-
Γεια σας...
Λοιπόν έχουμε ενα όχημα μοντέλο 1996 ,1600 κυβικά , γύρο στα Χριστούγεννα ο αδερφός μου κατάθεσε τις πινακίδες..
Πόσα θα πληρώσω τέλη κυκλοφορίας ?
Χρειάζεται ξανά ταξινόμησή ?
Θα πληρώσω για να μου δώσουν πίσω τις πινακίδες? και αν ναι ,ποσά ?
Χρειάζεται κάτι άλλο για να το κυκλοφορήσω πάλι?
-
Γεια σας...
Λοιπόν έχουμε ενα όχημα μοντέλο 1996 ,1600 κυβικά , γύρο στα Χριστούγεννα ο αδερφός μου κατάθεσε τις πινακίδες..
-
Γεια σας...
-
κανεις ρε παιδια
? -
Ο χρήστης dennisgr έγραψε:
κανεις ρε παιδια
?Σημερα θα πας να πληρωσεις;
-
μπορεί ομως αυριο
-
Σιγουρα θα πληρωσεις τα φετινά τελη και θα παρεις τις πιναιδες που ειχε - τις κρατανε 2 χρονια.
Εννοειται πας στην εφορία που εγινε η καταθεση.
Ενοιειτε επεισεις οτι εχεις ολες τις δεουσες εξουσιοδοτησεις αν δεν παει ο αδερφός σου που ειναι ο ιδιοκτήτης...
ε και κανα παραβολάκι σιγουρα θα παιξει... -
Α και θες και ασφαλεια προφανως... ( αφου παρεις τις πινακιδες..)
επεισεις αν θες να ειναι 100% σωστος δεν μηπως εντομεταξυ εχει λειξει το ΚΤΕΟ -
όλα αυτά πόσο περίπου λέτε να μου κοστίσουν ?
-
τελη οσο θα πληρωνε το δεκεμβρη αναλλογα με τα κυβικά..
κανα 30αρι να μην ειναι παραβολα???
Ασφαλεια παιζεται απο κυβικά ηλικία περιοχη προηγουμενα περιστατικά... -
240 είναι τα τέλη σου, πινακίδες και άδεια παίρνεις κατ ευθείαν από την εφορία εφ' όσον είναι κατατεθειμένες τον προηγούμενο χρόνο και χωρίς άλλη επιβάρυνση.
Αν έχει λήξει το ΚΤΕΟ όσο ήταν ακινητοποιημένο, δεν πληρώνεις πρόστιμο (+ 40 πρέπει να είναι), αλλά θες χαρτί απ την εφορία που να το πιστοποιεί. -
Σας την δίνει , τις καταθέτετε και μετά από 3-4 μήνες πάτε και τις παίρνετε πίσω , κανονικά πρέπει να πληρώνετε 2000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:hmmm:Μην το καθόλου!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σας την δίνει , τις καταθέτετε και μετά από 3-4 μήνες πάτε και τις παίρνετε πίσω , κανονικά πρέπει να πληρώνετε 2000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!Μήπως πρέπει να του γδάρουν και την πέτσα και σαν έξτρα τιμωρία να οδηγάει atos με 150km/h;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Σας την δίνει , τις καταθέτετε και μετά από 3-4 μήνες πάτε και τις παίρνετε πίσω , κανονικά πρέπει να πληρώνετε 2000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!Κανει κατι παρανομο;
-
δηλαδή με κάνα 350 ευρώ θα με οκ ? και η ασφάλεια κάνα 200ρι ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σας την δίνει , τις καταθέτετε και μετά από 3-4 μήνες πάτε και τις παίρνετε πίσω , κανονικά πρέπει να πληρώνετε 2000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!
Κανει κατι παρανομο;
Παράνομο όχι δεν κάνει , αλλά κάνει μ@@@@ίες και πρέπει να του την πούμε για να τον συνεφέρουμε!!!!!
Πρέπει και να πληρώσει διότι οι μ@@@@ πρέπει να πληρώνονται!!!!!
Κατέθεσε τις πινακίδες για 5 μήνες τζάμπα και βερεσέ ,εχασε χρόνο χρήμα και ταλαιπωρήθηκε και θα ταλαιπωρηθεί και μετά θα βγεί και θα βρίζει το κράτος και τις υπηρεσίες του!!!!!
Οταν κάνουμε κάτι σκεφτόμαστε πρώτα ... ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!! -
Eτσι, πισσα και πουπουλα!
Μπορει ο Χριστιανος να μην ειχε την οικονομικη ανεση τον Δεκεμβρη να δωσει τα 2,5 κατοσταρικα, που ειναι το παραλογο...?
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Eτσι, πισσα και πουπουλα!Μπορει ο Χριστιανος να μην ειχε την οικονομικη ανεση τον Δεκεμβρη να δωσει τα 2,5 κατοσταρικα, που ειναι το παραλογο...?
Δεν είναι έτσι ... καθαρή μ@@@@ είναι !!!!! Οπως φίλος πήρε ένα παλιό αμάξι για να το έχει εδώ στη Σάμο να το κυκλοφορεί όταν έρχεται από την Αθήνα για 10 μέρες τον χρόνο και ξαφνικά το βλέπω χωρίς πινακίδες .... τον ρώτησα εαν του τις πήρανε και μου είπε ότι τις κατέθεσε γιατί 'ηταν ακριβά τα τέλη κυκλοφορίας !!!!
Πρόπερσι πήρε το αμάξι και πρόπερσι κατέθεσε τις πινακίδες και πέρσι τις ξαναπήρε
Εδωσε 1500 ευρώ για την αγορά 100 ευρώ για το εισιτήριο και δεν ξέρω πόσα για τις συναλλαγές κατάθεση πινακίδων και ξανά να τις πάρει!!!!
Αποτέλεσμα τις 10 μέρες που έρχεται τις 4 είναι στις δημοσιες υπηρεσίες για να διαδικαστικά
Καθαρή μ@@@@@ σου λέω!!!!!!!!!!!!!!
Τέλη κυκλοφορίας παραλαβή πινακίδας