-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
3.Δεν πρόκειται να μαζεψει ο Χαρης τιποτε απ'αυτα που υπολογιζει...ειναι καραγκιοζηδες μεγαλοι, κοντα δεκεμβριο δεν θα κυκλοφορει πλεον >1929κ.εΣτάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ο Χαρης, οπως και κανενας μας αλλωστε, δεν εχει συμβολαιο με το Θεο και τιποτα δεν του εξασφαλιζει οτι δεν θα του σκασει επανω του κακοσυντηρημενο και ανασφαλιστο... Θεια Δικη.
Τοτε θα καταλαβει τι εστι βερυκοκο, εαν την σκαπουλαρει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
- Σχετικα με ποινες : κατασχεση αυτοκινητου,στον εισαγγελεα για ψευδη δηλωση,απιστια, διαφυγη κερδων για το δημοσιο κτλ,αν εισαι δημ.υπαλ. Πας για απολυση!
Ε τότε πρέπει να είναι τουλάχιστον βλαμμένος για να πάει κάποιος να πληρώσει 600 ευρώ φακελάκι (όσο το τέλος κυκλοφορίας δηλαδή για 2λτ ) για να κάνει κάτι ΠΑΡΑΝΟΜΟ και να τον τρέχουν μια ζωή.
Αυτά τα πράγματα θεωρούνται απάτη και είναι παράνομα.-
In fact τα 600 είναι more or less η διαφορά του τέλους κυκλοφορίας για 2λτ + τον έξτρα 'φόρο πολυτελείας' βάση κυβικών από το τέλος κυκλοφορίας για 1800 + τον ανύπαρκτο 'φόρο πολυτελείας'.
Οπότε αυτός που το κάνει σου λέει 'θα τα δώσω που θα τα δώσω, οπότε αντί να τα πάρει ο ένας κλέφτης (ο 'νόμιμος') θα τα πάρει ο άλλος. Εδώ ένα κάρο οδηγοί βάζουν καρα-παράνομα φιμέ και δε βλέπεις απ' έξω όχι φάτσα αλλά ούτε καν αν υπάρχει συνοδηγός ή όχι, και στα @@ τους. Ενα κάρο άλλοι κυκλοφορούν με τον κοτσαδόρο επειδή βαριούνται να τον βγάζουν. Ένα κάρο κόσμος κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια τόσα χρόνια, που ΠΟΛΥ πιο άνετα την πατούσε αν τον σταματούσαν για έλεγχο. Η χωρίς ΚΤΕΟ. Κι εμένα θα καταλάβουν αν φοράει 1800 μοτέρ ή 2000? Ούτε 1 στο 1.000.000!'Προφανώς είναι απατεωνιά, αλλά πιστεύω πως έτσι σκέφτεται ο άλλος και δε μου κάνει καμία εντύπωση, με την ποιότητα και συνχότητα των ελέγχων και με το 'καλό παράδειγμα' που δίνουν οι κυβερνώντες (π.χ. ληστρικά τέλη που καμία σχέση δεν έχουν με των άλλων χωρών, τεκμήρια που τσουβαλιάζουν χωρίς καμία επαφή με την πραγματικότητα, αναδρομική φορολόγηση, και πάει λέγοντας).
[EDIT]
Τα σχόλια τα είδατε στο link που παρέθεσα? Τι έχετε να πείτε? -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Οπότε αυτός που το κάνει σου λέει 'θα τα δώσω που θα τα δώσω, οπότε αντί να τα πάρει ο ένας κλέφτης (ο 'νόμιμος') θα τα πάρει ο άλλος. Εδώ ένα κάρο οδηγοί βάζουν καρα-παράνομα φιμέ και δε βλέπεις απ' έξω όχι φάτσα αλλά ούτε καν αν υπάρχει συνοδηγός ή όχι, και στα @@ τους. Ενα κάρο άλλοι κυκλοφορούν με τον κοτσαδόρο επειδή βαριούνται να τον βγάζουν. Ένα κάρο κόσμος κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια τόσα χρόνια, που ΠΟΛΥ πιο άνετα την πατούσε αν τον σταματούσαν για έλεγχο. Η χωρίς ΚΤΕΟ. Κι εμένα θα καταλάβουν αν φοράει 1800 μοτέρ ή 2000? Ούτε 1 στο 1.000.000!'Κάτσε ρε συ...τι μου λες τώρα? Μου εξισώνεις τα φιμέ και τον κοτσαδώρο με την ΑΠΑΤΗ?
