-
Στο micra Κ12 έχω το εξής πρόβλημα (τελευταία), το radio-cd αρνείται να ανάψει όταν βάζω μπρος την μηχανή κάποιες φορές. Αν σβήσω, και ξανά μπρος την μηχανή όλα καλά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα....!!! Γενικά παίζει σωστά χωρίς πρόβλημα όλες τις υπόλοιπες στιγμές.
Δεν κουνάει κάτι ούτε κάνω κάτι διαφορετικό εκτός των όσων έχω ήδη πει.
Υπάρχει κάποια ιδέα ???
Το radio-cd είναι μάρκας pioneer και δεν είναι το εργοστασιακό. -
Στο micra Κ12 έχω το εξής πρόβλημα (τελευταία), το radio-cd αρνείται να ανάψει όταν βάζω μπρος την μηχανή κάποιες φορές. Αν σβήσω, και ξανά μπρος την μηχανή όλα καλά σαν να μην έχει συμβεί τίποτα....!!! Γενικά παίζει σωστά χωρίς πρόβλημα όλες τις υπόλοιπες στιγμές.
Υπάρχει κάποια ιδέα ???
Υπάρχει κάποια ιδέα ???
Χμ... γείωση μου κάνει αυτό...
-
γείωση ?? απλά το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια απλά μου το έχει κάνει δυο φορές, σβήσιμο μοτέρ και στο άνοιγμα απλά δεν ξεκίνησε να παίζει το ράδιο. Η πρόσοψη είναι καλά πάνω σίγουρα....και το πρόβλημα τελικά λύνεται αν σβήσω μηχανή, βγάλω κλειδί και ξαναβάλω μπρος....
-
Χμ... τότε μπορεί να είναι θέμα διακόπτη... να μην γεφυρώνει και να μην δίνει ρεύμα πάντα...
Απλές ιδέες και τι μου περνάει απο το μυαλό λεω, δεν ειμαι ειδικός...
-
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω σε πολο του 98 με μπλαουπουντ κασετοφωνο.Κανονικα αναβει οταν βαλω το κλειδι στην μιζα (χωρις να βαλω μπρος).Οταν δεν αναβει αραια και που ξεκουμπωνω την σωστα τοποθετημενη προσοψη και την ξανακουμπωνω και τοτε αναβει.Δηλαδη το προβλημα το εχει το κασετοφωνο μου.
-
Αυτό με το Blau το έχω και γω, αλλά όχι εργοστασιακό όμως.
Είναι λίγο εκνευριστικό, αλλά έχω την εντύπωση πως γίνεται για να βγάζεις την πρόσοψη...; -
Χμ... τότε μπορεί να είναι θέμα διακόπτη... να μην γεφυρώνει και να μην δίνει ρεύμα πάντα...
Απλές ιδέες και τι μου περνάει απο το μυαλό λεω, δεν ειμαι ειδικός...
υπάρχει λύση πέραν της αλλαγής διακόπτη???
-
κοιτα με πολυμετρο αν δινουν σωστο ρευμα τα καλωδια καθως γυρνας τον διακοπτη.αν ειναι ολα οκ φταιει το ραδιοσιντι.μετα βλεπεις τι κανεις.
radio-cd περίεργα