-
Καλησπέρα. Έχω μια celica t23 δέρμα ηλιοροφη. Θα την δώσω όμως και ο αντικαταστάτης της σκεφτόμουνα να είναι ένα typer του 2008. Από μηχανή και στήσιμο του αυτοκινήτου νομίζω πως έχει εξαντληθεί σαν θέμα. Αυτό που δεν έχω βρει και θέλω την άποψή σας είναι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι μεγαλύτεροι από του celica ή μικρότεροι? Πήγα σε μια αντιπροσωπεία να το δω αλλά δεν το είχαν. Θα ήθελα την άποψη σας πριν ξεκινήσω να βλέπω σε ιδιώτες. Επίσης αν γνωρίζει κανείς με την νέα φορολογία τι πληρώνεις για ένα typer σήμα τεκμήριο ασφάλεια. Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα. Έχω μια celica t23 δέρμα ηλιοροφη. Θα την δώσω όμως και ο αντικαταστάτης της σκεφτόμουνα να είναι ένα typer του 2008. Από μηχανή και στήσιμο του αυτοκινήτου νομίζω πως έχει εξαντληθεί σαν θέμα. Αυτό που δεν έχω βρει και θέλω την άποψή σας είναι οι χώροι για τους πίσω επιβάτες είναι μεγαλύτεροι από του celica ή μικρότεροι? Πήγα σε μια αντιπροσωπεία να το δω αλλά δεν το είχαν. Θα ήθελα την άποψη σας πριν ξεκινήσω να βλέπω σε ιδιώτες. Επίσης αν γνωρίζει κανείς με την νέα φορολογία τι πληρώνεις για ένα typer σήμα τεκμήριο ασφάλεια. Ευχαριστώ.
-
-
είναι οι ίδιοι με του type-s...το σιβικ διακρίνεται για τους χώρους του ακόμα και σε αυτή την έκδοση.
Πάντως λόγω δίλιτρου μοτέρ το αυτοκίνητο πουλιέται σε πολύ καλές τιμές για τον υποψήφιο αγοραστή! -
Απο σήμα μαλλον στο χιλιάρικο + .Το χειρότερο σεναριο δηλ.Τεκμήριο τα 5400 δεν νομιζω να ειναι πρόβλημα και τα ασφάλιστρα απο τα 180 με 200 ευρώ καλά είναι.
Απο χώρους ισως ειναι λιγο πιο άνετο το χοντα.Μικρή διαφορά πιστευω . -
Ελπίζω να είναι λίγο καλύτερο σε χώρους, αν και ξέρω πως είναι τα coupe, τα τελευταία 13 χρόνια οδηγώ celica. Μόλις γυρίσω από διακοπές ξεκινάει η αναζήτηση μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.
-
Δεν υπάρχει σύγκριση με το 2+2 θέσεων τσέλικα.
Σε αυτό ταξιδεύουν άνετα 4 άτομα με τα μπαγκάζια τους στο μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε μικρομεσαίο, 485 λίτρα!
Οι χώροι σε σχέση με τα κουπέ ακόμα και τα χατσμπακ του ανταγωνισμού είναι πολύ καλοί και θα σε ικανοποιήσουν.
Το πρόβλημα είναι τα άδικα τέλη κυκλοφορίας και φυσικά η βενζίνη που θα σε κάνει να καις -
Απλά καμία σχέση σε χώρους, υπέρ του Χόντα φυσικά! Κατά τα άλλα, το μόνο κακό είναι τα εντελώς ηλίθια τέλη, κλπ, κλπ. Το ασφάλιστρο το προσαρμόζεις εσύ στα μέτρα σου στο κάτω κάτω. Από βενζίνη, ναι, το αυτοκίνητο αναλογικά με τα κυβικά του και τις δυναότητές του μπορεί να κινηθεί ΚΑΙ πολύ οικονομικά! Στα λογικά πλαίσια πάντα και τηρουμένων των αναλογιών, μήν παρεξηγηθούμε.. Από συντήρηση, πολύ λογικά πράγματα για την κλάση του, αρκεί να την ψάχνεις αρκετά εκτός.. Σαρακάκη. Καλορίζικο!