Δηλαδή κάποιο πιθανώς χρηματικό πρόστιμο με κατάσχεση αυτοκίνητου, απολογία στον εισαγγελέα για ψευδή δήλωση και διαφυγόντα κέρδη προς το δημόσιο?
Ίδια συνέπειες θα έχεις με τα φιμέ και τον κοτσαδόρο και ίδιες αν έχεις ψεύτικη και πλαστή άδεια κυκλοφορίας?
Και δηλαδή τι λέμε τώρα? Μπράβο στον ΜΑΓΚΑ που την έφερε στο ΛΙΣΤΡΙΚΟ κράτος?
Πάμε καλά?
Εσύ δηλαδή θα το έκανες?
Όσο για τα σχόλια του έδωσαφακελάκιτελείαοργκ, προσωπικά τα βλέπω γελοία.
-
ta φυμε, τον κοτσαδορο το ΚΤΕΟ αν χρειαστει τα βγαζεις και αθωος ο κατηγορουμενος...με το μοτερι τι γινεται?
...υπαρχουν πραγματα που γινονται αλλα δεν λεγονται (π.χ Παπακων/νου και λιστα λαγκαρντ...λεμε τωρα)
Και το αντιστροφο φυσικα...(πχ κ. Τσιπρας) -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οπότε αυτός που το κάνει σου λέει 'θα τα δώσω που θα τα δώσω, οπότε αντί να τα πάρει ο ένας κλέφτης (ο 'νόμιμος') θα τα πάρει ο άλλος. Εδώ ένα κάρο οδηγοί βάζουν καρα-παράνομα φιμέ και δε βλέπεις απ' έξω όχι φάτσα αλλά ούτε καν αν υπάρχει συνοδηγός ή όχι, και στα @@ τους. Ενα κάρο άλλοι κυκλοφορούν με τον κοτσαδόρο επειδή βαριούνται να τον βγάζουν. Ένα κάρο κόσμος κυκλοφορεί χωρίς ασφάλεια τόσα χρόνια, που ΠΟΛΥ πιο άνετα την πατούσε αν τον σταματούσαν για έλεγχο. Η χωρίς ΚΤΕΟ. Κι εμένα θα καταλάβουν αν φοράει 1800 μοτέρ ή 2000? Ούτε 1 στο 1.000.000!'
Κάτσε ρε συ...τι μου λες τώρα? Μου εξισώνεις τα φιμέ και τον κοτσαδώρο με την ΑΠΑΤΗ?
Δηλαδή κάποιο πιθανώς χρηματικό πρόστιμο με κατάσχεση αυτοκίνητου, απολογία στον εισαγγελέα για ψευδή δήλωση και διαφυγόντα κέρδη προς το δημόσιο?
Ίδια συνέπειες θα έχεις με τα φιμέ και τον κοτσαδόρο και ίδιες αν έχεις ψεύτικη και πλαστή άδεια κυκλοφορίας?
Και δηλαδή τι λέμε τώρα? Μπράβο στον ΜΑΓΚΑ που την έφερε στο ΛΙΣΤΡΙΚΟ κράτος?
Πάμε καλά?
Εσύ δηλαδή θα το έκανες?
Όσο για τα σχόλια του έδωσαφακελάκιτελείαοργκ, προσωπικά τα βλέπω γελοία.
