-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Βασικά υπάρχει περίπτωση να σου δειχνει σαπουνάδα αν περνάει υγρασία σε κάποιο σωλήνα επιστροφής αναθυμιάσεων , ειδικά αν ειναι στον αέρα ξεσυνδεδεμένος. Πχ στον μποξερ της Alfa , τα λάδια μπαίνουν στον κορμό απο ένα σωλήνα που πάνω σε αυτόν ειναι και ο σωλήνας επιστροφής και όχι κατευθείαν απο τις κεφαλες. Αν ο σωλήνας ειναι στον αερα τότε ο συνδιασμός υγρασίας το πρωί και πρώτες αναθυμιάσεις λαδιών κάνουν σαπουνάδα στο καπάκι του σωλήνα.Βεββαια , αν βλέπεις σαπουνάδα στο δεικτη , πιο πιθανο να ειναι φλάντζα οπότε ψάχνεις και για αλλες ενδειξεις όπως σταδιακά απώλεια νερου , μπερδεμα στο ρελαντι όσο η μηχανη ειναι κρυα κλπ κλπ.
Κάνε το καλό και αλλαξε μια τα λάδια και τσέκαρε κατάσταση των παλιών και κάνε καθαρισμό σε δεικτη και καπάκι λαδιων για να το παρακολουθησεις.
ναι θα τα αλλαξω τα λαδια! βεβαια οταν το παω για κανενα μισαωρο τρια τεταρτα βολτα μετα ειναι πολυ πιο λιγη η μαγιονεζα στο καπακι! τωρα σχετικα με το μπερδεμα τωρα το καλοκαιρι το πρωι κατα της οχτω που το βαζω μπροστα και το βγαζω απο το γκαραζ για να αρχισει το γυαλισμα παιρνει χωρις τσοκ και δεν μπερδευει καθολου δηλαδη παταω το γκαζι και μαρσαρει δεν κανει λες και μπουκωνει!
-
-
βγάλε τα τέλη κυκλοφορίας από το παρ-μπριζ,χαλάνε όλη την εικόνα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
βγάλε τα τέλη κυκλοφορίας από το παρ-μπριζ,χαλάνε όλη την εικόνα.αυτο ειναι καπως δυσκολο! τα θελει για ηλιοπροστασια ο παππους μου!
-
Τωρα που ειναι γιαλισμενο δεν εχεις την αισθηση οτι δουλευει καλυτερα?
Αλλαξε λαδια! Εχει δικιο ο Greek! Αν ξαναγινουν σαπουναδα τοτε κοιτα φλαντζα.
Βγαλε τα σηματα! Ασε μονο του 2011!
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
αυτο ειναι καπως δυσκολο! τα θελει για ηλιοπροστασια ο παππους μου!πρακτικος ο παππους! εμενα το μινι μου δεν ειχε σκιαδια και απλα εγερνα λιγο προς τα πισω, δεν τα χρειαστηκα ποτε.
φαινεται οτι σου βγηκε η πιστη στο γυαλισμα αλλα αξιζε τον κοπο, εδειξε πολυ!
βαλε μια μαυρη ταινια εκει που ειναι τα σηματα, παρε κ 1 καθρεφτη νικελ και εισαστε ολοι ευχαριστημενοι.
επισης ο παππους ειναι πραγματικος τζεντελμαν, απο το 93 μεχρι το 98 ηλιοπροστασια ειχε μονο η γιαγια!
-
Δυστυχώς δεν τελείωσα έχω ακόμα δύο πόρτες και ένα φτερό και μετά τα γύρω γύρω από τα παράθυρα! Τώρα που γυαλίζει το καπό το πήρα μια βολτα για να βάλω βενζίνη και συνεχώς κοιτούσα το καπό και όχι τον δρόμο!
Α τον καθρέφτη τον έχω απλά πρέπει να βγει η ταπετσαρία να βάλω ένα παξιμαδι γιατι είχε πέσει μέσα το άλλο και αυτό θα το κάνω όταν θα αρχίσω τα πατώματα! -
Πάρε και βαζελίνη απο φαρμάκείο ή σουπερμαρκετ και πέρνα μια ολα τα πλαστικά και τα λάστιχα στις πόρτες και όπου αλλού. Θα αναζωογονηθουν ευχάριστα....
