-
Άλλο ένα πανέμορφο πετρόχτιστο χωριό: Ίσαρης. (Είναι σε απόσταση αναπνοής από το χωριό Βάστας Αρκαδίας όπου έχει γεννηθεί ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου).
-
Οδήγηση από το χωριό Ίσαρης έως το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας το οποίο είναι αρκετά γνωστό για την ύπαρξη 17 μεγάλων δένδρων στη σκεπή του και πολλών περισσότερων μικρότερων:
-
-
-
-
-
Κάνεις που κάνεις αυτή την ιστορία, βάζε κανένα λινκ google maps για να κατατοπιζόμαστε πού είναι τα περάσματα
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Κάνεις που κάνεις αυτή την ιστορία, βάζε κανένα λινκ google maps για να κατατοπιζόμαστε πού είναι τα περάσματαΣωστή συμβουλή. Βέβαια μερικές φορές που απλά ακολουθώ το GPS και δεν ξέρω τη διαδρομή θα χρειάζεται να ψάξω κι εγώ για να την περάσω στο Google maps.
Η διαδρομή μέσα στο δάσος είναι αυτή: http://goo.gl/g6qkwb
-
-
-
-
-
Τις απο πάνω διαδρομές τις έχω κάνει άπειρες φορες λόγω της .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τις απο πάνω διαδρομές τις έχω κάνει άπειρες φορες λόγω της .Οι οποίες διαδρομές και τα χωριά του Πάρνωνα είναι πανέμορφα!
-
-
-
Οδήγηση έως τη Μονή Αγίων Θεοδώρων κοντά στο χωριό Ανάσταση (παλιό όνομα Αναστάσοβα), στο νομό Αχαΐας. Η διαδρομή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και μεγάλο μέρος της βρίσκεται δίπλα σε 'απύθμενο' γκρεμό.
-
-
Που πας βρε με το κτλ;!
-
Οδήγηση έως την πολύ γνωστή, λόγω της Επανάστασης του 1821, Μονή Αγίας Λαύρας! Η Μονή βρίσκεται πλησίον των Καλαβρύτων ενώ κατά την ανάβαση το αυτοκίνητο περνάει και από το Ηρώο το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη των πεσόντων αγωνιστών.
Βάλτε ένα βίντεο από το αυτοκίνητο σας!