-
Κλασσικό αυτό το πρόβλημα με την τρόμπα βενζίνης! Το βγάζανε μέχρι πρόσφατα σχεδόν ΟΛΑ τα 250/300 άρια injection μηχανάκια του gruppo. Όσους ξέρω πραγματικά με Beverly 300 (το προηγούμενο) και Vespa GTS 300, όλοι αλλάξανε τρόμπα. Να φανταστείς μόλις πήρε Beverly ένας φίλος, απ την πρώτη μέρα του λέει ένας δικος μας μάστορας: 'Να ξέρεις θα μείνεις από τρόμπα βενζίνης' Αν και μου είχε πει αυτός ότι αν το αφήσεις να κρυώσει, συνήθως θα πάρει μπροστά και δε θα χρειαστεί να μπλέξεις με οδικές κλπ Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παντως, επειδη τσεκαρα το βιβλιαρακι του Cube, λογω ψεκασμου, αναφερει την διαδικασια του Μπιλ.
ανοιγεις τερμα το γκαζι και μιζαρεις για καποια δευτερολεπτα (μαξιμουμ κανα 7αρι τη φορα)
Δεν το ειχα διαβασει απο πριν, να πω της να το δοκιμασει..Με το γκαζι τερμα ανοιχτο και μιζαρισμα, καποιες ECU εχουν λειτουργια απενεργοποιησης του ψεκασμου, με σκοπο να 'καθαρισεις' τον κυλινδρο απο πλημμυρα βενζινης
Κλεινεις μετα απο λιγο μιζαρισμα το γκαζι και το ξεκινας κανονικα ΧΩΡΙΣ.
Σε κανενα κινητηρα injection δεν ειναι επιτρεπτο η φυσιολογικο να δινεις γκαζι σε περιπτωση 'ζορικης' εκκινησης.
Σχετικα με το προβλημα της τρομπας βενζινης, οσοι ειναι εκτος εγγυησης, η τρομπα ειπε το ποιημα και καλουνται να πληρωσουν μαλλια, ΕΑΝ πιανουν τα χερια τους, ας δοκιμασουν να ανοιξουν το παλιο μοτερ πριν παρουν καινουρια τρομπα σετ.
Πιθανα σεναρια τα καρβουνακια του να εχουν γινει σκονη ή οι οποιες επαφες με τη διαστολλη λογω αυξησης της θερμοκρασιας να 'χαλαρωνουν' προκαλωντας διακοπη στην τροφοδοσια, μεχρι να κρυωσει.
Ενας ηλεκτρολογος που ασχολειται με μοτερ/επισκευες μπορει να τη βρει τη λυση και να γλιτωσετε καποια λεφτα -
-
Ενα Cubακι τους λειπει για να ολοκληρωθει η ευτυχια τους
-
εχω στειλει μηνυμα στην μαμα εταιρια και αναμενω, μη νομιζεις οτι καθομαι με σταυρωμενα τα χερια!
Sportcity ^3 (Cube)