασουμε πρωτα-πρωτα τον εαυτο μας.. Αν τωρα ερθει και τι κυπελλακι, καλοδεχουμενο να ειναι.
Εχοντας αναφερει αυτα, δεν βλεπω που ο κ.Χαλιβελακης αποφασισε και διεταξε εις βαρος του πληρωματος σας, η σε ποιο σημειο σας αδικησε η Λεσχη που τοσα χρονια στηριζετε ?
Οσο αφορα την 'ηθικη επιβραβευση' που αναφερετε, αυτο για το οποιο παραπονιεστε δεν ειναι 'ηθικο' αλλα 'υλικο'.
Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ RALLY!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΗΜΕΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΔΡΕΝΑΛΗΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΜΕΙΝΕ ΝΑ ΘΥΜΩΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΥΠΗ ΠΙΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΑΘΛΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΗ ΘΥΜΗΖΩΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΑΠ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΚΩΣΤΑΝΤΑΚΗΣ Κ ΑΛΛΟΙ!!! ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΒΙΔΑΚΗΣ 1οι Α5 6οι F2 5oιf3 9οι ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΑΘΛΟ? ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΗ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ 2 ΟΠΩΣ Ν4 Ε11 Α7+ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!! ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΚΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ!!!! ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΘΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ!!!!!! ]-----------------------------------------100000000000000000000000000000000000[/color:19f9mecb]
Αγαπητε κ.Πουλακη,
Αν και δεν ειμαι ο κ. Χαλιβελακης, παρα ενας απλος αγωνιζομενος και μελος της επιτροπης κανονισμων της ΕΘ.Ε.Π.Α. θα ηθελα να σας απαντησω ως εξης.
- Συμμετεχετε σε ενα αθλημα το οποιο διεπεται απο καποιους κανονισμους, τους οποιους οπως ολοι οι αγωνιζομενοι πρεπει να διαβαζετε και να κατεχετε. Τοσο στον Γενικο Κανονισμο Ραλλυ, οσο και στον Συμπληρωματικο Κανονισμο του Ραλλυ Κρητης, αναφερεται ρητα οτι σε περιπτωση που σε καποια κλαση ξεκινησουν λιγοτερα απο τρια πληρωματα, δεν θα απονεμηθουν επαθλα σε κανενα αγωνιζομενο.
- Η νοοτροπια σας ειναι τελειως εσφαλμενη. Δεν τρεχουμε για να παρουμε το κυπελλακι (που στην προκειμενη περιπτωση δεν δικαιουμαστε καν) αλλα για να ευχαριστηθουμε τον αγωνα και τον συναγωνισμο με τα αλλα πληρωματα, για να οδηγησουμε στο οριο με καλα μετρα ασφαλειας και για να ξεπερασουμε πρωτα-πρωτα τον εαυτο μας.. Αν τωρα ερθει και τι κυπελλακι, καλοδεχουμενο να ειναι.
Εχοντας αναφερει αυτα, δεν βλεπω που ο κ.Χαλιβελακης αποφασισε και διεταξε εις βαρος του πληρωματος σας, η σε ποιο σημειο σας αδικησε η Λεσχη που τοσα χρονια στηριζετε ?
Οσο αφορα την 'ηθικη επιβραβευση' που αναφερετε, αυτο για το οποιο παραπονιεστε δεν ειναι 'ηθικο' αλλα 'υλικο'.Φιλικα,
'el-em'
ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΕ ΠΑΡΑΝΩ Ν4 Α7+ Ε11 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΟΥΝ???? Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
-
Mας στεναχωρεις αγαπητε μας toyota racing , τουλαχιστον οσους παρακολουθουμε με αγνα αισθηματα τους Ελληνικους αγωνες και ειδικα τα πληρωματα που το παλευουν με μικρα μπατζετ κι αυτοκινητα .
Μετα απο εναν τετοιο αγωνα , να διαβαζουμε αυτα που εγραψες , που οι αμερολιπτοι του φορουμ δεν σου δινουν κανενα δικιο !
