-
Ο Δριβακος εγκατελειψε στην 2η ή στην 3η ειδικη του αγωνα.
Ο Ντελεκουρ θυμηθηκε τα νιατα του. Στην power stage εβαλε τον συνοδηγο του να οδηγησει γιατι θα ηταν το τελευταιο του event.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Ντελεκουρ θυμηθηκε τα νιατα του. Στην power stage εβαλε τον συνοδηγο του να οδηγησει γιατι θα ηταν το τελευταιο του event.Ρισπέκτ .&-
-
6oς ο 50χρονος παλαβοντελέκος!
Infinite respect! -
Σημάδι της γύμνιας του θεσμού κι αυτό...
-
Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε ένα παράλληλο πρωτάθλημα βετεράνων οδηγών με αυτοκίνητα WRC.
Ας μην είχε όλους τους αγώνες του θεσμού και να είχε δική του βαθμολογία, για να μην τρομάξουν και οι οδηγάρες του σήμερα...
Κάτι μου λέει ότι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι χρόνοι στις ss, θα ξεβρακωνότανε πολύς κόσμος... -
Ο Δεινοσαυρακης δεν τα πηγε και ασχημα τελικα...!6η θεση σταθερα και τις 5 μερες του αγωνα..μπραβο του!
-
[quote='thvarveris']Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε ένα παράλληλο πρωτάθλημα βετεράνων οδηγών με αυτοκίνητα WRC.
Ας μην είχε όλους τους αγώνες του θεσμού και να είχε δική του βαθμολογία, για να μην τρομάξουν και οι οδηγάρες του σήμερα...
Κάτι μου λέει ότι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι χρόνοι στις ss, θα ξεβρακωνότανε πολύς κόσμος... Tιποτα δεν θα γινοταν φιλε μου δυστυχως και παλι οι νεοι θα κερδιζαν με ιδια αυτοκινητα βεβαιως.Δυστυχως ο χρονος ειναι αμειλικτος -
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε ένα παράλληλο πρωτάθλημα βετεράνων οδηγών με αυτοκίνητα WRC.
Κάτι μου λέει ότι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι χρόνοι στις ss, θα ξεβρακωνότανε πολύς κόσμος... Tιποτα δεν θα γινοταν φιλε μου δυστυχως και παλι οι νεοι θα κερδιζαν με ιδια αυτοκινητα βεβαιως.Δυστυχως ο χρονος ειναι αμειλικτοςΜα εγώ δεν είπα ότι οι 'γέροι' θα κέρδιζαν την γενική κατάταξη... αλλά 'νέοι' τύπου Γουίλσον (και αρκετοί άλλοι) που έχουν μόνιμα θέση τα τελευταία χρόνια στο WRC δεν έχαναν κατ εξακολούθηση και κατά συρροή.
-
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι χρόνοι στις ss, θα ξεβρακωνότανε πολύς κόσμος... Tιποτα δεν θα γινοταν φιλε μου δυστυχως και παλι οι νεοι θα κερδιζαν με ιδια αυτοκινητα βεβαιως.Δυστυχως ο χρονος ειναι αμειλικτοςΜα εγώ δεν είπα ότι οι 'γέροι' θα κέρδιζαν την γενική κατάταξη... αλλά 'νέοι' τύπου Γουίλσον (και αρκετοί άλλοι) που έχουν μόνιμα θέση τα τελευταία χρόνια στο WRC δεν έχαναν κατ εξακολούθηση και κατά συρροή.
οκ συγνωμη καταλαβα λαθος.
-
οκ συγνωμη καταλαβα λαθος.
Κάτσε γιατί εγώ τα έκανα σκατά.
Το σωστό που ήθελα να γράψω είναι:
Μα εγώ δεν είπα ότι οι 'γέροι' θα κέρδιζαν την γενική κατάταξη... αλλά 'νέοι' τύπου Γουίλσον (και αρκετοί άλλοι) που έχουν μόνιμα θέση τα τελευταία χρόνια στο WRC θα έχαναν κατ εξακολούθηση και κατά συρροή. -
κατσε τωρα σε ποιους (γερους) αναφερεσαι οτι θα ειναι γρηγοροτεροι απο τον γουιλσον κλπ γιατι εγω εξακολουθω να πιστευω οτι οι νεοι ειναι γρηγροτεροι.Αληθεια που το στηριζεις αυτο?
-
κατσε τωρα σε ποιους (γερους) αναφερεσαι οτι θα ειναι γρηγοροτεροι απο τον γουιλσον κλπ γιατι εγω εξακολουθω να πιστευω οτι οι νεοι ειναι γρηγροτεροι.Αληθεια που το στηριζεις αυτο?Δες τα αποτελέσματα του Monte Carlo http://www.ewrc-results.com/final.php?e ... Carlo-2012
και θα καταλάβεις που το στηρίζω.
Ο Delecour είναι 6ος γενικής και έχει πίσω του 6 WRC αυτοκίνητα και τους έκανε και πλάκα στην PS που έβαλε τον συνοδηγό να οδηγήσει. Τι άλλο θέλεις να σου πω;Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι πχ Μακινεν, Σαινθ, Γκρονχολμ δεν μπορούν να κερδίσουν Γουίλσον κλπ και να πλασαριζονται σταθερά στην 5αδα;
-
Απ οτι θυμαμαι ο ντελεκουρ ηταν ασφαλτινος θελω να πω μην κρινεις απο εναν αγωνα που ισως βολευει τον συγκεκριμενο οδηγο. τελος παντων αποψεις εκφραζουμε δεν θα προσπαθει ο ενας να αλλαξει την γνωμη του αλλου
-
Απ οτι θυμαμαι ο ντελεκουρ ηταν ασφαλτινος θελω να πω μην κρινεις απο εναν αγωνα που ισως βολευει τον συγκεκριμενο οδηγο. τελος παντων αποψεις εκφραζουμε δεν θα προσπαθει ο ενας να αλλαξει την γνωμη του αλλουΜαλλον ξεχασες οτι πριν δυο χρονια ετρεξε ο Kankunen στην Φινλανδια και τερματισε 6ος εμπρος απο wilson, raikonen κλπ ??