-
Ναι και εγώ τα θεωρώ εντελώς άδικα και ηλίθια τα τέλη. Κοντά 1000αρι είναι πιστεύω σκότωμα. Αλλά είναι ονειρικό αμάξι… Κόλλημα άσχημο. Και δεν το έχω ακόμα…
Θα αγοράσω από ιδιώτη. Έχει κάποια το car θα δω και xe. -
Aν δε κανω λαθος ειναι 660 τα τελη του ως διλιτρο + 440 η ειδικη εισφορα για τα διλιτρα.Το λεω με μικρη επιφυλαξη αλλα καπως ετσι ειναι,αρα υπολογισε 1000+ ευρω για τα κ*λοτελη.Καλοριζικο το ταπερακι
-
δεν αγοραζεις διλιτρο σημερα..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν πουλιεται ουτε με ταμα διλιτρο σημερα..fixed
-
αμα εχεις δεν το πουλας, καλυτερα να δωσεις πινακιδες και να το κουκουλωσεις να το βλεπεις , παρα να το δωσεις για ενα κομματι ψωμι
αλλα το να πας να το παρεις με τα τωρινα δεδομενα ειναι κακη ιδεα
-
Kαλα αυτο ειναι δεδομενο,αλλα οκ ο φιλος εχει κ@υλα το ταπερ και λογικα θα το παρει σε μια τιμη 4-5 χιλιαρικα κατω απ οτι θα το παιρνε με κανονικες συνθηκες αρα μια η αλλη βγαινει το ολο σκηνικο..Στο κατω κατω μπορει να ειναι ευπατριδης και να θελει να βαλει το -μεγαλο- λιθαρακι του στην οικονομικη αναπτυξη της χωρας
-
Κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω υπάρχει?(εκτός των τέλη... )Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει φάει γερή στούκα? Ή αν έχει κανένα μηχανικό θέμα? Θα το πάω αντιπροσωπεία για έλεγχο αλλά έχω ακούσει πως δεν σου τα λένε και όλα για να πληρώνεις.
-
H καλυτερη φαση ειναι να χεις γνωστο σου σε ενα συνεργειο και να το τσεκαρεις μηχανικα-πατωμα κλπ.Τωρα με μια πρωτη ματια τυχον μικρες διαφορες στη βαφη ή και μικρα κενα αναμεσα στους προφυλακτηρες υποδηλωνουν ατυχηματακια και μπορεις να τα δεις κ εσυ με λιγη παρατηρητικοτητα,Καντου κ μια βολτιτσα μηπως ακουσεις τιποτα περιεργο.Απο κει και περα ρωτα τους κατοχους χοντα του φορουμ να σε προσανατολισουν για κανενα εμπιστο συνεργειο να το πας για ελεγχο
-
ok ευχαριστώ.
-
Καλά, μήν υπερβάλουμε κιόλας.. Δε νομίζω τα τέλη να φτάσουν (φέτος τουλάχιστον..) το χιλιάρικο. Πιο πολύ για 660+150 το βλέπω εγώ, απ'ό,τι άκουσα τουλάχιστον και, υποτίθεται βέβαια, για φέτος μόνο. Πάντως, τη βαριά ανηφόρα θα την.. παίρνουμε σίγουρα, αλλά αυτό φοβάμαι ότι δε θα ισχύει πλέον μόνο για τα δίλιτρα αλλά και για.. άλλα! Οι 18ρηδες, αλλά και οι.. 16ρηδες θα πρέπει να αρχίσουν πλέον να ανησυχούν σοβαρά και αυτοί! Η Ελλάδα θα γυρίσει στο 1980, τέλος!
