-
Τις προάλλες πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο μου με ταχυτητα και καβάλησε ενα πεζούλι με λουλούδια απο αυτά που εχουν στο πλάι οι δρόμοι. Ανέβηκε πάνω όλη η μουρη και ακουσα ενα θόρυβο οταν πηγα να κατεβω οτι βρήκε απο κατω. Την επόμενη και τη μεθεπόμενη ημέρα παρατήρησα μυρωδια βενζίνης στην καμπίνα. Μπορεί να σχετίζεται ή μπορεί να είναι τυχαίο. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει?
-
Τις προάλλες πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο μου με ταχυτητα και καβάλησε ενα πεζούλι με λουλούδια απο αυτά που εχουν στο πλάι οι δρόμοι. Ανέβηκε πάνω όλη η μουρη και ακουσα ενα θόρυβο οταν πηγα να κατεβω οτι βρήκε απο κατω. Την επόμενη και τη μεθεπόμενη ημέρα παρατήρησα μυρωδια βενζίνης στην καμπίνα. Μπορεί να σχετίζεται ή μπορεί να είναι τυχαίο. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει?
-
-
οπως εισαι πηγαινε να το κοιταξουν μηπως εχει διαρροες.
-
Μυρωδιά βενζίνης σημαίνει σίγουρα διαρροή - τα αμάξια δεν μυρίζουν βενζίνη.
Μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί γιατί η βενζίνη στεγνώνει γρήγορα και δεν στάζει.
-
Ο χρήστης angelikigr έγραψε:
Τις προάλλες πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο μου με ταχυτητα και καβάλησε ενα πεζούλι με λουλούδια απο αυτά που εχουν στο πλάι οι δρόμοι. Ανέβηκε πάνω όλη η μουρη και ακουσα ενα θόρυβο οταν πηγα να κατεβω οτι βρήκε απο κατω. Την επόμενη και τη μεθεπόμενη ημέρα παρατήρησα μυρωδια βενζίνης στην καμπίνα. Μπορεί να σχετίζεται ή μπορεί να είναι τυχαίο. Καμιά ιδέα του τι συμβαίνει?Tην επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικη γιατι αντι για γλαστρα μπορει να ηταν ανθρωπος.
Μυρωδιά βενζίνης