Θα ειχα ακομα και υποψιες για το αν εχει βαλει το χερι του ο προεδρος της ΟΜΑΕ , αν δεν ηξερα οτι δεν μπορει να εχει ουτε καν την ιδεολογια στο ριξιμο των ενας ανθρωπος σαν τον Μαλωλη Χαλιβελακη που μια ζωη ηταν και καπελωμενος αν θες στους αγωνες του απο διλιτρα και βαλε , αφου μια ζωη παλευε με κορολιτσες 1600 ενατι τερατων !Το οτι ακουμε διαφορα απο ...διαφορους , χωρις να ψαχομαστε ουσιαστικα , δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μας επιρεαζει τοσο ωστε να χαλαμε την εικονα μας την Αθλητικη , και εσυ μεχρι τωρα εχεις μια πολυ καλη εικονα στο σπορ !
Μπορει να αισθανεσαι οτι θα δικαιωσουν ενα κυπελακι μετα απο τετοιο κοπο , αλλα δεν μπορεις ισως να ξερεις ποσοι αλλοι εχουν κανει περισσοτερα με ενα 1300αρακι και με 80+ συμμετοχες και ηταν οι συγκυριες τετοιες που δεν συμπληρωναν την κλαση για να εχουν το αναμνηστικο αυτο !
Οσο για τις αλλες κλασεις που αναφερεις , μαλλον κατι δεν θα εχεις προσεξει γιατι πηραν κυπελο , δεν ειναι δυνατον να εχει γινει εσκεμενη αδικια για τα δυο 1300αρια , μου φαινεται κουφο !Τελος παντων , ισως η εν βρασμο στιγμη να μην σε βαζει εκει που πρεπει , γιαυτο αν εχεις ιν καρ πλανα βαλε μας και ισως παρεις μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο ενα κυπελακι
-
Θα ήθελα να προσθέσω και γω την άποψή μου για το 33ο rally KPHTHΣ που ήταν και η πρώτη μου φορά που συμμετείχα στο κρήτης στο λιγοστό διάστημα που ασχολούμαι με το άθλημα.
Έχω να πω ότι ήταν ένας πολύ ωραίο ραλλυ ωραίες ΕΔ πολύ τεχνικές και για κάποιον όπως εγώ που δεν έχω πολλά αγωνιστικά χιλ σου εδινε τη δυνατότητα να δεις τα ορια σου και τις δυνατοτητες του αυτ/του σου, τα ειχε ολα κατηφορικά, κλειστά,χασίματα,γλυστρες,jumb,ανηφορικά,πατημένα & μπορώ να πω οτι ήταν απίστευτη εμπειρία αλλα και οδηγικη ευχαρίστηση παρόλο που την 28η το βράδυ μου μπήκε πυρετός λέω δεν θα τα παρατήσω θα πάω και με 38μισο ολο το σ/κ καταφέραμε και γυρίσαμε στη ράμπα.Απο τα αρνητικά που ειδα ηταν διαφήμιση του αγώνα ελλιπές τοσο εντός Ηρακλείου αλλά και εκτός Ηρακλείου Ρέθυμνο Χανιά και αργοπορημένη πολύ. Επίσης είδα αρκετό διαφημιστικό υλικό (40σελιδο ένθετο) το Σάββατο να εχει μείνει νε διάφορα σημεία της πόλης του Ηρακλείου χωρίς να εχει εξαντληθεί που με λιγα λογια θα καταλήξει στην ανακύκλωση.θεωρώ οτι τα χρήματα που χαραμίζονται και κάποιοι εχουν πληρώσει το ανάλογο αντίτιμο για να προβληθούν χωρισ ομως να φτάσει έγκαιρα στον κόσμο ειναι τσάμπα κόπος.Αντι λοιπόν να χαραμίζονται τοσα χρήματα για την ανακύκλωση θα μπορούσαν να επενδυθούν πιο σωστα και ισως το Ραλυ κρητης μάζευε περισσότερες συμμετοχές.οπως ακουσα και κάποιους να λενε οτι κανουν οι 10-15 συμμετοχές και οι υπόλοιποι ειναι.....θέλω να πω σε αυτους οτι αν αυτοι οι υπόλοιποι δεν έβρισκαν τα χρήματα να δηλώσουν και να τρέξουν
δε θα γινόταν αγώνας με 10-15 συμμετοχές και ειναι ντροπή μας στις μερες που βιώνουμε να υπάρχουν αυτοι οι τύποι μέσα από το άθλημα να λενε αυτα τα λογια.Εγω είμαι χωρις δουλειά και αν δεν υπήρχαν η αντι/πεια Peugeot ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ στο ρεθυμνο και το ΠΡΑΤΗΡΙΟ PAPADAKIS δεν νομίζω.... και τουσ ευχαριστώ δημόσια το κόστος του αγώνα ηταν με ολα μέσα ελαστικά 2, συμμετοχή, σενσορασ, βενζίνες, λισανσ, ενοίκιο hans, φαγητό, σερβισ αγωνιστικού,=2,000ευρο περίπου καλο ειναι λοιπόν οι λεσχεσ να αλλάξουν λιγο τακτική για τους καιρούς που έχουμεΔιάβασα σε προηγούμενο ποστ για κάποιο θέμα με τα κύπελλα αν τι λοιπόν να πηγαίνουν τοσα χρήματα στην ανακύκλωση καλό ηταν να τα δίνανε σε μετάλλια ειναι ενα αναμνηστικό που μενει και δεν παει στην ανακυκλωση.
