-
καλησπερα σε ολοθσ.ειμαι κατοχος ενως μερσεντες α 140 κ εχω το εξις προβλιμα μετα απο καπια πορια γυρο στα 10-12 χιλιομετρα μουσβινει και μολισ γυρισω τον διακοπτι το κλισω και το κσανα ανικσς περνει με την προτι και μετα απο λιγο παλι το ιδιο πραγμα το κανει μονο οταν ζεσταθει τη μπορει να ειναι αραγε?
-
καλησπερα σε ολοθσ.ειμαι κατοχος ενως μερσεντες α 140 κ εχω το εξις προβλιμα μετα απο καπια πορια γυρο στα 10-12 χιλιομετρα μουσβινει και μολισ γυρισω τον διακοπτι το κλισω και το κσανα ανικσς περνει με την προτι και μετα απο λιγο παλι το ιδιο πραγμα το κανει μονο οταν ζεσταθει τη μπορει να ειναι αραγε?
-
-
στο κανει μονο οταν εχεις ανοιχτο κλιματισμο?
-
Θα στοιχημάτιζα στην αντλία βενζινης.
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
-
το κανει κ με κλιστο κλιματιστικο.και εγς αυτο πιστευω πως ειναι η αντλια αλλα γιατη δεν το κανει κρυο κ ποσο στηχιζει μια αντλια?ευχαριστω.
-
Ο χρήστης sogrwig έγραψε:
το κανει κ με κλιστο κλιματιστικο.και εγς αυτο πιστευω πως ειναι η αντλια αλλα γιατη δεν το κανει κρυο κ ποσο στηχιζει μια αντλια?ευχαριστω.Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με το αν είναι κρύο το μοτέρ. Έχει να κάνει με το αν είναι κρύα η αντλία βενζίνης. Γι' αυτό όταν το σβήνεις, κρυώνει για λίγο και ξεκολλάει και μετά ξαναρχίζει.
Όχι πως είμαι σίγουρος , αλλά η συμπεριφορά αυτή του αυτοκινήτου σου, με υποψιάζει για την αντλία βενζίνης.
-
Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, πχ η ηλεκτροβαλβίδα του ρελαντί.
Στη τύχη δεν θα βρεθεί - πρέπει να το ψάξει κάποιος. -
Αισθητήρας θέσης στροφάλου.
Σβήσιμο Mercedes Α140