-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Αλλα μια κ δεν τσουλισε αυτη η χρονια.....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ Κ κανεναν να θελει να αλλαξει γ του χρονου.....
ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να αλλαξει ο χρονος κατα τα τελη Φλεβαρη αρχες Μαρτη παλι που θα βγει το νεο προγραμμα κ οι κανονισμοι γ το 2012. και εδω ειμαστε να λεμε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τους Μ------ς τι εβγαλαν παλι !!!!!!!!!!!!!!!! -
Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΑΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ 1 ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ.
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΘΕΑΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ F1 ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΡΕΤΟ ΝΑ KEΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ FERRARI H MAC LAREN.
ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HONDA ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΤΟ 2008 ΠΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΗ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΜΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥ KIT CAR H TOY SUPER ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΑ ΑΠΟ 10 ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ.
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΤΣΙΑΒΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΣΑΡ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.ΔΕΚΤΟ.ΑΛΛΑ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΔΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ 7-8 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ SPORT.
ΦΕΤΟΣ 7 ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΤΗΣ SPORT 2.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΑΓΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ [205 ΕΕ].
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ.
ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΙΣΑ.
ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 106 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.Γ.Κ
-
Αγαπητέ mouri, δε διαφωνώ με αυτά που λες. Ωστόσο αναρωτιέμαι αν έχει ενδιαφέρον για το θεατή και άρα για τους πιθανούς χορηγούς η ίδια σούπα που βλέπουμε εδώ και 15 χρόνια, δηλ. '10-20 ίδια αυτοκίνητα' = '10-20 σαξόραλλα'. Προσωπικά μου φαίνεται πως κάτι τέτοιο, όσο ανταγωνισμό και να 'χει, είναι φτιαγμένο για να κάνουν το κέφι τους αυτοί οι '10-20' (που δεν το υποτιμώ, έχει και αυτό τη σημασία τους στους καιρούς που ζούμε) αλλά δεν έχει νόημα σε βάθος χρόνου-ανάπτυξης του αθλήματος διότι δεν προσφέρει κάτι νέο-ενδιαφέρον-σέξι κτλ.
Με άλλα λόγια, νομίζεις θα έρχονταν θεατές και χορηγοί αν αντί για 10 106 είχαμε 20 'μαμά' Matiz ? Ισως να έρχονταν 1-2 φορές για το αξιοπερίεργο της υπόθεσης αλλά σε βάθος χρόνου, όσο ανταγωνισμό και να 'χε κάτι τέτοιο, δεν αρκεί.
Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται λύση 'πακέτο' (τεχνικοί-αγωνιστικοί κανονισμοί, προβολή κτλ.)
-
Αγαπητέ mouri, δε διαφωνώ με αυτά που λες. Ωστόσο αναρωτιέμαι αν έχει ενδιαφέρον για το θεατή και άρα για τους πιθανούς χορηγούς η ίδια σούπα που βλέπουμε εδώ και 15 χρόνια, δηλ. '10-20 ίδια αυτοκίνητα' = '10-20 σαξόραλλα'. Προσωπικά μου φαίνεται πως κάτι τέτοιο, όσο ανταγωνισμό και να 'χει, είναι φτιαγμένο για να κάνουν το κέφι τους αυτοί οι '10-20' (που δεν το υποτιμώ, έχει και αυτό τη σημασία τους στους καιρούς που ζούμε) αλλά δεν έχει νόημα σε βάθος χρόνου-ανάπτυξης του αθλήματος διότι δεν προσφέρει κάτι νέο-ενδιαφέρον-σέξι κτλ.
Με άλλα λόγια, νομίζεις θα έρχονταν θεατές και χορηγοί αν αντί για 10 106 είχαμε 20 'μαμά' Matiz ? Ισως να έρχονταν 1-2 φορές για το αξιοπερίεργο της υπόθεσης αλλά σε βάθος χρόνου, όσο ανταγωνισμό και να 'χε κάτι τέτοιο, δεν αρκεί.
Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται λύση 'πακέτο' (τεχνικοί-αγωνιστικοί κανονισμοί, προβολή κτλ.)
ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΟΥΤΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΟΥΤΕ ΙΔΕΕΣ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ nass ΜΟΥ,ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ.
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Γ.Κ
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΕΔΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ nass ΜΟΥ,ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΘΛΗΜΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ.
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Γ.Κ
Ναι αλλα συγχρονος θα κοιταξετε να διαφημισετε παραπανω(προβολη), θα κανετε προσφορες(να μαζευτουνε πελατες), θα αλλαξετε λιγο το policy της εταιρειας για να εχετε εξτρα υπαλληλους βαση νομοθεσιας να εξυπηρετησουν τους εξτρα πελατες (κανονισμοι).... Αλλιως οχι αναπτυξη και μεταστεγαση δεν εχει η επιχειρηση σας (του παραδειγματος) αλλα αν δεν πηγαινει και καλα μαλλον για λουκετο θα παει.... Εκτος και αν ειστε ευχαριστημενος με τα πραγματα οπως ειναι και το αφηνουμε στον μεγαλοδυναμο για οταν γινει κανα θαυμα.....