-
Ο χρήστης gabyy7 έγραψε:
αυτο ειναι καπως δυσκολο! τα θελει για ηλιοπροστασια ο παππους μου!
Το εκανε και ο πατερας ενος φιλου μου,ειχε ολα τα τελη απο το 1993(πρωτη χρονια που υιοθετηθηκαν τα αυτοκολλητα!)
Μεχρι που καποια στιγμη κατερρευσαν απο τον ηλιο,και χαλασε η συλλογηΩραια δουλεια παντως.Συνεχισε ετσι!
-
Σημερα δεν προχωρησε η δουλεια! Πηγα τρικαλα να βρω εαν εχει σπρει σε κερι και βρηκα ενα που λεγεται κερι κρυσταλλοποιησης σε σπρει της flowey
By gabyyiii at 2011-07-22ειναι καλο? θα δωσει και αλλη γυαλαδα?
-
Δε το ξερω αλλα φαινεται καλό... Μια δοκιμή θα μας πει και αν βγει καλό να άξουμε να το βρουμε και εμεις.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Δε το ξερω αλλα φαινεται καλό... Μια δοκιμή θα μας πει και αν βγει καλό να άξουμε να το βρουμε και εμεις.μολις τελειωσω ολο το αυτοκινητο με την αλλη την αλλοιφη θα το παρω! Μακαρι να βγει καλο και οποιος θελει ας μου πει να σας φερω εγω δεν εχω προβλημα!
-
-
Eρωτηση ασχετου:Ειναι οντως τοσο χρονοβορα διαδικασια το γυαλισμα;
Η απλα το κανεις με την ησυχια σου;
Γιατι αν ειναι τοσο δυσκολο,χαρα στο κουραγιο σου.. -
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Eρωτηση ασχετου:Ειναι οντως τοσο χρονοβορα διαδικασια το γυαλισμα;
Η απλα το κανεις με την ησυχια σου;
Γιατι αν ειναι τοσο δυσκολο,χαρα στο κουραγιο σου..κοιτα για να γυαλισσει τοσο θελει τρια χερια και σε σημεια που ειναι ποιο ταλαιπωρημενα τεσσερα χερια!
αυτα που εκανα σημερα μου πειραν απο τις 8:30 μεχρι της 11:30 με διαλλειμα συνολικα κανενα μισαωρο! τις υπολλοιπες ωρες δεν μπορω να κανω κατι γιατι πιανει ηλιο! και το απογευμα μετα βαριεμαι!
-
αυτο ειναι ιδιο με το προηγουμενο προιον?
http://www.telemarketing.gr/default.asp ... 540&ct=133 -
Αυτό ειναι ο 2ος τυπος που σου είπα , υγρο σπραυ τυπου αζαξ. Κάνα δύο τέτοια που έχω δοκιμάσει δεν ειναι και τόσο καλα, το σραυ σε στέρεα και οχι υγρή μορφή ειναι μακράν καλύτερο....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αυτό ειναι ο 2ος τυπος που σου είπα , υγρο σπραυ τυπου αζαξ. Κάνα δύο τέτοια που έχω δοκιμάσει δεν ειναι και τόσο καλα, το σραυ σε στέρεα και οχι υγρή μορφή ειναι μακράν καλύτερο....Το πρωτο ειναι σπρει σε στερεη μορφη?
-
H δημιουργική ενασχόληση του gabyy7
-
Μπράβο Γιάννη...
Σαν επόμενο βήμα θα σου πρότεινα να βάψεις τις σωληνώσεις και τους 'παπάδες' εισαγωγής αέρα με μαύρο σατινέ χρώμα (και το ψυγείο επισης... Είναι εύκολο και θα βελτιώσει πολύ την εικόνα του μηχανοστασιου...
Αναπαλαίωση peugeot 304