-
Ειχε παρει σλικ ελαστικα, κερδισε αρκετο χρονο στην 1η εδ της ημερας κι εχασε πολυ παραπανω στην 2η...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
.. Οταν πχ. αρχίσει να τρέχει με το Polo δεν θα μπορεί να το κάνει αυτό διότι θα πρέπει να βάλει χιλιόμετρα. Σίγουρα πάντως το έχει συζητήσει αυτό δηλ. το αν θα ορμήσει ή όχι.
....Oπωσδήποτε έχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων απο την ομάδα. Δεν προκειται να την έχει και με το Polo .
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στον τελευταιο αγωνα περσυ το εβγαλε στην 1η ειδικη χωρις λογο οταν επρεπε να βοηθησει τον Λεμπ και χωρις να διεκδικει τιποτα.Μαλλον απο τη μεγαλη του επιθυμια να βοηθησει τον Λεμπ, τον ειχε πιασει αγχος και εκανε νωρις-νωρις το λαθος.
Καθαρη ατυχια... Απ' οτι γραφτηκε ηταν απαρηγορητος μετα (που πηρε ο Λεμπ τον τιτλο) -
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Με τον Solberg τί έγινε και έμεινε τόσο πίσω στην τελευταία ειδική;Για νιοστη φορα σερι, η Φορντ εκανε λαθος επιλογη ελαστικων.Μαλλον οχι απλα λαθος,εβαλε τον πιο αργο συνδιασμο ελαστικων απο 4-5 διαφορετικες επιλογες.
-
Γιορτή+Παράδοση! (Ευχαριστώ το stoukerman που μου το έστειλε)
(Ποιός είναι ο τύπος που χώνεται δίπλα στο Loeb στο 2:50, κανάς από τους κλασσικούς που βλέπουν TV και τρέχουν ? Ξέρει άραγε να οδηγάει ? )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό είναι -και πρέπει να είναι- το πνεύμα του WRC.
(Ποιός είναι ο τύπος που χώνεται δίπλα στο Loeb στο 2:50, κανάς από τους κλασσικούς που βλέπουν TV και τρέχουν ? Ξέρει άραγε να οδηγάει ? )
Ο Jean Ragnotti!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Το βιντεάκι το είχα βάλει από χτες μερικές σελίδες πίσω.
Ερώτηση
Ποιος είναι ο τύπος με τα γυαλιά που στριμώχνεται δίπλα στον ατάλαντο με την μεγάλη μύτη που στριμώχνεται δίπλα στον Loeb;
O ευρών κερδίζει μηλοπιτάκι από το La Remise!Άσχετο διάβασα και αυτό:
Οι 4ΤΡΟΧΟΙ με Mini στο 15ο Ιστορικό Ράλι Μόντε Κάρλοhttp://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13968
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ερώτηση
Ποιος είναι ο τύπος με τα γυαλιά που στριμώχνεται δίπλα στον ατάλαντο με την μεγάλη μύτη που στριμώχνεται δίπλα στον Loeb;
O ευρών κερδίζει μηλοπιτάκι από το La Remise!τι φοραει?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ερώτηση
O ευρών κερδίζει μηλοπιτάκι από το La Remise!τι φοραει?
Αυτός με την γραβάτα και το καφέ σακάκι, θαλασσί πουκάμισο πίσω από τον Loeb.
Προσοχή!
Θέλω ακριβή απάντηση γιατί το μηλοπιτάκι είναι ένα! -
δεν τον ξερω,σε συζητηση μαλιστα με συμφορουμιτη τον ρωτησα μηπως τον ξερει τον συγκεκριμενο αλλα ουτε και αυτος τον ηξερε
Να το παρει το ποταμι εστω και με πμ. -
Λοιπόν να το πάρει το ποτάμι δημόσια γιατί το φαγα το μηλοπιτάκι..
Ούτε και εγώ τον ήξερα, αλλά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ήθελε να είναι πρώτη μουτσούνα σε φωτο και βίντεο, ο 'Μητσάρας' της Γαλλίας ένα πράγμα. Για παλιός Γάλλος οδηγός δεν μου φαινόταν.
Πήγε κάπου το μυαλό μου, ψάξε-ψάξε βρήκα ότι ο μαϊντανός είναι ο κύριος νομάρχης της περιοχής (Ardèche λέγεται) και το όνομα αυτού Dominique Lacroix.
http://www.ledauphine.com/ardeche/2012/ ... 78C#galeryΤελικά οι πολιτικοί σε όλο τον κόσμο το ίδιο είναι. Προσπαθούσε και αυτός ο έρημος να έχει την προβολή του που θα του χρησιμεύσει για τις επόμενες εκλογές.
Υπάρχει βέβαια και πιο σοβαρή ανάγνωση που ταιριάζει σε πολιτικούς από ένα σοβαρό κράτος (μην ξεχνάμε ότι στην Γαλλία οι πολιτικοί και αυτοκτονούν για σκάνδαλα και δικάζονται).
Προφανώς με την παρουσία του ήθελε να δηλώσει την αρωγή του Γαλλικού κράτους στο ράλλυ Monte Carlo (πιο πιθανό αυτό).
Τώρα το μόνο που μένει να δούμε στο επόμενο Ακρόπολις σε χασαποταβέρνα πριν από την ss Γυμνό τον Τατούλη (περιφερειάρχης Πελοποννήσου) να μοιράζει ατομικά κοκορετσάκια στα πληρώματα...Έξω από την πλάκα, ο nass πιο πάνω μίλησε για γιορτή -παράδοση.