-
Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ.Γ.Κ
Ναι αλλα συγχρονος θα κοιταξετε να διαφημισετε παραπανω(προβολη), θα κανετε προσφορες(να μαζευτουνε πελατες), θα αλλαξετε λιγο το policy της εταιρειας για να εχετε εξτρα υπαλληλους βαση νομοθεσιας να εξυπηρετησουν τους εξτρα πελατες (κανονισμοι).... Αλλιως οχι αναπτυξη και μεταστεγαση δεν εχει η επιχειρηση σας (του παραδειγματος) αλλα αν δεν πηγαινει και καλα μαλλον για λουκετο θα παει.... Εκτος και αν ειστε ευχαριστημενος με τα πραγματα οπως ειναι και το αφηνουμε στον μεγαλοδυναμο για οταν γινει κανα θαυμα.....
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΩ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΜΑΓΑΖΊ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΌ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΙΑΣΕΙ Η ΤΣΈΠΗ ΜΟΥ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΏΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΑ ΈΚΑΝΕ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙ ΤΏΡΑ.
ΕΠΙΔΗ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΏΝΕΣ
ΑΣ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΆΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ.
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΏ ΜΕ ΚΑΜΟΙΑ ΜΟΡΦΉ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΌΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΊΝΕΤΕ.
ΑΝ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΌΓΟ ΑΣ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ
ΣΤΑ ΑΥΓΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΏΣΟΥΜΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ Η ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΜΕ ΦΑΓΟΠΌΤΙ.
ΤΟ ΦΆΕΙ ΌΜΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ ΒΛΈΠΕΙΣ)Γ·Κ
-
Οκ εγινε μια κινηση να μαζευτουν ισος καποια περισοτερα αγωνιστικα , δεν πηγε καλα , αλλα δεν υπαρχει προταση κ ενδιαφερον απο κανεναν!!!!!!! παλι......
μακαρι nass να βρισκοταν μια εταιρια να δεχοταν να μας παρεχει εναν συνδιασμο γ ιδια αγωιστικα να ειχαμε λιγο ενδιαφερον απο καπου αρκει να ειναι ιδιο γ ολους κ να μην παιζοντε συμφεροντα απο πισω κ ας ειναι κ ματιζ!!αλλα εδω ολα ειναι δυσκολα οπως θα συφωνισω μ τον φιλο μ το Γιωργο
Δημητρης
-
Ο χρήστης deg έγραψε:
Οκ εγινε μια κινηση να μαζευτουν ισος καποια περισοτερα αγωνιστικα , δεν πηγε καλα , αλλα δεν υπαρχει προταση κ ενδιαφερον απο κανεναν!!!!!!! παλι......
μακαρι nass να βρισκοταν μια εταιρια να δεχοταν να μας παρεχει εναν συνδιασμο γ ιδια αγωιστικα να ειχαμε λιγο ενδιαφερον απο καπου αρκει να ειναι ιδιο γ ολους κ να μην παιζοντε συμφεροντα απο πισω κ ας ειναι κ ματιζ!!αλλα εδω ολα ειναι δυσκολα οπως θα συφωνισω μ τον φιλο μ το Γιωργο
Δημητρης
Δημητρη δεν χρειαζεται να πας στην λυση εννιαιου. Μπορεις να εχεις αναλογια κιλο ανα ιππο, μαξ υποδυμανη κλασσης, success ballast κλπ κλπ. Δεν ειναι πυρινικη φυσικη..... Απορω γιατι δεν εχει γινει....
-
1ον.δημήτρη μου σύμφωνο απόλυτα με το ενιαιο με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Αυτοκίνητο.μακάρι να κάναμε και ενιαιο με ποδήλατα θα ήταν μια Αρχή.
2ον έγινε μια κίνηση να φέρεις και αλλα αυτοκίνητα.
Σύμφωνω αλλα δεν σκεφτηκες ποσά θα φέρεις και ποσά θα χάσεις.
Γιατί τελικά με ένα πρόχειρο υπολογισμό που κανω εφερες 2 και εχασες 6.
Γιατί στην ουσία μόνο 2 νέα αυτοκίνητα εφερες.τα αλλα υπήρχαν απλά
Τους αλλαξες κατηγορία.
Είναι αποδεδειγμενο εδώ και χρόνια ότι οι οδηγοί των Ράλλυ και
Των αναβασεων δεν πανε πίστα, πλην ελαχίστων εξερεσεων.
Η πίστα σε ξεμπροστιαζει πράγμα που πολυ δεν το θέλουν.
Άρα ποιοι θα ερχοντουσαν στην πίστα που ΤΌΣΑ χρόνια δεν είχαν έρθει.
Εν πασει περίπτωσει εγω δέχομαι τα λαθη των ανθρώπων.