'el-em'
-
Προσωπικα συμφωνω περισσοτερο με τον w110finback stro. Ο Ντελεκουρ στο Μονακο, ο ΚΚΚ στη Φιλανδια, ο Οριολ στην Κορσικη, ο Μετα στο Σαφαρι (λεμε τωρα), μπορουν να κανουν ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα 'one-off'.
Αλλα δεν μπορει να ειναι εφαμιλλοι σε ενα ολοκληρο πρωταθλημα με τους νεους, ακομα και επιπεδου Γουιλσον.Προσωπικα δεν μπορω ακομα να χωνεψω την εξοδο του Λατβαλα. Ειναι μισο λεπτο μπροστα απο τον Παρτα Ολα, και κανει ενα γελοιο ατυχημα, καθαρα με δικη του ευθυνη. Αν δεν εχει σταθεροτητα δεν προκειται να απειλησει τον Λεμπ ποτε. Μας ειχε δωσει περυσι πολλες ελπιδες, αλλα δυστυχως το ξεκινημα μοιαζει μια απο τα ιδια...
-
Ίσως δεν έχουν την φυσική κατάσταση και τη δύναμη να ακολουθήσουν ένα πρωτάθλημα έστω και 6 αγώνων, γι αυτό τρέχουν μεμονωμένους για να γουστάρουν. Αλλά ακόμη και σήμερα δεν μπορώ να φανταστώ παλιους πρωταθλητές όπως τον Gro, KKK, Sainz, Auriol, Makinen (δεν μιλάω για παλαιότερη γενιά) να χάνει από τον Wilson σε οποιοδήποτε αγώνα.
-
Ρε παιδια γιατι επικεντρωνεστε στον Γουιλσον που στο κατω κατω ξερουμε πως τρεχει στο wrc να ναι καλα ο πατερας του. και στην τελικη πολυ μικρη προοδο εχει κανει. Απο κει και περα υπαρχουν οδηγοι που δεν νομιζω να μπορουν να τους κοντραρουν στα ισια 50 αρηδες τυπου σαινθ μακινεν κλπ.Δεν τους αμφισβητω αλλα πανε περασανε τα χρονια δεν μπορει να παρει τα ρισκα που θα παρει ο πιτσιρικας κακα τα ψεματα ο κανκουνεν γιατι δεν εχει την ιδια τρελα
-
Ρε παιδια γιατι επικεντρωνεστε στον Γουιλσον που στο κατω κατω ξερουμε πως τρεχει στο wrc να ναι καλα ο πατερας του. και στην τελικη πολυ μικρη προοδο εχει κανει. Απο κει και περα υπαρχουν οδηγοι που δεν νομιζω να μπορουν να τους κοντραρουν στα ισια 50 αρηδες τυπου σαινθ μακινεν κλπ.Δεν τους αμφισβητω αλλα πανε περασανε τα χρονια δεν μπορει να παρει τα ρισκα που θα παρει ο πιτσιρικας κακα τα ψεματα ο κανκουνεν γιατι δεν εχει την ιδια τρελαεπικεντρωνόμαστε στον Γουίλσον γιατί ασχέτως αν είναι παιδί του πατέρα του έχει μόνιμο μπάκετ σε WRC αυτοκίνητο τα τελευταία χρόνια και αυτό από μόνο του τον κατατάσει στην πρώτη κλάση των συμμετοχών ασχέτως αποτελεσμάτων.
Από εκεί και πέρα δεν κοίταξες την γενική κατάταξη του Μοντε που σου είπα, να δεις πόσους νέους (και όχι μονο) έχει βάλει από κάτω του ο Ντελεκούρ, ο οποίος ξεχνάς ότι δεν είναι ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής με ότι αυτό σημαίνει.
Το Μοντε επίσης δεν είναι ένα ασφάλτινο ραλλυ με την αυστηρή έννοια της λέξης και η ιστορία έχει δείξει ότι πολλές φορές βόλευε μια χαρά χωμάτινους σολιστες (πχ Μακινεν).
Από εκεί και πέρα όλα αυτά που υποστηρίζω είναι αίσθηση μου και δεν τεκμηριώνονται με μαθηματικά.
Αν εσύ μπορείς να αποδείξεις την δική σου θέση κάντο. -
Το Μοντε πλεον ειναι παρελθον,εγω θελω να αναφερθω στα μετρα ασφαλειας του αγωνα αυτα που μπορουμε να δουμε μεσα απο τα πλανα του αγωνα. 1)Αυτ/τα θεατων παρκαρισμενα πανω στις ε.δ. 2)Θεατες σε σημεια ακρως απαγορευμενα.
Στον δικο μας αγωνα βλεπουν ενα θεατη σε καποιο σημειο που θεωρουν (???) επικινδυνο κ πλακωνουν ελικοπτερα, τα τηλ/να περνουν φωτια, ωστε να παρουμε το οκ να ξεκινησουμε κ βεβαια τι να γραψω για αυτ/τα θεατων παρκαρισμενα μεσα στη ε.δ. εκει θα μας παρουν τα κεφαλια σε μια τετοια περιπτωση.
Τα πλανα μιλουν μονα τους, τα σχολια δικα σας.
WRC 2012 (all rounds)