-
Εκανα αρκετές αναζητήσεις αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμένο.
(πχ. search.php?keywords=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%2B%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1&terms=all&author=&fid[]=6&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7)Ξέρετε κάποιον που να επισκευάζει υδραυλικές κρεμαγιέρες?
Επίσης δεδομένου οτι για το συγκεκριμένο αυτοκινητο δεν υπάρχει κιτ επισκευής έχετε να προτείνετε κάποιον που φτιάχνει δαχτυλίδια απο τεφλόν? -
(πχ. search.php?keywords=%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%2B%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1&terms=all&author=&fid[]=6&sc=1&sf=all&sr=posts&sk=t&sd=d&st=0&ch=300&t=0&submit=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7)Ξέρετε κάποιον που να επισκευάζει υδραυλικές κρεμαγιέρες?
Επίσης δεδομένου οτι για το συγκεκριμένο αυτοκινητο δεν υπάρχει κιτ επισκευής έχετε να προτείνετε κάποιον που φτιάχνει δαχτυλίδια απο τεφλόν? -
Δυό φορές που έχω επισκευάσει υδραυλική κρεμαγιέρα, πήγα σε υδραυλικό!
Σοβαρά τώρα, σε εξουσιοδοτημένο μου την επισκεύασαν, και μάλιστα, είναι πατέντα από δύο διαφορετικά μοντέλα..
Υπήρχε στην αρχή της Συγγρού ο Παπαδόπουλος που έφτιαχνε μόνο κρεμαγιέρες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δυό φορές που έχω επισκευάσει υδραυλική κρεμαγιέρα, πήγα σε υδραυλικό!Σοβαρά τώρα, σε εξουσιοδοτημένο μου την επισκεύασαν, και μάλιστα, είναι πατέντα από δύο διαφορετικά μοντέλα..
Υπήρχε στην αρχή της Συγγρού ο Παπαδόπουλος που έφτιαχνε μόνο κρεμαγιέρες.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.Ξέχασα να αναφέρω το πιο σημαντικό, δεν εχει προβλημα στο υδραυλικο κυκλωμα. Εχει μπόσικα.
Σε ποιο ρεύμα ειναι ο Παπαδόπουλος?
-
Στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πήγα.
Τα μπόσικα είναι σίγουρα της κρεμαγιέρας;Μήπως είναι ο πχ;
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πήγα.Τα μπόσικα είναι σίγουρα της κρεμαγιέρας;Μήπως είναι ο πχ;
όχι ειναι τσεκαρισμένα και αλλαγμένα τα περισσότερα περιφερειακά της, εσωμπαρο, ακρομπαρα, κολώνα κτλ.
Ειναι τα δαχτυλίδια της απ' οτι φαινεται.Δεν νομίζω να υπάρχει ο παπαδοπουλος που λες πλεον, αν λες στο ύψος στο κουκάκι μετά τους στύλους του ολυμπιου διος...
-
Ναι, αμέσως μετά τη στροφή.
-
οκ, ευχαριστώ starlet tuning fs 20Hz, daul voice coil, xmax 4' etc etc
-
Εχετε ακούσει κάτι για επισκευή από τους Αμέντολα και Μαρακάκη?
Επισκευή υδραυλικής κρεμαγιέρας