-
Μα είναι ο Hirvonen
-
Εγω λεω οτι ο αντικαταστατης του Loeb θα ειναι ο Neuville. Ψιλολογικο ηταν αλλωστε αφου οδηγαει για το PSA τοσο καιρο. Δυσκολα θα περιμενα ηδη απο του χρονου τον Neuville 2ο οδηγο της Citroen και τον Hirvonen μπαλαντερ...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εγω λεω οτι ο αντικαταστατης του Loeb θα ειναι ο Neuville. Ψιλολογικο ηταν αλλωστε αφου οδηγαει για το PSA τοσο καιρο. Δυσκολα θα περιμενα ηδη απο του χρονου τον Neuville 2ο οδηγο της Citroen και τον Hirvonen μπαλαντερ...Δικιο εχετε, απλα πιστευω οτι θα οδηγησει για το group του χρονου.
Φιλικα,
'el-em'
-
Και για να μιλησουμε λιγο για νουμερα.
Ο Wilson, ειχε (και εχει) τους οδηγους του στην πεινα !
Ο Hiirvonen επαιρνε τοσα χρονια (τα εξοδα του, και) 350,000 ΜΟΝΟ !
Ο Jari Mati μπορει να παιρνει και λιγοτερα.
Στην Citroen ο Μikko θα παρει 3,000,000 τον χρονο !
Η προσφορα του Wilson στον Ogier ηταν 700,000 τον χρονο. Πηγε στην V.W. με 3,000,000.Παντα ελεγα οτι οι Γαλλοι ειναι χαζοι !!!!
Προφανως καποιο τετοιο νουμερακι ειπε και στον Petter και ... ακομη τρεχει.Φιλικα,
'el-em'
-
Tελικα η φήμη για την φυγη της Φορντ ισχυει?
Επισης θελω να δω τι διαολο θα γινει με τον Σολμπεργκ... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εγω λεω οτι ο αντικαταστατης του Loeb θα ειναι ο Neuville. Ψιλολογικο ηταν αλλωστε αφου οδηγαει για το PSA τοσο καιρο. Δυσκολα θα περιμενα ηδη απο του χρονου τον Neuville 2ο οδηγο της Citroen και τον Hirvonen μπαλαντερ...
Δικιο εχετε, απλα πιστευω οτι θα οδηγησει για το group του χρονου.
Φιλικα,
'el-em'
Ο Neuville βρίσκεται σε συζητήσεις και με την Skoda!!!
Θέλει να μείνει πιστός στην Peugeot που τον ανέδειξε και για αυτό θα τους περιμένει λίγες μέρες ακόμα για να του απαντήσουν οριστικά! -
http://www.sport360.com/article/exclusi ... ampionship
-
-
Ωωωωωω το 2012 θα μεινει στη μνημη μας για τις ιστορικες μαχες Solberg εναντιον Hirvonen και τουμπαλιν.....
Οπως εχω ξαναπει,ισως και εδω μεσα, τον θεωρω τωρα πια ικανο για να παλευει για τριτη θεση και πισω...Μακαρι να με βγαλει ψευτη....
-
http://www.m-sport.co.uk/index.php/news ... h-m-sport-
-
Ο Solberg στη Ford για το 2012!
Ειναι επισημο -
Ευχαριστο σαν νεο για τον Πετρο, θα του αναπτερωσει και το ηθικο. Για τα αποτελεσματα ειμαι επιφυλακτικος.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ευχαριστο σαν νεο για τον Πετρο, θα του αναπτερωσει και το ηθικο. Για τα αποτελεσματα ειμαι επιφυλακτικος.Με εργοστάσιο από πίσω, τα αποτελέσματα θα είναι μια χαρά...Προβλέπω και νίκη για Πέτρο μεσα στο 2012....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ευχαριστο σαν νεο για τον Πετρο, θα του αναπτερωσει και το ηθικο. Για τα αποτελεσματα ειμαι επιφυλακτικος.
Με εργοστάσιο από πίσω, τα αποτελέσματα θα είναι μια χαρά...Προβλέπω και νίκη για Πέτρο μεσα στο 2012....
RALLY X#*
FINAL RESULTS
Loeb - accident
Hirvonen - alternator belt
Latvala - suspension
P.Solberg - winner -
Κατά τη γνώμη μου αυτή την κίνηση ο Wilson έπρεπε να την είχε κάνει από τότε που εγκατέλειψε ο Gronholm.
Απ'την άλλη δεν βλέπω για ποιο λογο ο Πετερ να μη μπορεσει να τους χτυπησει στα ίσια. Τα δυο τελευταία χρόνια όταν το αυτοκινητο του ηταν καλα στημενο οι χρόνοι του ηταν πολυ ανταγωνιστικοι. Τωρα μη ξεχναμε οτι ο Σολμπεργκ θα εχει ολοκληρη ομαδα να τον υποστηριζει και την ανεση να κανει περισσοτερα χιλιομετρα δοκιμων. -
Ο χρήστης onthelimit έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου αυτή την κίνηση ο Wilson έπρεπε να την είχε κάνει από τότε που εγκατέλειψε ο Gronholm.
Απ'την άλλη δεν βλέπω για ποιο λογο ο Πετερ να μη μπορεσει να τους χτυπησει στα ίσια. Τα δυο τελευταία χρόνια όταν το αυτοκινητο του ηταν καλα στημενο οι χρόνοι του ηταν πολυ ανταγωνιστικοι. Τωρα μη ξεχναμε οτι ο Σολμπεργκ θα εχει ολοκληρη ομαδα να τον υποστηριζει και την ανεση να κανει περισσοτερα χιλιομετρα δοκιμων.Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Υπομονη για τους δυσπιστους!
Απο την αλλη, υπεγραψε και ο Wilson με την Ford μεχρι και το 2013, οποτε αλλο ενα μικρο αγχος εφυγε απο ολους.
Οσο αφορα τους χορηγους τωρα.
Η Abu Dhabi εφυγε απο την Ford οπως και η Β.Ρ.
Την Β.Ρ μαλλον θα την αντικαταστησουν με την Shell (λογω Πετρου). Θα πρεπει να βρεθει κατι για την θεση της Abu Dhabi.
Η Red Bull λεγεται οτι εφυγε απο την Citroen (και πηγε στην ΜΙΝΙ) και θα αντικατασταθει απο την 'Visit Quatar' και το τριτο αυτοκινητο του Αl Attiyah.
H B.Ρ πηγε στην V.W.Φιλικα,
'el-em'
-
Πολλές αλλαξοκωλιές
Μπράβο στον Πέτρο, παρότι δεν τον θεωρώ αντίστοιχο του Loeb, νομίζω του αξίζει το ένα από τα δύο μπάκετ σε μία κορυφαία ομάδα. Εξάλλου μαζί με τον Ogier οι 4 τους (MH, JML, PS, SO) είναι, μετά φυσικά το Loeb, ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο WRC. -
Δυσκολη η αρχη για τον Πετρο παντως σαν Νο2!
http://www.autosport.com/news/report.php/id/96764 -
Nίκες σίγουρα θα πάρει ο πέτρος
1)αν η διαφορά μεταξύ σιτροέν-φορντ δεν μεγαλώσει
2)αν δεν παρει team-orders για να αφήσει το Λατβαλα να νικήσειΕγώ λέω 2 νίκες τουλάχιστον και καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα από το Λάτβαλα αν δεν έχουμε team orders.
Για να ακούω προβλέψεις!!!!!!!!!!!!!!!! -
εκτιμω οτι θα ειναι αργοτερος απο τον Λατβαλα σε οποιαδηποτε επιφανεια συνολικα.
WRC 2012 (all rounds)