-
καλησπερα...μολις αγορασα ενα ΤΤ cabrio του 2001...ελειπε ομως το to user manual του αυτοκινιτου..αν μπορει καποιος να να μου πει που μπορουμε να βρουμε γιατι στην audi μας ειπαν 4-7 μηνες παραδωση απο την παραγγελεια...ευχαριστω..
-
καλησπερα...μολις αγορασα ενα ΤΤ cabrio του 2001...ελειπε ομως το to user manual του αυτοκινιτου..αν μπορει καποιος να να μου πει που μπορουμε να βρουμε γιατι στην audi μας ειπαν 4-7 μηνες παραδωση απο την παραγγελεια...ευχαριστω..
-
-
Εbay ίσως;
-
ψαχνω κατι απο ελλαδα ...εστς και φοτοτυπιες..ευχαριστω..
-
Το ελληνικό θέλεις; Είναι λίγο δύσκολο να το βρεις ονλαιν. Το αγγλικό αν το γκουγκλαρεις θα το βρεις γρήγορα.
Sent from me.
-
και παλι το αγγλικο δεν το βρισκω ουτε σε Pdf..μονο ενα μικρο μερος του που ιποτηθετε ειναι για το ξεκινημα...
-
Δεν εχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Θα στο βρω εγώ μόλις μπορέσω. Θέλει λίγο πιο βαθύ ψάξιμο για να το ξεθαψεις.
Sent from me.
-
Σευχαριστω πολυ Professeur...περιμενω απαντιση σου..
user manual TT cabrio 2001