Όσο για τη Χοντάρα, για στούκες και τα τοιαύτα, βρες έναν καλό λαμαρινά να δει χοντρές, ψαγμένες λεπτομέρειες που δεν ξέρουμε εμείς. 'Αέρηδες', χρώματα και άλλα τέτοια απλά μήν τα λαμβάνεις καν υπ'οψη σου γιατί, αν δεις το δικό μου αμάξι που είναι 'καθαρό' θα φρίξεις από την 'ποιότητα' στη λεπτομέρεια που συζητάτε.
Οσο για τα μηχανικά, μή φοβάσαι τίποτα! Το αμάξι είναι θηρίο και το δείχνει. Τώρα, αν εσύ πετύχεις το ένα στα εκατό που ενδεχομένως να έχει χοντρό πρόβλημα, τί να πω.. Κάποια (μεταξύ των οποίων και το δικό μου..) παρουσίασαν ένα θέμα με τους λ (βέβαια, και τα ΕΡ3 το είχαν αυτό..), αλλά αυτό διορθωνόταν άμεσα και χωρίς πολλά πολλά στην εγγύηση. Κάτι πιο σοβαρό, 'μηχανικό' δεν μπορώ να θυμηθώ, εκτός ίσως από κάποια γρατζουνίσματα του κιβωτίου σε.. τρομοκρατικές αλλαγές ταχυτήτων, χωρίς βέβαια περαιτέρω παρενέργειες. Α, και μή μου πεις ότι 'κάπου άκουσες ότι.. τσιμπάει λίγο λαδάκι παραπάνω όταν πλακώνεται', γιατί απλά θα σου πω ότι δεν ξέρεις τί πρόκειται να ψωνίσεις! Νομίζω πως δε μπορώ να γίνω πιο κατανοητός.. Καλορίζικο και πάλι!
Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη από τους όποιους παριστάμενους εδώ από άλλα, ειδικά φόρα των Χόντα, αλλά θα συνιστούσα στο φίλο μας απλά να μήν κοιτάξει καν για προβλήματα σε τέτοιου είδους φόρα, γιατί αν το κάνει, εκτός του ότι θα.. τρομάξει στην κυριολεξία άνευ λόγου και σοβαρής αιτίας, στο τέλος δε θα.. αγοράσει και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο! Και θα είναι πολύ κρίμα! Υποπτεύομαι πάντως, ότι αν το επιχειρήσει αυτό γενικώς σε όλα τα ειδικά φόρα συγκεκριμένων υποψήφιων προς αγορά αυτοκινήτων, στο τέλος δε θα.. πάρει τίποτα και θα πηγαίνει με τα αξιόπιστα ποδαράκια του! Ελπίζω να μήν είναι κανόνας, αλλά ορισμένες φορές το τί γράφεται σε αυτά από 'αγανακτισμένους' κατόχους απλά δεν περιγράφεται! Καλό είναι να ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα προβλήματα από τα 'προβλήματα' και, όλα αυτά από τα.. ανύπαρκτα προβλήματα! Φιλικά..
-
τα ...'ειδικά' fora πάντως σε ...μαλώνουν που χάθηκες από εκεί τελευταία...
να επιστρέψεις το συντομότερο! -
Φίλε μου.. Skam, ομολογώ ότι μου λείπει η επικοινωνία με εσένα και μερικά άλλα άτομα με ήθος εκεί πέρα, αλλά παρόλα αυτά και, προς το παρόν τουλάχιστον θα επιμείνω στην αρχική απόφασή μου γιατί, συν τοις άλλοις, θέλω ο λόγος μου να είναι συμβόλαιο. Και από τη στιγμή που ανακοίνωσα κάτι, δεν μπορώ πλέον να εκθέσω τον εαυτό μου για κανέναν λόγο, παίρνοντάς το πίσω. Μπορούμε πάντως απ'ό,τι βλέπω να τα λέμε μια χαρά και.. εδώ! Ζητώ συγνώμη από τους υπόλοιπους εδώ για τα σύντομα εκτός θέματος σχόλια. Πάμε παρακάτω για το τάπερ λοιπόν!
Από celica σε typer