Τι παει να πει ρε νικο 'ιδιες συνεπειες θα εχεις με το ταδε (πχ παρανομα φιμε) και με το ταδε (υποκυβισμο στα χαρτια)'? Ζυγιζουν τα '+' , τα '-' και τις πιθανοτητες να πιαστουν, κι αποφασιζουν να κανουν οτι κανουν. Κι αυτος που παει με 250 με οριο 100 αυτο κανει. Κι αυτος που κανει ιδιαιτερα και δεν κοβει αποδειξεις αυτο κανει. Κλπ, κλπ.
Αν θεωρεις οτι υπακουν σε καποια διαφορετικη λογικη, κανε σε παρακαλω τον κοπο να μας την περιγραψεις.Το αν παμε καλα και το που μας εχουν φτασει, με δεδομενα τα σχολια, το βλεπεις.
Δεν ειναι για μπραβο, τραγικο ειναι. Αλλα ειναι η πραγματικοτητα. -
Τι παει να πει ρε νικο 'ιδιες συνεπειες θα εχεις με το ταδε (πχ παρανομα φιμε) και με το ταδε (υποκυβισμο στα χαρτια)'? Ζυγιζουν τα '+' , τα '-' και τις πιθανοτητες να πιαστουν, κι αποφασιζουν να κανουν οτι κανουν. Κι αυτος που παει με 250 με οριο 100 αυτο κανει. Κι αυτος που κανει ιδιαιτερα και δεν κοβει αποδειξεις αυτο κανει. Κλπ, κλπ.
Αν θεωρεις οτι υπακουν σε καποια διαφορετικη λογικη, κανε σε παρακαλω τον κοπο να μας την περιγραψεις.Το αν παμε καλα και το που μας εχουν φτασει, με δεδομενα τα σχολια, το βλεπεις.
Δεν ειναι για μπραβο, τραγικο ειναι. Αλλα ειναι η πραγματικοτητα.Όταν κάνεις κάτι παράνομο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες. Όλα αυτά που μου αναφέρεις σαν παραδείγματα παρανομίας δεν φτάνουν ούτε στο 10% τη πλαστογραφία και τη ψευδή δήλωση στοιχείων!!
Όταν το καταλάβεις αυτό, θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
Δε μου απάντησες όμως, εσύ θα το έκανες εφόσον λοιπόν -αν κατάλαβα καλά- δε το βλέπεις και κάτι τόσο το τραγικό και το εξισώνεις πχ με τα φιμέ στο αυτοκίνητο?
Τι εννοείς 'διαφορετική λογική'? Απλά πηγαίνουν κόντρα στο ΛΙΣΤΡΙΚΟ κράτος και το παίζουν ΜΑΓΚΕΣ με γαμάτες δηλώσεις του στυλ 'ΚΛΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ'.
Δε βλέπω κάτι το διαφορετικό γιατί αν έχεις οικονομικό πρόβλημα και δε μπορείς να συντηρήσεις το όχημα υψηλού κυβισμού σου (τέλη, ασφάλεια, συντήρηση, βενζίνη) δε πετάς λεφτά από το παράθυρο με το ρίσκο να σε πάνε μέσα. Τουλάχιστον έτσι λέει η λογική. Από την άλλη θα μου πεις, ο Έλληνας δεν έχει λογική και σε αυτό θα συμφωνήσουμε.
Δεν μας λένε όμως τι θα κάνουν αν τους πιάσουν.
-
ειναι λαθος να κοιτατε μονο την υποκυβισμο ως παρανομια...
ειναι και ο υπερκηβισμός... εκτός αν πιστευουμε οτι ολες οι Μ3 ( πχ ) ειναι γνησιες....ή πως καποιος μη φανατικός με αυτοκινητα μπορει να ξεχωρισει πιο vitara ειναι 1.600 και ποιο 2.000.....
κατ ουσιαν το 'προβλημα' δεν ειναι σε 'φυσιολογικό' ελεγχο, ειδικά αν το περι ου ο λογος μοντελο εχει βγει σε ποικιλία κυβισμών
το προβλημα θα 'φανει' την χειρότερη δυνατη στιγμή, τη σριγμη δηλ. που καποιος πραγματογνωμονας θα ξεψυρισει το αυτοκινητο για παρανομιες ή βλαβες ή αμελεια στη συντηρηση ωστε να ΜΗΝ αποζημιωσει.....
