-
Όχι φίλε μου στέλνω παράλληλα με την βενζίνη μου
Λόγω του ότι το είχα ψάξει στην Αμερική που ήμουν, η καλύτερη διαδικασία , νομίζω, ήταν αυτή, γιατί δεν ήθελα να πειράξω ούτε λ ούτε map-maf κτλ. -
Ο χρήστης Pit Dim έγραψε:
Δεν υπάρχει οξυγόνο στην μέση για να μπερδευτεί ο κινητήρας…
Aυτό πώς γινεται τότε;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
α) μάστορα, εσύ με ρωτάς για το γαμοδιάγραμμα. Εκτός κι αν τα ερωτηματικά στο τέλος των posts σου ήταν τυχαίες πληκτρολογήσεις Αν δεν θες να σου απαντάω, μη ρωτάς.β) σε ό,τι με αφορά, το hho έχει την ίδια επιστημονικότητα με το διάγραμμα.
α)στη μούρη σου
β)σε ρώτησα αρχικά αν κολλάει στο θέμα μας ή όχι όπως έγραψα μια κ πετάχτηκες να το υπερασπιστείς όταν το είπα μαλακία. Αφού είσαι άσχετος με το θέμα, όπως όλοι μας, αλλά δεν έχεις καν τη διάθεση να ψαχτείς μη ποστάρεις. Απλό είναι. Η μόνη σου συνεισφορά είναι η αρχική κοτσάνα σου στο οτι πρέπει να με κάνουν 'μπαν' οι μοντερατορς κ η από πάνω κοτσάνα περί 'επιστημονικότητας'Το πρόβλημα είναι ότι δίνονται σε φραπελιές κλπ ευκαιρίες επειδή 'όντως μπορει να δουλεύει'.
σε όλα κ για όλα πρέπει να γίνεται κουβέντα φίλε μου. Αλλιώς θα έτριβες ακόμα πέτρες για να ανάψεις φωτιά
-
Λάθος κάνεις, δεν χρειάζεται να γίνεται για όλα, εκτός αν θεωρείς πως μπορεί να γίνει κουβέντα για το αν ο ήλιος ανατέλλει από την δύση.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λάθος κάνεις, δεν χρειάζεται να γίνεται για όλα, εκτός αν θεωρείς πως μπορεί να γίνει κουβέντα για το αν ο ήλιος ανατέλλει από την δύση.έτσι έλεγε κ ο έντισον στον τέσλα για το εναλλασόμενο ρεύμα
κ στη τελική όποιος δεν θέλει να κάνει κουβέντα να μη μπαίνει στο θέμα κ να γράφει ό,τι βλακεία του κατέβει ειρωνευομενος κ προσβάλλοντας όσους γραφουν. ΣΩΣΤΑ? -
Δεν σου κρύβω ότι ήμουν πολύ δύσπιστος στην αρχή, παρ’ ότι όλοι στο σχολείο είχαμε κάνει το πείραμα στο χημείο του Καβέντις και η φυσική από μόνη της δικαιολογεί την όλη διαδικασία, αλλά τελικά τα πάντα είναι θέμα δοκιμής, αρκεί να μην πέσεις σε λαμόγια που πουλούν «βαζάκια μαρμελάδας» για υδρογόνο.
-
Kαι μια γνωστή επιστήμονας, η Δόκτωρ Έμμα Ρουσελ έχει αναπτύξει κάποιες θεωρίες σχετικά με την σύντηξη, αλλά κάτι κόντρες με τον γνωστό (πιστεύω σε όλους μας) Συμεών Τέμπλαρ δεν την έχουν αφήσει να προχωρήσει. Για να δούμε.
@pit dim: για εξήγησε την θεωρία plz. Η δοκιμή δεν με ενδιαφέρει εκτός αν μιλάμε για εργαστηριακές συνθήκες.
-
O Cavendish αυτός;
http://en.wikipedia.org/wiki/Henry_CavendishΑν λέμε για τον ίδιο, αυτός έδειξε την διαδικασία να διαχωρίσεις το υδρογόνο από τον ατμοσφαιρικό αέρα και δεν καταλαβαίνω πού κολλάει αυτό με τις ΜΕΚ.
Επιπλέον, αν κάτι έδειξε ο εν λόγω επίσης, είναι πως οποιαδήποτε επαφή υδρογόνου με οξυγόνο παράγει νερό, κάτι που δεν καταλαβαίνω πώς διευκολύνει την λειτουργία της ΜΕΚ.Μιας κι εγώ είμαι ηλεκτρολόγος και όχι μηχανολόγος, ίσως μου διαφεύγουν κάποια πράγματα, οπότε είμαι όλος αυτιά και μάτια για ν' ακούσω πώς δουλεύει το μηχάνημα.
