-
γεια σας. ειμαι στην ευχαριστη θεση να ψαχνω για το πρωτο μου αυτοκινητο.θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μικρο εως 1400 κυβικα(αρκετα καλα για την πολη και για κανα ταξιδακι πιστευω).τα χρηματα να ειναι εως 10000.με ενδιαφερει να ειναι νεανικο ωραιο στο ματι και να μην καιει πολυ.προσωπικα ειμαι αναμεσα σε opel corsa, chevrolet aveo,peugeot 206, nissan micra,toyota yaris,fiat pundo.βεβαια ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση.
-
γεια σας. ειμαι στην ευχαριστη θεση να ψαχνω για το πρωτο μου αυτοκινητο.θα ηθελα να μου προτεινετε καποιο μικρο εως 1400 κυβικα(αρκετα καλα για την πολη και για κανα ταξιδακι πιστευω).τα χρηματα να ειναι εως 10000.με ενδιαφερει να ειναι νεανικο ωραιο στο ματι και να μην καιει πολυ.προσωπικα ειμαι αναμεσα σε opel corsa, chevrolet aveo,peugeot 206, nissan micra,toyota yaris,fiat pundo.βεβαια ειμαι ανοικτος σε οποιαδηποτε αλλη προταση.
-
-
Προσθεσε και κανα Renault Twingo ή Clio
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Προσθεσε και κανα Renault Twingo ή ClioΑυτά χαλάνε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
-
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
τι ειναι το vag?
-
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
+1 και στους 2. Ψάξε κάτω απ το στρώμα της γιαγιάς και ψήσε για ibiza tsi
Edit αποσύρω την πρόταση μου. Άκου εκεί τι είναι το vag. Να πάρεις τα άλλα που σου λένε, για τον λαουτζίκο.
-
Ο χρήστης dopa93 έγραψε:
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
τι ειναι το vag?
Skoda,Seat,VW κλπ
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
Edit αποσύρω την πρόταση μου. Άκου εκεί τι είναι το vag. Να πάρεις τα άλλα που σου λένε, για τον λαουτζίκο.
Κάτσε ρε vagελο premium εσύ
-
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
Άντε ρε, εγώ φταίω που πήγα να τον κάνω αριστοκράτη.
-
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
-
Αυτά χαλάνε
να παρει VAG
Ναι τόσα που θες για συνεργεία μόνο αριστοκράτης μπορείς να είσαι για να πληρώνεις
Μην μιλήσουμε για λάδια -
Τα μισα να μου λεγε
Ενταξει στο λεει το βιβλιο οδηγιων σε καθε ταξιδι εχε το λαδακι σου μαζι, ποτε δεν ξερεις -
Επειδή μιλάω απο προσωπική πείρα και όχι απ ότι ακούω και μιας εμένα στα 45k δεν μου χει βγάλει ούτε πρόβλημα ούτε λάδια είπα μπας και ανοίξω λίγο τα μάτια στον χριστιανό και του προξενέψει ο γύτονας την κόρη, με την premium άμαξα που πρότεινα. Αλλά οκ, πάσο.
Σχετικά με το πρόβλημα του ddl είπα να μην σπείρω διχόνοια αλλά είναι προφανές πως του τάζετε φιλίες για να αποκτήσετε και οι 2 πρόσβαση στο μηχανοστάσιο του fr. Από 100 ml ν αδειάζει ο καθένας την φορά, να τα μας. Αλλά αυτά κάνουν οι παρέες με αλλόθρησκους
-
Επειδή μιλάω απο προσωπική πείρα και όχι απ ότι ακούω και μιας εμένα στα 45k δεν μου χει βγάλει ούτε πρόβλημα ούτε λάδια είπα μπας και ανοίξω λίγο τα μάτια στον χριστιανό και του προξενέψει ο γύτονας την κόρη, με την premium άμαξα που πρότεινα. Αλλά οκ, πάσο.Σχετικά με το πρόβλημα του ddl είπα να μην σπείρω διχόνοια αλλά είναι προφανές πως του τάζετε φιλίες για να αποκτήσετε και οι 2 πρόσβαση στο μηχανοστάσιο του fr. Από 100 ml ν αδειάζει ο καθένας την φορά, να τα μας. Αλλά αυτά κάνουν οι παρέες με αλλόθρησκους
Κανεις ενα λαθος, για να του δωσει την κορη ο γειτονας πρεπει να εχει διλιτρο αμαξι . Με 1,4 δεν θα βρει προκοπη
-
Σχετικά με το πρόβλημα του ddl είπα να μην σπείρω διχόνοια αλλά είναι προφανές πως του τάζετε φιλίες για να αποκτήσετε και οι 2 πρόσβαση στο μηχανοστάσιο του fr. Από 100 ml ν αδειάζει ο καθένας την φορά, να τα μας. Αλλά αυτά κάνουν οι παρέες με αλλόθρησκουςΦοβάμε ότι αν πιάσω και με άλλους ιδιοκτήτες φιλίες θα αποδειχθεί ότι όλοι κάιτε στο τέλος και δεν μας λέτε τίποτα
Τουλάχιστον ο φίλος Διονύσης τα λέει -
Αυτό εδώ ανοίγει πόδια φίλε μου Θωμά
-
Φοβάμε ότι αν πιάσω και με άλλους ιδιοκτήτες φιλίες θα αποδειχθεί ότι όλοι κάιτε στο τέλος και δεν μας λέτε τίποτα
Τουλάχιστον ο φίλος Διονύσης τα λέειΈλα καλέ, εγώ ξέρω κάμποσους γαλο-ιδιοκτήτες (παράδειγμα, απ' όλες τις μάρκες ξέρω) που δεν αναφέρουν τα προβλήματά τους γιατί τα θεωρούν ''αμελητέα''
-
εντιτ
επιλογη μεταχειρισμενου εως 10000