για σκεφτητε ποτε θα ειναι αυτη η στιγμη???? σε απλό τρακαρισμα????
Σαφως και δεν τασσομαι υπερ της παρανομιας.
Κι οποιος το κανει με γεια του με χαρα του - να δεχτει ομως και τις οποιες τυχόν συνεποιες -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν ειναι για μπραβο, τραγικο ειναι. Αλλα ειναι η πραγματικοτητα.Όταν κάνεις κάτι παράνομο θα πρέπει να είσαι έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες. Όλα αυτά που μου αναφέρεις σαν παραδείγματα παρανομίας δεν φτάνουν ούτε στο 10% τη πλαστογραφία και τη ψευδή δήλωση στοιχείων!!
Όταν το καταλάβεις αυτό, θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε.
Δε μου απάντησες όμως, εσύ θα το έκανες εφόσον λοιπόν -αν κατάλαβα καλά- δε το βλέπεις και κάτι τόσο το τραγικό και το εξισώνεις πχ με τα φιμέ στο αυτοκίνητο?
Τι εννοείς 'διαφορετική λογική'? Απλά πηγαίνουν κόντρα στο ΛΙΣΤΡΙΚΟ κράτος και το παίζουν ΜΑΓΚΕΣ με γαμάτες δηλώσεις του στυλ 'ΚΛΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ'.
Δε βλέπω κάτι το διαφορετικό γιατί αν έχεις οικονομικό πρόβλημα και δε μπορείς να συντηρήσεις το όχημα υψηλού κυβισμού σου (τέλη, ασφάλεια, συντήρηση, βενζίνη) δε πετάς λεφτά από το παράθυρο με το ρίσκο να σε πάνε μέσα. Τουλάχιστον έτσι λέει η λογική. Από την άλλη θα μου πεις, ο Έλληνας δεν έχει λογική και σε αυτό θα συμφωνήσουμε.
Δεν μας λένε όμως τι θα κάνουν αν τους πιάσουν.
Δεν καταλαβες καλα (για αλλη μια φορα).
Τιποτα δεν εξισωνω. Σου λεω ποια λογικη ακολουθει αυτος που το κανει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν πιστευει οτι πεταει λεφτα απ το παραθυρο, διοτι πολυ απλα αφενως δεν πιστευει οτι θα τον πιασουν, αφετερου θα κανει αποσβεση σε 1 μολις χρονο. Τι δεν καταλαβαινειςαπο αυτο? Δεν ειναι αν θα το εκανες εσυ ο παντα νομιμος (λεμε τωρα) η εγω που μου αρεσει να με πηδανε. Ειναι πως σκεφτεται αυτος που το κανει κι ολοι αυτοι που βλεπεις τα σχολια τους και σου κανουν τοση εντυπωση.Να σου πουν και τι θα κανουν αν τους πιασουν περιμενεις?! Εσυ τι λες οτι μπορουν να κανουν?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ειναι και ο υπερκηβισμός... εκτός αν πιστευουμε οτι ολες οι Μ3 ( πχ ) ειναι γνησιες....ή πως καποιος μη φανατικός με αυτοκινητα μπορει να ξεχωρισει πιο vitara ειναι 1.600 και ποιο 2.000.....
κατ ουσιαν το 'προβλημα' δεν ειναι σε 'φυσιολογικό' ελεγχο, ειδικά αν το περι ου ο λογος μοντελο εχει βγει σε ποικιλία κυβισμών
το προβλημα θα 'φανει' την χειρότερη δυνατη στιγμή, τη σριγμη δηλ. που καποιος πραγματογνωμονας θα ξεψυρισει το αυτοκινητο για παρανομιες ή βλαβες ή αμελεια στη συντηρηση ωστε να ΜΗΝ αποζημιωσει.....
