-
Πάνω που έλεγα πως είμαι ο μονάδικός vagελης με παράθυρα δουλεύουν κανονικά χθές έγινε η εξής μαλακία , έμεινα από μπαταρία την οποία άλλαξα το πρωί χειμόνας έρχεται , φώναξα ένα φίλο να βάλω μπρός με καλώδια στη διαδρομή για το σπίτι ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία και στου οδηγού και στου συνοδηγού καθώς και οι ασφάλεια των πίσω , τι να είναι θα τη βγάλω με καμία ασφάλεια ή είναι τπτ πιο σοβαρό ;
-
Πάνω που έλεγα πως είμαι ο μονάδικός vagελης με παράθυρα δουλεύουν κανονικά χθές έγινε η εξής μαλακία , έμεινα από μπαταρία την οποία άλλαξα το πρωί χειμόνας έρχεται , φώναξα ένα φίλο να βάλω μπρός με καλώδια στη διαδρομή για το σπίτι ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία και στου οδηγού και στου συνοδηγού καθώς και οι ασφάλεια των πίσω , τι να είναι θα τη βγάλω με καμία ασφάλεια ή είναι τπτ πιο σοβαρό ;
-
-
Ασφάλεια το κόβω...
Για ρίξε μια ματιά στις μέσα ασφάλειες. Δεν εχεις να χάσεις τίποτα. -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πάνω που έλεγα πως είμαι ο μονάδικός vagελης με παράθυρα δουλεύουν κανονικά χθές έγινε η εξής μαλακία , έμεινα από μπαταρία την οποία άλλαξα το πρωί χειμόνας έρχεται , φώναξα ένα φίλο να βάλω μπρός με καλώδια στη διαδρομή για το σπίτι ανακάλυψα ότι δεν λειτουργεί η αυτόματη λειτουργία και στου οδηγού και στου συνοδηγού καθώς και οι ασφάλεια των πίσω , τι να είναι θα τη βγάλω με καμία ασφάλεια ή είναι τπτ πιο σοβαρό ;Oπως εισαι ,κρατα τους διακοπτες πατημενους προς τα πανω,μεχρι το τερμα, για μερικα δευτερολεπτα και θα φτιαξουν.
Ειναι μια διαδικασια επαναρυθμισης . -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , έφτιαξε μόνο του τελικά
-
Τότε είχε φάει κοκομπλόκο ο εγκέφαλος, λόγο της μπαταρίας.
Λογικά θα είχε φτιάξει απο την πρώτη φορά που έκανε reset μόνος του.
Τελος καλό, όλα καλά
-
Εχει και ηλεκτρικα παραθυρα το Fabia ε; Προοδος...
Ηλεκτρικά παράθυρα fabia .