-
Φίλε drdino το θέμα του υδρογόνου είναι πολύ πιο χοντρό, ίσως από ότι μπορείς να φανταστείς.
Αυτό που γράφεις για δωρεάν ενέργεια παραπάνω, δεν είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα….
Έχω μπει στο τριπάκι δεν σου κρύβω, από χόμπι βέβαια και το ψάχνω.
Φαντάζομαι ότι σύντομα θα μπορώ να σου πω ακριβώς…(πολύ σύντομα) -
Τώρα γιατί δεν μπορείς; Αφού το έχεις στο αμάξι σου, δουλεύει, έχεις καταλάβει και την θεωρία του όντας μηχανολόγος, δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι παραπάνω.
-
Τι ηλεκτρολόγος είσαι? Και εσύ γιαλατζί?
-
Μίλησα για δωρεάν ενέργεια
Δεν θέλω να λέω χαζομάρες για κάτι που δεν έχω δει ακόμα να δουλεύει 100%
Για το αυτοκίνητο είναι πολύ απλό το θέμα
Ρώτα τον ηλεκτρολόγο να σου πει πόση βενζίνη πάει άκαυτη και μετατρέπετε σε θερμότητα και ποιες είναι οι αποκλίσεις του λ στην καύση.
Αυτός ξέρει… -
Τι ηλεκτρολόγος είσαι? Και εσύ γιαλατζί?Έχω πρόχειρο και αποδεικτικό σπουδών από το πολυτεχνείο πάντως, γιατί θα χρειαστεί σε ένα διαγωνισμό την Δευτέρα!
Αναμένω εξήγηση πώς δουλεύει το σύστημα πάντως, εσύ έκανες επίδειξη γνώσεων να θυμίσω... -
Ρώτα τον ηλεκτρολόγο να σου πει πόση βενζίνη πάει άκαυτη και μετατρέπετε σε θερμότητα και ποιες είναι οι αποκλίσεις του λ στην καύση.
Αυτός ξέρει…Εγώ δεν έχω κάνει ΜΕΚ στην σχολή, εσύ έχεις κάνει. Περιμένω εξήγηση λοιπόν πώς δουλεύει το σύστημά σου.
Μέχρι τότε, δεν πείθεις κανέναν, οπότε και το ...γιαλατζί, λίγο είναι! -
Αυτός ξέρει…Σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο πόση πάει άκαυτη; Για πες... Επίσης, αν πάει άκαυτη (=εξάτμιση) πώς και πού μετατρέπεται σε θερμότητα; Μετάκαυση;
Τελικά ούτε πώς έχεις αποκλείσει το οξυγόνο από την καύση εξήγησες.
-
Όχι φίλε μου, εγώ μπήκα να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους και να ανταλλάξω απόψεις και εσύ με πήρες από τα μούτρα.
Δεν θέλω το δίπλωμα σου όπως επίσης δεν πουλάω κανένα σύστημα και ούτε έχω σκοπό να μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο σου, αλλά στο σπίτι μου θα ήθελα πολύ να κόψω την ΔΕΗ, την θέρμανση, και ότι άλλο με βάζουν να πληρώσω χρυσό αφού μπορώ.
Δεν περιμένω να μου το σερβίρουν τα καρτέλ όταν θα είναι έτοιμα να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη μου. -
Όχι φίλε μου, εγώ μπήκα να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους και να ανταλλάξω απόψεις και εσύ με πήρες από τα μούτρα.
Δεν θέλω το δίπλωμα σου όπως επίσης δεν πουλάω κανένα σύστημα και ούτε έχω σκοπό να μπω στην διαδικασία να ασχοληθώ με το αυτοκίνητο σου, αλλά στο σπίτι μου θα ήθελα πολύ να κόψω την ΔΕΗ, την θέρμανση, και ότι άλλο με βάζουν να πληρώσω χρυσό αφού μπορώ.
Δεν περιμένω να μου το σερβίρουν τα καρτέλ όταν θα είναι έτοιμα να κερδοσκοπήσουν στην πλάτη μου.Άλλα ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα, κοινώς...
-
Το σύστημα είναι πολύ απλό σαν λειτουργία
Βγάζει σε ξεχωριστές εξόδους το οξυγόνο και το υδρογόνο, και αυτό το βλέπεις αν του βάλεις φωτιά
Τα δύο αέρια μαζί κάνουν «μπαμ», το υδρογόνο σκέτο φλέγετε.
Ψυχρή καύση = μείωση θερμοκρασίας -
Θα μας εξηγήσει κανείς επιτέλους πως δουλεύει αυτό το σύστημα από την αμερική που είναι καλύτερο από το απλό ΗΗΟ ή θα λέτε τα δικά σας ;
Ευχαριστώ. -
Πολύ High fidelity η κατάσταση πώς να αντέξω…
Καλό ΣΚ
Γεννητρια υδρογονου (hho )