για σκεφτητε ποτε θα ειναι αυτη η στιγμη???? σε απλό τρακαρισμα????
Σαφως και δεν τασσομαι υπερ της παρανομιας.
Κι οποιος το κανει με γεια του με χαρα του - να δεχτει ομως και τις οποιες τυχόν συνεποιεςΕτσι ακριβως.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ειναι και ο υπερκηβισμός...Εννοείται!
Τιποτα δεν εξισωνω. Σου λεω ποια λογικη ακολουθει αυτος που το κανει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν πιστευει οτι πεταει λεφτα απ το παραθυρο, διοτι πολυ απλα αφενως δεν πιστευει οτι θα τον πιασουν, αφετερου θα κανει αποσβεση σε 1 μολις χρονο. Τι δεν καταλαβαινειςαπο αυτο? Δεν ειναι αν θα το εκανες εσυ ο παντα νομιμος (λεμε τωρα) η εγω που μου αρεσει να με πηδανε. Ειναι πως σκεφτεται αυτος που το κανει κι ολοι αυτοι που βλεπεις τα σχολια τους και σου κανουν τοση εντυπωση.
Να σου πουν και τι θα κανουν αν τους πιασουν περιμενεις?! Εσυ τι λες οτι μπορουν να κανουν?
Ο τρόπος που το περιγράφεις/εξηγείς τη θέση του καθένα, φέρνοντας ως παράδειγμα τα φιμέ και τον κοτσαδόρο δείχνει σαν να τους δικαιολογείς.
Όταν λοιπόν σαν αντεπιχείρημα σε αυτά που αναφέρω εγώ ως συνέπειες στη παρανομία, μου παραθέτεις τα φιμέ και τον κοτσαδόρο, ε νομίζω ότι τα εξισώνεις.
Η λογική που ακολουθεί ο παράνομος ή ο δολοφόνος δε μας απασχολεί ούτε θα απασχολήσει τον εισαγγελέα.
Η πράξη είναι αυτή που μετράει και σόρι, αλλά με τον τρόπο που επιχειρηματολογείς μου φαίνεται ότι την επικροτείς.
Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.
Όχι? Κατάλαβα λάθος?
Τελικά δε μου είπες...εσύ θα το έκανες?
-
ΕΙναι και μερικοι που το λενε ξεκαθαρα στις αγ-γελοιες....2λιτρο δηλωμενο 1600 η ακομη και χειροτερα 6κυλινδρα μοτερ σαν 1800 αρια 4αρια. Τωρα πλεον ομως παιρνουν και φωτογραφιες στα ΚΤΕΟ, (γνωστοσ, χθες στον αγ.στεφανο) μπρος πισω σιγουρα δεν διευκρινησα αν και σε μοτερ με ζουμ στα κωδικα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τιποτα δεν εξισωνω. Σου λεω ποια λογικη ακολουθει αυτος που το κανει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν πιστευει οτι πεταει λεφτα απ το παραθυρο, διοτι πολυ απλα αφενως δεν πιστευει οτι θα τον πιασουν, αφετερου θα κανει αποσβεση σε 1 μολις χρονο. Τι δεν καταλαβαινειςαπο αυτο? Δεν ειναι αν θα το εκανες εσυ ο παντα νομιμος (λεμε τωρα) η εγω που μου αρεσει να με πηδανε. Ειναι πως σκεφτεται αυτος που το κανει κι ολοι αυτοι που βλεπεις τα σχολια τους και σου κανουν τοση εντυπωση.
Να σου πουν και τι θα κανουν αν τους πιασουν περιμενεις?! Εσυ τι λες οτι μπορουν να κανουν?
Ο τρόπος που το περιγράφεις/εξηγείς τη θέση του καθένα, φέρνοντας ως παράδειγμα τα φιμέ και τον κοτσαδόρο δείχνει σαν να τους δικαιολογείς.
Όταν λοιπόν σαν αντεπιχείρημα σε αυτά που αναφέρω εγώ ως συνέπειες στη παρανομία, μου παραθέτεις τα φιμέ και τον κοτσαδόρο, ε νομίζω ότι τα εξισώνεις.