Οπως και ο χρονοσ που δοθηκε απο 2Δ σε **2Ε ** ΚΑΙ απο 2Ζ προς ΕΔ 3 κυριακη με τοση κινηση δρομο ειμαστε τυχαιρει που δε μας δεσανε...
Σε γενικές γραμμές ηταν πολύ όμορφα το ευχαριστηθηκαμε
πόνεσε η ψυχή μου που ειδα τις εγκαταλείψεις γιατι ξερω τι κοπος και προετοιμασία χρειάζεστε
ΣΥΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΣΥΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΊΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ> ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΜΑΡΙΟΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΡΕΘΥΜΝΟ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Mας στεναχωρεις αγαπητε μας toyota racing , τουλαχιστον οσους παρακολουθουμε με αγνα αισθηματα τους Ελληνικους αγωνες και ειδικα τα πληρωματα που το παλευουν με μικρα μπατζετ κι αυτοκινητα .
Μετα απο εναν τετοιο αγωνα , να διαβαζουμε αυτα που εγραψες , που οι αμερολιπτοι του φορουμ δεν σου δινουν κανενα δικιο !
Θα ειχα ακομα και υποψιες για το αν εχει βαλει το χερι του ο προεδρος της ΟΜΑΕ , αν δεν ηξερα οτι δεν μπορει να εχει ουτε καν την ιδεολογια στο ριξιμο των ενας ανθρωπος σαν τον Μαλωλη Χαλιβελακη που μια ζωη ηταν και καπελωμενος αν θες στους αγωνες του απο διλιτρα και βαλε , αφου μια ζωη παλευε με κορολιτσες 1600 ενατι τερατων !Το οτι ακουμε διαφορα απο ...διαφορους , χωρις να ψαχομαστε ουσιαστικα , δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μας επιρεαζει τοσο ωστε να χαλαμε την εικονα μας την Αθλητικη , και εσυ μεχρι τωρα εχεις μια πολυ καλη εικονα στο σπορ !
Μπορει να αισθανεσαι οτι θα δικαιωσουν ενα κυπελακι μετα απο τετοιο κοπο , αλλα δεν μπορεις ισως να ξερεις ποσοι αλλοι εχουν κανει περισσοτερα με ενα 1300αρακι και με 80+ συμμετοχες και ηταν οι συγκυριες τετοιες που δεν συμπληρωναν την κλαση για να εχουν το αναμνηστικο αυτο !
Οσο για τις αλλες κλασεις που αναφερεις , μαλλον κατι δεν θα εχεις προσεξει γιατι πηραν κυπελο , δεν ειναι δυνατον να εχει γινει εσκεμενη αδικια για τα δυο 1300αρια , μου φαινεται κουφο !Τελος παντων , ισως η εν βρασμο στιγμη να μην σε βαζει εκει που πρεπει , γιαυτο αν εχεις ιν καρ πλανα βαλε μας και ισως παρεις μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο ενα κυπελακι
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ APR ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΣΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΤΟΝ ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ Γ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΚ!!!!!
-
Ο χρήστης TOYOTA RACING έγραψε:
ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ 2 ΟΠΩΣ Ν4 Ε11 Α7+ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!!Μιχάλη, καταρχήν συγχαρητήρια για τον αγώνα και την προσπάθειά σου.
Διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις και προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκεται η «παρανόηση».
Υπόθεση θα κάνω, διότι δεν ήμουν στον αγώνα, αλλά διαβάζοντας τον Ειδικό Κανονισμό και τον πίνακα Συμμετοχών και γνωρίζοντας αρκετά καλά τον Γενικό Κανονισμό, συμπεραίνω τα εξής :- Στην Ν-4, εκκίνησαν μεν μόνο 2 πληρώματα, αλλά οι Θεργιάκης – Γαρουφαλλης, ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν Κύπελλο, διότι τερμάτισαν 5οι Γενικής, και βάσει Κανονισμού απονέμονται στους 6 πρώτους.
- Στην Α-7, οι Κοσμόπουλος – Ευτυχιάδης, για τον ίδιο λόγο, επειδή τερμάτισαν 6οι Γενικής και διότι κατετάγησαν 3οι στην F-2.
Εκτιμώ, δηλαδή ότι οι συναθλητές σου έλαβαν τα Κύπελλα ως διακριθέντες στην Γενική και στην F-2 και όχι στις κλάσεις.
Πιστεύω ότι εάν θα ρωτούσες στον Υπεύθυνο σχέσεων με τους Αγωνιζόμενους θα σου έλυνε όλες τις απορίες, εκείνη την στιγμή (εννοώ της απονομής).
Προσωπικά, εμπιστεύομαι τα παιδιά του Α.Ο.Κ. και νομιζω πως εάν συζητήσεις μαζί τους, θα σου δώσουν και τις απαραίτητες εξηγήσεις. Θα πρέπει να είστε όλοι μαζι μονιασμένοι σαν μια γροθιά, διότι μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το Ράλλυ σας και θα πάρει την θέση που του αξίζει μέσα στο Πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ 2 ΟΠΩΣ Ν4 Ε11 Α7+ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΟΠΑ!!!!!
Μιχάλη, καταρχήν συγχαρητήρια για τον αγώνα και την προσπάθειά σου.
Διαβάζω προσεκτικά αυτά που γράφεις και προσπαθώ να καταλάβω που βρίσκεται η «παρανόηση».
Υπόθεση θα κάνω, διότι δεν ήμουν στον αγώνα, αλλά διαβάζοντας τον Ειδικό Κανονισμό και τον πίνακα Συμμετοχών και γνωρίζοντας αρκετά καλά τον Γενικό Κανονισμό, συμπεραίνω τα εξής :- Στην Ν-4, εκκίνησαν μεν μόνο 2 πληρώματα, αλλά οι Θεργιάκης – Γαρουφαλλης, ΠΡΕΠΕΙ να πάρουν Κύπελλο, διότι τερμάτισαν 5οι Γενικής, και βάσει Κανονισμού απονέμονται στους 6 πρώτους.
- Στην Α-7, οι Κοσμόπουλος – Ευτυχιάδης, για τον ίδιο λόγο, επειδή τερμάτισαν 6οι Γενικής και διότι κατετάγησαν 3οι στην F-2.
Εκτιμώ, δηλαδή ότι οι συναθλητές σου έλαβαν τα Κύπελλα ως διακριθέντες στην Γενική και στην F-2 και όχι στις κλάσεις.
Πιστεύω ότι εάν θα ρωτούσες στον Υπεύθυνο σχέσεων με τους Αγωνιζόμενους θα σου έλυνε όλες τις απορίες, εκείνη την στιγμή (εννοώ της απονομής).
Προσωπικά, εμπιστεύομαι τα παιδιά του Α.Ο.Κ. και νομιζω πως εάν συζητήσεις μαζί τους, θα σου δώσουν και τις απαραίτητες εξηγήσεις. Θα πρέπει να είστε όλοι μαζι μονιασμένοι σαν μια γροθιά, διότι μόνο έτσι θα αναβαθμιστεί το Ράλλυ σας και θα πάρει την θέση που του αξίζει μέσα στο Πρωτάθλημα.
ΜΙΧΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΥΠΕΛΑ ΣΤΗΣ ΚΛΑΣΗΣ!!!!
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΜ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ !!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
33o RALLY ΚΡΗΤΗΣ 29-30/10/2011