-
γειας σας
λοιπον εχω το εξης θεμα,πολλες φορες οταν ξεκιναω αλομα και χαλαρα κανει ενα κρακ μπροστα χαμηλα,ποσο μαλλον αν πιεστει σε καποια ανηφορα π.χ εκει ο θορυβος ειναι σιγουρος..επισης το κανει στα κατεβασματα μολις αφησεις το συμπλεκτη...αρκετοι μου ειπαν μαλλον βαση σασμαν,εσεις τι λετε??καποιος ομοιοπαθης??
cordoba 2003 -
γειας σας
λοιπον εχω το εξης θεμα,πολλες φορες οταν ξεκιναω αλομα και χαλαρα κανει ενα κρακ μπροστα χαμηλα,ποσο μαλλον αν πιεστει σε καποια ανηφορα π.χ εκει ο θορυβος ειναι σιγουρος..επισης το κανει στα κατεβασματα μολις αφησεις το συμπλεκτη...αρκετοι μου ειπαν μαλλον βαση σασμαν,εσεις τι λετε??καποιος ομοιοπαθης??
cordoba 2003 -
γειας σας
cordoba 2003 -
Νιώθεις και χτύπημα στο αμάξωμα ή απλά ακους θόρυβο;
-
Πανομοιότυπο σύμπτωμα σε 206 οφειλόταν σε ψαλίδι. Για τσέκαρέ τα.
-
θορυβο..
-
Άρα δεν πρέπει να είναι βάση μηχανής. Κατά κανόνα οι κομμένες/χαλασμένες βάσεις έχουν και αισθητό χτύπημα σε επιβραδύνσεις και επιταχύνσεις ή βουητό στο αμάξωμα. Μάλλον το πρόβλημά σου όπως είπε ο Sinanai βρίσκεται στην ανάρτηση..
Βαση σασμαν?