-
Θες να δοκιμάσεις ? .....Ειμαι σίγουρος ότι έχεις πιεί πολύ τσάι απο παρόμοια αυτοκίνητα με το δικό σου που έχουν κανει βελτίωση!...
-
Σιγά τα αίματα ^2
Δεν αλλάζω ταχύτητες με τους αγκώνες για να πίνω τσάι.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
....Εντάξει τότε.
-
Vfm είναι το λεον... Προσφέρει καταπληκτικ πακέτο σε ΠΟΛΥ καλη τιμη... Το σιτ είναι μια μετριοτητα
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αλλά θα σου ρίχνει στα αυτιά εσένα με τη μαούνα!Και τι σχέση έχει αυτό με οτιδήποτε;;
Πιθανότατα μου ρίχνει και χωρίς να βάλει τους επιπλέον ίππους. Μήπως πρέπει να αρχίσω να κλαίω που τα περισσότερα αυτοκίνητα με 100-120 άλογα και λογικό βάρος με καλό χειριστή μου ρίχνουν (αφού εμένα είναι με μόνο εμένα >1515 κιλά με μόνο 150 παλιά άλογα και αυτόματα με μετατροπέα ροπής και μακριές σχέσεις)....
Λυπάμαι που θα σου χαλάσω τη χαρά που νιώθεις κάθε φορά που με περνάς με όποιο μικρότερο, φτηνότερο, οικονομικότερο, καλύτερο ή χειρότερο, γρηγορότερο αυτοκίνητό σου (βελτιωμένο ή όχι) αλλά αν με ένοιαζε αρκετά μάλλον θα είχα πάρει άλλο αυτοκίνητο.... Εκτός αν σου αρέσει να με θεωρείς βλάκα για την επιλογή μου οπότε να μου επιτρέψεις να νομίζω κι εγώ για σένα (και τους ομοίους σου) ό,τι μου αρέσει... -
Αν δεν σε πειράζει να σε περνουν τα σιτ που λέει και ο red ,ok.Καλά να περνάς!
-
coupea, δεν είναι όλα κόντρες στην ζωή.
-
Ποιός μιλησε για κοντρες.Εγραψα για ενα sporting 1,2 που είχα.Ηταν 110 ιππους ατμοσφαιρικό.Απίστευτο έτσι?....Τι να κανουμε.Ετσι είναι η βελτιωση.
Το είχα να πηγαινω στη δουλειά μου.Φυσικά ειχα μεγαλύτερα φρενα αναρτηση κτλ.Ηταν για μενα ευτυχία να επιταχύνω με ασφάλεια και να σταματώ επίσης με ασφαλεια.Περισσότερη κατα την άποψή μου.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.
Το ότι καποιος με ενα συνηθισμενο ατμοσφαιρικό 2λιτρο δεν μπορει να περασει σε μια διαδρομη ενα 1,2 ειναι προβλημά του και οχι κοντρα.Και με λιγότερη κατανάλωση.
Any way σκοπός δεν ειναι η κοντρα αλλά ενας κρυφός πόθος που κρυβουμε όλοι μέσα μας που συνήθως δεν πραγματοποιήται. -
Eσύ ! Συνέχεια με την ταχύτητα ασχολείσαι και με το ποιος θα σε «πατήσει» στον δρόμο. Σαν 18αρης που πήρε το πρώτο κάρο...
Μια χαρά ρολάρει η αυτόματη 5αρα του ονυχα. Μην τρελαθούμε κιόλας... -
Μα το θεμα μας αυτό ειναι!....Μη μου πεις ότι αν αυξησεις την ιπποδύναμή σου δεν θα θες να πηγαινεις πιο γρηγορα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eσύ ! Συνέχεια με την ταχύτητα ασχολείσαι και με το ποιος θα σε «πατήσει» στον δρόμο. Σαν 18αρης που πήρε το πρώτο κάρο...
Μια χαρά ρολάρει η αυτόματη 5αρα του ονυχα. Μην τρελαθούμε κιόλας...Λέω να απομακρυνθώ από το φόρουμ για λίγο καιρό..... από τη στεναχώρια μου που επιτέλους τώρα έμαθα ότι μπορούν να με περάσουν αυτοκίνητα 1200 κυβικών.... Επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω σε όποιον αυτοκινητάκια με βελτιωμένο 1200 ότι τον περνάνε και μερικά παπάκια με περίπου το ένα δέκατο των κυβικών του....
-
Εντάξει το εκανες πολύ γραφικό.Αντε πάρε ενα γελάκι...
-
Έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου ή τη διατροφή σου τις τελευταίες μέρες;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
ειναι δυνατον εδω και 8 μερες να ασχολουμαστε με την βελτιωση ενος kia ceed;;; το εχουμε πει και αλλες φορες : τα μπουρδελα δεν γινονται αυτοκινητα....
case closed.
περηφανε ιδιοκτητη ceed, τωρα που ηρθανε οι ζεστες πανε για κανενα μπανακι στις διπλανες παραλιες (η βενζινη ειναι ακριβη) και ασε τις δηθεν βελτιωσεις.
αιντε καλημερα -
...Να σου πω.Ετσι όπως πάει σιγουρα θα αλλάξει.
Κοίτα Ντινο κάποια πράγματα ειναι αντικειμενικά ασυμφορα ή και μάταια πολλές φορές.Όταν όμως βαζεις delete σε αυτά για δική σου ευχαριστηση τοτε ειναι δικαιωμά σου να κανεις οτι θελεις.
Λες την άποψή σου και μενεις εκεί χωρις άλλες π@@@@@ιες. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι δυνατον εδω και 8 μερες να ασχολουμαστε με την βελτιωση ενος kia ceed;;; το εχουμε πει και αλλες φορες : τα μπουρδελα δεν γινονται αυτοκινητα....case closed.
περηφανε ιδιοκτητη ceed, τωρα που ηρθανε οι ζεστες πανε για κανενα μπανακι στις διπλανες παραλιες (η βενζινη ειναι ακριβη) και ασε τις δηθεν βελτιωσεις.
αιντε καλημερα..''Επαναστάτης Ποπολάρος''........Δεν εχεις αδικο.(ως προς την κατανάλωση)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ειναι δυνατον εδω και 8 μερες να ασχολουμαστε με την βελτιωση ενος kia ceed;;; το εχουμε πει και αλλες φορες : τα μπουρδελα δεν γινονται αυτοκινητα.... -
καλο ειναι και το κια, καλητερο απο μερικα ευρωπαικα
-
Ο χρήστης petran27 έγραψε:
παιδες υπαρχει ενας γνωστος που λεει να ανταλαξουμε opel astra gtc 180 με το δικο μου μονο που το δικο μου ειναι μονο μιας εβδομαδας αμαξι... να δωσω το καινουριο για μεταχειρισμενο??παει να στο φαει το αμαξι ανθρωπε μου, δεν το καταλαβαινεις
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καλο ειναι και το κια, καλητερο απο μερικα ευρωπαικαγια πες ένα...
Βελτιωση KIA pro ceed