-
Ναι, φυσικά...
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@fiestaros: αυτό με τα τουλάχιτον 10l/100 km μεικτή στον 1.4 75 hp είναι ανέκδοτο. Εκτός και αν άλλαζες ταχύτητα στον κόφτη.Δεν είναι καθόλου ανέκδοτο. Σε κίνηση, σταμάτα-ξεκίνα, φανάρια κλπ πανεύκολα.
[...]
Επαναλαμβάνω την πρόταση για κινητήρα που καίει diesel, αν μένεις εκτός αττικής.
-
Ειδικά όταν εχουν και καμιά 300ριά χιλ/χλμ! Μεγα σφάλμα !..Να τα διώξουν επειγόντως!
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Επαναλαμβάνω την πρόταση για κινητήρα που καίει diesel, αν μένεις εκτός αττικής.+1
*Ασε που στην Θεσσαλονικη δεν προκειται να σε σταματησουν ποτε..
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Έχετε δει κανένα Fiat ηλικίας μεγαλύτερης των 5 σχόνων να κυκλοφορεί; Όλα έχουν αποσυρθεί! Κάτι Brava/Bravo/Marea/Punto είναι στατιστικό σφάλμα...http://www.youtube.com/watch?v=aOaQf-hk ... ata_player
Σίγουρα οι αναλογίες δεν είναι οι ίδιες, αλλά είσαι λάθος... Παρά πολλά κυκλοφορούν. Εχω φίλους με πούντο 10ετίας που είναι αληθινα σκυλιά... Δε μιλάω για αυτα που ανέφερε και ο realzeus. Τo θεωρώ αυτονόητο... τo ότι δεν βλέπεις εσυ συγκεκριμένα παλιά φίατ στο δρόμο δε λέει απολύτως τίποτα...
-
Ο χρήστης Tirnavos έγραψε:
Εχω φίλους με πούντο 10ετίας που είναι αληθινα σκυλιά... παλιά φίατ στο δρόμο δε λέει απολύτως τίποτα...Παιδιά πέρα απο την πλάκα φιατ δεν βλέπουμε στο δρόμο γιατί δεν υπάρχουν!!! Τα φίατ πάντα είναι ντενεκέδες 2 χρονών και νομίζειςότι θα διαλυθούν !!! Τώρα αν κυκλοφορούν και μερικά δε λέει κάτι !!!!!!
-
Ο χρήστης Tirnavos έγραψε:
Έχετε δει κανένα Fiat ηλικίας μεγαλύτερης των 5 σχόνων να κυκλοφορεί; Όλα έχουν αποσυρθεί! Κάτι Brava/Bravo/Marea/Punto είναι στατιστικό σφάλμα...
http://www.youtube.com/watch?v=aOaQf-hk ... ata_player
Σίγουρα οι αναλογίες δεν είναι οι ίδιες, αλλά είσαι λάθος... Παρά πολλά κυκλοφορούν. Εχω φίλους με πούντο 10ετίας που είναι αληθινα σκυλιά... Δε μιλάω για αυτα που ανέφερε και ο realzeus. Τo θεωρώ αυτονόητο... τo ότι δεν βλέπεις εσυ συγκεκριμένα παλιά φίατ στο δρόμο δε λέει απολύτως τίποτα...
Δεν είναι προφανές πως κάνουμε πλάκα;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Εχω φίλους με πούντο 10ετίας που είναι αληθινα σκυλιά... παλιά φίατ στο δρόμο δε λέει απολύτως τίποτα...
Παιδιά πέρα απο την πλάκα φιατ δεν βλέπουμε στο δρόμο γιατί δεν υπάρχουν!!! Τα φίατ πάντα είναι ντενεκέδες 2 χρονών και νομίζειςότι θα διαλυθούν !!! Τώρα αν κυκλοφορούν και μερικά δε λέει κάτι !!!!!!
costaslio....είσαι απίθανος!
-
Εταιρικο punto που ειχα αρχισαν οι ζημιες απο την πρωτη εβδομαδα! Μεσα σε 1 χρονο αντικατασταθηκε γιατι απηυδησαμε με αυτο. Ενα tempra που επεσε στα χερια μου αρνιοταν πεισματικα να δουλεψει. Ειχε αλλαξει απο το 1999 4 ιδιοκτητες και ο ενας το χαριζε στον αλλο για να απαλλαγει!
-
παιδιά δε θα το πιστέψετε είδα ένα πούντο 10ετίας , πριν από λίγο!!! Τρελάθηκα νόμιζα ότι δεν υπήρχαν !!!!
Το τελευταίο που έβλεπα συνεχεια ήταν του γείτονα στην Πετρούπολη πριν από χρόνια , το ξεφορτώθηκε όμως σχετικά γρήγορα 2-3 χρόνια το κράτησε και ήταν μάστορας έφτιαχνε δηλαδή αυτοκίνητα , ε το δικό του είχε βαρεθεί να το φτιάχνει !!!
Εγραφε όμως θυμάμαι στο πίσω παρμπίζ Ι Αm 2 fast 4 you!!!! είχε 130 άλογα!!!!! -
Ρε παιδιά μόνο εγώ εχω την τύχη/τιμή να βλέπω συνέχεια παλιά πουντo;
-
vageliscenterfor αν σε ενδιαφέρει έχω το MEGANE TURBO DIESEL 100hp, 4,2lt/100Km, 4θυρο σε υπερ-άριστη κατάσταση, φυλασσόμενο σε γκαράζ, δεκτός ο οποιοσδήποτε έλεγχος.
6 μήνες στο ψάξιμο-Βοήθεια