Αν ΌΜΩΣ επαναλαμβάνονται παβουν να είναι λαθηΓ.Κ
-
Δημητρη δεν χρειαζεται να πας στην λυση εννιαιου. Μπορεις να εχεις αναλογια κιλο ανα ιππο, μαξ υποδυμανη κλασσης, success ballast κλπ κλπ. Δεν ειναι πυρινικη φυσικη..... Απορω γιατι δεν εχει γινει....
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙΛΟ ΑΝΑ ΙΠΠΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ.
ΤΗΝ ΜΑΧ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΛΑΣΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ?
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ F1 Η ΜΑΧ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΦΤΗ ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΧ 7500ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΝΧΟ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΟ ΜΕ COURIER [ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΗ].
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ!!!!
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΥΓΑΡΙΕΣ.Γ.Κ
-
Το ξερω οτι συμφωνουμε Γιωργο αφου κατα βαθος εισαι πιστακιας κ εσυ αλλα δες το κ αλλιως οταν τρεχω εγω αναβαση ......
δεν μ αρεσει κ εμενα να υστερει το αμαξι μου!!Αλεξ αυτο προσπαθησαμε να κανουμε αλλα ειναι δυσκολο τελικα η' πεσαμε κ θυματα κρισης.
Το ενιαιο θα βοηθουσε σιγουρα γτ θα μπει κ νεο αιμα.....και μαλλον θα χρειαστουμε αλλαγες παλι , πρεπει να οργανοθουμε,
εγω παντος μετατρεπω το 106 με τους κανονισμους Α6 οχι γ sportΔημητρης Δεγλερης
-
Ο χρήστης mouri έγραψε:
ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΙΛΟ ΑΝΑ ΙΠΠΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ.
ΤΗΝ ΜΑΧ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΛΑΣΣΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ?
ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ F1 Η ΜΑΧ ΥΠΟΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΚΟΦΤΗ ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΧ 7500ΣΤΡΟΦΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΡΟΣ ΕΛΕΝΧΟ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΙΣΟ ΜΕ COURIER [ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΕΩΣΗ].
ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ!!!!
ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΥΓΑΡΙΕΣ.Γ.Κ
H ζυγαρια σε οποιονδηποτε αγωνα εχει minimum weight ειναι must. Αν ο οργανωτης δεν μπορει να καλυψει αυτη την υποχρεωση καλυτερα να μην αναλαμβανει να οργανωσει αγωνες και οσοι 8ελουμε να τρεξουμε καλυτερα να κατσουμε σπιτι μας να αμολαμε χαρταετο....
Απο την αλλη αν βαλει να εχεις στυλ F1 περιοριστη στροφων με max υπποδυναμη στις 7500 θα πρεπει να υπαρχει ενα εννιαιο συνολο κινητηρα η εστω παραπλησιο. Αλλα στην Ελλαδα εχεις πχ rallye η Honda που ειναι διαφορετικης φιλοσοφιας μοτερ με πολυ διαφορετικο φασμα στροφων λειτουργειας. Οποτε δεν ειναι εφικτο να γινει....
Αυτο που ειναι εφικτο ειναι να βαλεις μια ιπποδυναμη max πχ 200 αλογα και ο καθενας ας τα βγαζει οπου και οπως θελει αρκει να μην την ξεπερναει. Αυτο μπορει ευκολα να αποδειχ8ει αν ολοι φωρανε ενα οργανακι που λεγαται DL1 datalogger. Ο οργανωτης περνει το SD card στο parc ferme το τσεκαρει και αν ολα οκ τοτε δινει πισω την καρτα και ουτε γαρα ουτε ζημια. Αν το DL1 δειξει παραπανω, τοτε το αμαξι σφραγιζεται και παει δυναμομετρο το οποιο 8α ειναι επιλεγμενο απο την αρχη της χρονιας για το πρωταθλημα (ολοι πανε σε αυτο δηλαδη) και ξανατσεκαρετε. Αν δειξει παραπανω τοτε εισαι εκτος και αναλογος τρως την οποια ποινη. Αν οχι παλι ουτε γατα ουτε ζημια.....Αν παλι ουτε αυτο ειναι εφικτο, τοτε καλυτερα ασ αφησουμε την πιστα και ας παμε για ψαρεμα, χαρταετο κλπ κλπ.....
Εν ετη 2011 δεν ειναι δυνατον να μην μπορουν να γινουν ουτε τα στοιχειωδη οπως το ζυγισμα.... -
Γιαυτο μιλαμε Αλεξ ..... να μην παμε ολοι γ ψαρεμα
δε γινοντε αυτα που λες εδω !!! δυσκολευοντε μ τη ζυγαρια γ φαντασου γ τα αλλα που λες.
εγω παντος σκεφτομαι οτι απλα δεν μπορουμε να τρεξουμε -
που θα ξαναδεις ένα αρχαίο super touring ΑΝ και ΟΤΑΝ ξαναγίνει αγώνας ταχύτητας;
4ος Γύρος - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας