-
Γεια σε όλους του Φίλους και Φίλες που είναι Fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα της Formula 1 .
Εδώ και λίγο έχω ένα site με νέα για τον Μαγικό κόσμο της F1 με καθημερινή ενημέρωση για τα πάντα γύρω από τον κόσμο της F1 .Ο σκοπός του site είναι να παρέχει στους επισκέπτες του άμεση,έγκυρη και σε απλά ελληνικά ενημέρωση εξάλλου το slogan του site είναι **[b]Διεγράφη [Mod]**Η F1 σε απλά Ελληνικά .
Θα ήθελα λοιπόν να δείτε το site μας και να πείτε την γνώμη σας για τα πάντα τον σχεδιασμό ,το περιεχόμενο ,ίσως κάποιες προτάσεις....Όλες οι γνώμες αποδεκτές...
Το Link του site είναι Διεγράφη διαφημιστική καταχώρηση [Mod]
Αγαπητέ φίλε, η διαφήμιση απαγορεύεται στο 4T Forum Κανονισμός χρήσης και το να μπαίνεις εδώ μόνο και μόνο για να διαφημίσεις το blog-site του (ασχέτως αν είναι επαγγελματική ή απλή-ερασιτεχνική προσπάθεια) είναι απρεπές για το χώρο που σε φιλοξενεί. Αν θέλεις να δημοσιεύεις εδώ ειδήσεις ευχαρίστως αλλά το να παραπέμπεις απλά στο site σου δεν είναι ανεκτό. Ευχαριστώ για την κατανόηση [Mod]
-
Γεια σε όλους του Φίλους και Φίλες που είναι Fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα της Formula 1 .
Εδώ και λίγο έχω ένα site με νέα για τον Μαγικό κόσμο της F1 με καθημερινή ενημέρωση για τα πάντα γύρω από τον κόσμο της F1 .Ο σκοπός του site είναι να παρέχει στους επισκέπτες του άμεση,έγκυρη και σε απλά ελληνικά ενημέρωση εξάλλου το slogan του site είναι **[b]Διεγράφη [Mod]**Η F1 σε απλά Ελληνικά .
Θα ήθελα λοιπόν να δείτε το site μας και να πείτε την γνώμη σας για τα πάντα τον σχεδιασμό ,το περιεχόμενο ,ίσως κάποιες προτάσεις....Όλες οι γνώμες αποδεκτές...
Αγαπητέ φίλε, η διαφήμιση απαγορεύεται στο 4T Forum Κανονισμός χρήσης και το να μπαίνεις εδώ μόνο και μόνο για να διαφημίσεις το blog-site του (ασχέτως αν είναι επαγγελματική ή απλή-ερασιτεχνική προσπάθεια) είναι απρεπές για το χώρο που σε φιλοξενεί. Αν θέλεις να δημοσιεύεις εδώ ειδήσεις ευχαρίστως αλλά το να παραπέμπεις απλά στο site σου δεν είναι ανεκτό. Ευχαριστώ για την κατανόηση [Mod]
-
-
Η F1 σε Απλά Ελληνικά:
Top Stories
Photos
About
No Comment / Read More »
Search Archive
Search by DateSearch by Category
Search with Google
300x250 ad code [Inner pages]Name (required)
Mail (will not be published) (required)
Website
Notify me of followup comments via e-mailΤίς τελευτάιες ημέρες στον μαγικό κόσμο της F1 ακόυστηκαν πολλά και διαφορά από ιδιοκτήτες ομάδων** , **την FIA ,από παλέμαχους οδηγούς,από τους ίδιους τους οδηγόυς και από πολλούς άλλους.
Έτσι εμείς στο TotalF1 θα βαθμολογήσουμε τις πέντε δηλώσεις που μας έκαναν εντύπωση που είτε διαφωνούμε είτε τις συμμεριζόμαστε.
Ο Βετεράνος οδηγός της F1 που τώρα θα αγωνιστεί στο Lemans 24 ώρες με την Oreca-Peugeot πιστέυει πως το DRS είναι επικίνδυνο για την F1 και πως εάν θέλαν οι οργανωτές περισσότερα προσπεράσμα θα ήταν εφικτό εάν απλά γινόταν κάποιες αλλαγές στις πίστες
Lewis Hamilton: Έχουμε ακόμη πού δουλειά για να φτάσουμε τις Red Bull”
O πρώην ισχυρός άντρας της Renault και μάνατζερ του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Fernando Alonso πιστευει πως η Ferrari Πρέπει να ξεχάσει το πρωτάθλημα του 2011 καθώς δεν είναι δυανατόν να φτάσει την Red Bull και πως θα μάχετε για την τρίτη θέση.Η αποψη μας είναι πως είναι ακόμα νωρίς για να κρινούμε μια ομάδα αν και εν μέρι ο Flavio έχει δίκιο.
Τα ματάκια μουυυυυυ!!!!
-
Ναι έχεις δίκιο για αυτά που λες απλά τα λάθοι που κάποτε γινόταν στα τελευταία άρθρα δεν γίνονται..και σε αυχαριστω πολύ για τις επισημάνσεις σου
-
...άντε πάλι τα ίδια...
...καλά που δεν γίνονται πιά! -
Παρακωλώ.
-
Ο χρήστης lex32 έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο για αυτά που λες απλά τα λάθοι που κάποτε γινόταν στα τελευταία άρθρα δεν γίνονται..και σε αυχαριστω πολύ για τις επισημάνσεις σουένα άρθρο που άνοιξα πάντως εγώ και διάβασα λίγο,πήγαν να μου φύγουν τα μάτια..
-
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
Ναι έχεις δίκιο για αυτά που λες απλά τα λάθοι που κάποτε γινόταν στα τελευταία άρθρα δεν γίνονται..και σε αυχαριστω πολύ για τις επισημάνσεις σου
ένα άρθρο που άνοιξα πάντως εγώ και διάβασα λίγο,πήγαν να μου φύγουν τα μάτια..
Ποιος ο λόγος να διατυμπανίζεις τα 'Απλά ελληνικά' όταν προφανώς δεν τα κατέχεις;
Η F1 σε απλά Ελληνικά