Η λογική που ακολουθεί ο παράνομος ή ο δολοφόνος δε μας απασχολεί ούτε θα απασχολήσει τον εισαγγελέα.
Η πράξη είναι αυτή που μετράει και σόρι, αλλά με τον τρόπο που επιχειρηματολογείς μου φαίνεται ότι την επικροτείς.
Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.
Όχι? Κατάλαβα λάθος?
Τελικά δε μου είπες...εσύ θα το έκανες?
Νίκο, προσπαθώ να εξηγήσω τη λογική αυτού που το κάνει. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο?
Δεν εξίσωσα τίποτα με τίποτα, έφερα παραδείγματα που δείχνουν πόσοι παρανομούν σε απλά πράγματα για τα οποία αν δεν είμασταν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ θα τους σταματούσαν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (π.χ. φιμε) και θα τους έραβαν κουστουμάκι.
Να στην πω πιο απλά τη **λογική **που θεωρώ πως έχει κάποιος που το κάνει:
'Aφου με κλέβουν αυτοί αέρα πατέρα, κι αφού είμαστε τέτοιο μπουρδέλο, θα το κάνω, θα αποσβέσω σε 1 χρόνο, και σιγά μη με πιάσουν'
Έχεις να προτείνεις κάποια εναλλακτική?Δεν τη δικαιολογώ και δεν την επικροτώ, απλά την ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Έχει διαφορά.
Αν σου πω ότι 'όχι, εγώ δε θα το έκανα', σε τι θα σε βοηθήσει?
Το ζητούμενο δεν είναι η δικιά μου λογική και το αν είμαι 'ηθικός', 'λογικός', 'κότα', κλπ, αλλά η λογική αυτού που το κάνει. -
Να στην πω πιο απλά τη **λογική **που θεωρώ πως έχει κάποιος που το κάνει:
'Aφου με κλέβουν αυτοί αέρα πατέρα, κι αφού είμαστε τέτοιο μπουρδέλο, θα το κάνω, θα αποσβέσω σε 1 χρόνο, και σιγά μη με πιάσουν'
Έχεις να προτείνεις κάποια εναλλακτική?Δεν τη δικαιολογώ και δεν την επικροτώ, απλά την ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Έχει διαφορά.
Αν σου πω ότι 'όχι, εγώ δε θα το έκανα', σε τι θα σε βοηθήσει?
Το ζητούμενο δεν είναι η δικιά μου λογική και το αν είμαι 'ηθικός', 'λογικός', 'κότα', κλπ, αλλά η λογική αυτού που το κάνει.Το να ψάχνουμε να βρούμε λογική σε κάτι παράνομο είναι κάπως, δε νομίζεις?
Είναι σα να μου λες ότι ο δολοφόνος τη σκότωσε γιατί τη βρήκε να τον απατάει με τον αδερφό του. Είναι μια λογική κι αυτή, ε?
Προσωπικά δε βρίσκω καμία λογική σε παρανομία που μπορεί ενδεχομένως να καταστρέψει τη ζωή κάποιου και τελικά του κοστίσει πολύ περισσότερο από τα τέλη κυκλοφορίας και την έκτακτη εισφορά. Το μόνο ελαφρυντικό που αναγνωρίζω είναι η απόγνωση. Αυτό.
Σχετικά με την εναλλακτική. Με καθαρή σκέψη και αν ο άλλος έχει πλέον τόσο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, θα πρέπει να σκεφτεί ότι ούτε θα πεθάνει, ούτε θα ρισκάρει να βρεθεί στη φυλακή για λαμαρίνες. Το πουλάει κι όσο πιάσει. Αυτή την εναλλακτική βρίσκω.
Το να κυκλοφορεί παράνομα, σόρι αλλά δε μπορώ να τη δεχθώ ούτε ως λογική ούτε ως εναλλακτική.