Σωστά αλλά η παράδοση δεν είναι κάτι που έρχεται ουρανοκατέβατη, την δημιουργείς.
Τι θέλω να πω με αυτό.
Η παράδοση με τα μηλοπιτάκια του La Remise έχει δημιουργηθεί γιατί πρωτίστως οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να περνάει το rally έξω από το La Remise.
Αδιαπραγμάτευτο λοιπόν για το Monte το πέρασμα από το La Remise, το πέρασμα από το S του Τουρινί (έστω και με παραλαγές) και δε ξέρω και εγώ τί.Για πες τε μου στο Ακρόπολις τι είναι αδιαπραγμάτευτο και μένει το ίδιο όλα αυτά τα χρόνια ώστε να δημιουργήσει παράδοση;
Ακόμα και η εκκίνηση που έπρεπε να μην το κουνάει από τον Παρθενώνα αλλάζει κατά καιρούς θέση.
Κάποια στιγμή πριν από λίγα χρόνια είχα διαβάσει δήλωση μέλους της οργανωτικής επιτροπής του Ακρόπολις που έλεγε ότι η ss Παύλιανη έχει 'γεράσει' δεν έχει τίποτα άλλο να δώσει και πρέπει να αλλάξει!
Το Τουρινί θα έπρεπε να είχε πεθάνει δηλαδή αλλά οι ραλλόφιλοι όλου του κόσμου περιμένουν κάθε χρόνο να δουν τα αυτοκίνητα να περνούν από εκεί και γιατι αποτελεί μέρος της παγκόσμιας ραλλιτζίδικης παράδοσης.
Καλό θα ήταν να υπάρχουν σημεία αναφοράς και στο Ακρόπολις που να δημιουργούν παράδοση και μύθο γιατί καινοτομίες μπορούν να παρουσιάσουν όλοι. -
Και μια ωραία φωτό ο Ρανιοτί καθαρίζει τους αεραγωγούς του Ντελεκούρ.
-
Εδώ και οι ανασκοπήσεις της κάθε μέρας από το eurosport σε HD
http://www.youtube.com/user/MotorsportF ... ture=watch
A σας έχω και ένα νέο...
Η ΕΡΤ Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή στις 23.00 εδέησε να παίξει WRC και Monte Carlo...
Έτσι να σιτέψει το πράγμα λίγο... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
A σας έχω και ένα νέο...
Η ΕΡΤ Παρασκευή-Σαββάτο-Κυριακή στις 23.00 εδέησε να παίξει WRC και Monte Carlo...
Έτσι να σιτέψει το πράγμα λίγο...Τις δυο μερες τις ξεπεταξανε σε δυο μισαωρα και ετσι αποψε πρεπει κανονικα να δουμε τα σημερινα....
Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα κατι επιασε τ'αυτι μου οτι η αποψινη μεταδοση θα'ναι στις δωδεκαμιση τη νυχτα... -
Νομιζω δειχνουν το review που δειχνει το Motors TV και το Eurosport. Παντου μισαωρο ειναι, οποτε και στην ΕΡΤ μισαωρο θα ειναι. Αρα δεν ειναι ξεπεταγμα.
-
+1 στον Μπιλλ. Έλεγαν μάλιστα χτες ότι ακόμα δεν έχουν μάθει τα σήματα του Eurosport και γι' αυτό αργούσαν να μιλήσουν στην επιστροφή από διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
A σας έχω και ένα νέο...
Έτσι να σιτέψει το πράγμα λίγο...Τις δυο μερες τις ξεπεταξανε σε δυο μισαωρα και ετσι αποψε πρεπει κανονικα να δουμε τα σημερινα....
Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος αλλα κατι επιασε τ'αυτι μου οτι η αποψινη μεταδοση θα'ναι στις δωδεκαμιση τη νυχτα...Δημήτρη ότι είπανε τα παιδιά παραπάνω. Δείξανε ακριβώς αυτά που έδειξε motors και eurosport, απλώς η χθεσινή μέρα ήταν μικρή και η παραγωγή κόλλησε και τις άλλες μέρες για να βγει το μισάωρο.
Το κακό είναι ότι ξεκίνησαν τις μεταδόσεις μετά από δύο μέρες...Για σήμερα μάλλον είπαν 24.00 και μάλλον έτσι είναι αφου μέρα θα τελειώσει πολύ αργά, πάντως το πρόγραμμα τώρα ππου κοιτάω ακόμα γραφει 23.00
Τεσπα...
-
Σαν δε ντρέπεστε
http://www.motorsport-fanatics.gr/forum ... &start=130
-
Αυτοί πήγαν στο βουνό για να κάνουν τι?????Μακάρι να το χάσει ο οδηγός στα φρένα!!!Προτιμώ το ακρόπολις που η συμπαθέστατη κυρία είχε προτάξει τα στήθη της στο ροβάνπερα(θυμάται κανείς χρονολογία??γιατί εγω δε θυμάμαι.Να ένα wrc quiz)
-
καλημερα!ειδα αυτο το entry στη λιστα του Monte Carlo : D. DRIVAKOS (GR)-E. BANTE (GR) HONDA CIVIC R3. τι παιζει??
επισης αυτος ο δεινοσαυρος ο Delecour support κανει?ή ειπε να θυμηθει τα νιατα του..??
WRC 2012 (all rounds)