Τέσπα, δε πρόκειται να συμφωνήσουμε...μη (το) κουράζουμε.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Τωρα πλεον ομως παιρνουν και φωτογραφιες στα ΚΤΕΟ, (γνωστοσ, χθες στον αγ.στεφανο) μπρος πισω σιγουρα δεν διευκρινησα αν και σε μοτερ με ζουμ στα κωδικα.αποκλειεται ( για το νουμερο μοτερ εννοω ) σε πολλά δεν ειναι ορατό καν, ποσο δε να χωσεις και φωτογραφικη μηχανη.
Εξ οσων γνωριζω παιρνουν 2 φωτο διαγωνια μπρος διαγωνια πισω, κατι που θα φερει πολλά θεματα στον 4κινητο χωρο ( αλλαγη απο ψαλιδια σε αξονα κ.λ.π.)Παρε ενα τζιμνυ 1300 κι ενα με μοτερ 1800 ή 1600 απο Lianna.
Αν ο Μηχανικός ειναι μαγκας ΜΟΝΟ αν τα βαλεις διπλα διπλα θα καταλαβεις οτι 'κατι τρεχει', αλλιως ουτε κανΠοσα σαμουραι 1.0 εχουν 1600 μοτερ απο 8βαλβιδο βιταρα?
και μη βιαστητε να πειτε αυτα δεν εχουν φορο πολυτελειας.
Εχουν τελη και ασφαλεια..... -
σε όσα αμαξια έχουμε, όσες φορές έχω περάσει κτεο κ όσες φορές έχει έρθει πραγματογωμονας ασφαλιστικής (για ατυχήματα με υλικές ζημιές όμως, αντε κ ένα με απλή εισαγωγή σε νοσοκομείο) ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε να κοιτάξει τον κινητήρα για νουμερα κτλ.
Η δε αστυνομια σε έλεγχο, σιγά μην ασχοληθεί. Δίπλωμα και άδεια μου ζητάνε κ ΚΑΠΟΙΕΣ φορές (ούτε τις μισές) ασφαλεια κ επίσης κάποιες φορές, ταυτότητα για να γράψουν στο 'ημερολόγιο' τους που δείχνουν στο τέλος της βαρδιας ότι με ελεγξαν -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σε όσα αμαξια έχουμε, όσες φορές έχω περάσει κτεο κ όσες φορές έχει έρθει πραγματογωμονας ασφαλιστικής (για ατυχήματα με υλικές ζημιές όμως, αντε κ ένα με απλή εισαγωγή σε νοσοκομείο) ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολήθηκε να κοιτάξει τον κινητήρα για νουμερα κτλ.
Η δε αστυνομια σε έλεγχο, σιγά μην ασχοληθεί. Δίπλωμα και άδεια μου ζητάνε κ ΚΑΠΟΙΕΣ φορές (ούτε τις μισές) ασφαλεια κ επίσης κάποιες φορές, ταυτότητα για να γράψουν στο 'ημερολόγιο' τους που δείχνουν στο τέλος της βαρδιας ότι με ελεγξανKαποτε οι ασφαλιστικές ηταν Large τωρα κλεινουν η μια πισω απο την αλλη....
Συν βεβαια το γεγονός οτι κι αυτοι παρακολουθουν την αγορα ως προς το 'τι τρεχει', αρα δεν ειναι απιθανο...Ενταξυ ναι για τον συνηθη αστυνομικό ελεγχο θα πρεπει να ειναι κατι τελειως εξωφθαλμο.... Ασφαλεια πλεον ζητανε ΚΑΘΕ φορά μη ξεχνας οτι κυνηγανε ΠΛΕΟΝ (αυτο που ελεγα πριν 'τι τρεχει') τα ανασφαλιστα.
Απο την στιγμη που εχουμε μπει σε μια λογική του παραλογου, 'το κρατος πως θα σε σκισει - ο πολιτης πως θα αμυνθει = κλεψει', οποτε και το κρατος εφεβρισκει νεους τροπους και παει λεγοντας, αντε βγαλε ακρη μετα ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο.....
ΠΡΩΤΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