-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Μπορείτε να πάρετε βάφλα με σουβλάκι.Εσυ καγκουρα αφου θα λαμψεις δια της απουσιας σου να μην μιλας.-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα με μπερδεψετε εσεις!
Ο Ρενακιας ειπε να αποφυγουμε τα σουβλακια παλι, γι αυτο ειπαμε για εναλλακτικη βαφλα! Εγω και καυτερο μεσα ειμαι, δεν εχω θεμα!Καλα δεν είπαμε ότι αφού είχαμε σουβλακοκατάσταση να το αποφύγουμε
Ή δεν καταλαβα καλα εγώ? -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα με μπερδεψετε εσεις!
Ο Ρενακιας ειπε να αποφυγουμε τα σουβλακια παλι, γι αυτο ειπαμε για εναλλακτικη βαφλα! Εγω και καυτερο μεσα ειμαι, δεν εχω θεμα!Καλα δεν είπαμε ότι αφού είχαμε σουβλακοκατάσταση να το αποφύγουμε
Ή δεν καταλαβα καλα εγώ?...καλά, ούτως ή άλλως λόγο υπερβολικού ζήλου δεν νομίζω να ακολουθήσω... συγχίζομαι!
προτείνω λοιπόν, όσοι θέλουν να φάνε καυτό σουβλάκι κι οι υπόλοιποι παγωτό...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Θα με μπερδεψετε εσεις!
Ή δεν καταλαβα καλα εγώ?...καλά, ούτως ή άλλως λόγο υπερβολικού ζήλου δεν νομίζω να ακολουθήσω... συγχίζομαι!
προτείνω λοιπόν, όσοι θέλουν να φάνε καυτό σουβλάκι κι οι υπόλοιποι παγωτό...
δηλαδή αποκλείεις να πάρουν κάποιοι και τα δύο...
guys, θα έρθω κι εγώ την Παρασκευή!
ΥΓ: vell, σε μεταφέρω εγώ ρε φίλε αύριο αν πάμε νότια! Άλλωστε τις 2 τελευταίες φορές έχουμε βγει στα μέρη μου και με έχεις μετακινήσει εσύ.
ΥΓ2: Θα μου δοθεί και η ευκαιρία να βρω κανέναν καμμένο στην επιστροφή το βράδυ. -
τελικά τι έχουμε κανονίσει?
-
Καυτερά σουβλάκια κύριοι καταπως πρότεινε αυτό το καγκούρι που έτρεχε στη βουλιαγμένης για κόντρες Πέμπτη βράδυ και μας δουλεύει λέγοντας μας ότι πήγε για βάφλα στη Βουλιαγμένη και καλά
-
Καυτερά σουβλάκια κύριοι καταπως πρότεινε αυτό το καγκούρι που έτρεχε στη βουλιαγμένης για κόντρες Πέμπτη βράδυ και μας δουλεύει λέγοντας μας ότι πήγε για βάφλα στη Βουλιαγμένη και καλάπρος τα που Ορέστη?
Μέρος συνάντησης? -
Στα Βριλησσια για καφε στις 6μιση
-
Ρε συ κάτσε θα τον τρελάνεις τον κόσμο
-
Ποιον κόσμο ρε... 4 άτομα θα 'στε.
-
Ποιον κόσμο ρε... 4 άτομα θα 'στε.Ούτε τρομοκρατική οργάνωση δηλαδή?
-
Κάβουρας έχει πμ
-
Ποιον κόσμο ρε... 4 άτομα θα 'στε.δε φτάνει που εσύ δε θα έρθεις, μας τη λες κιόλας?
ΥΓ: λες άμα κανονίσουμε καμιά άτυπη κοντρίτσα να μαζευτεί περισσότερος κόσμος?
-
Λοιπόν κύριοι κατα τις 20:30 ραντεβού στο ταβερνάκι που έχουμε ξαναπάει στα Σϊδερα Χαλανδρίου πίσω απο το Λαϊνόπουλο στην Κιφησίας
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: λες άμα κανονίσουμε καμιά άτυπη κοντρίτσα να μαζευτεί περισσότερος κόσμος?Μην με αναγκασεις να φερω οντως το θεριο, να τρεχετε και να μην φτανετε, σε παρακαλω...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΥΓ: λες άμα κανονίσουμε καμιά άτυπη κοντρίτσα να μαζευτεί περισσότερος κόσμος?
Μην με αναγκασεις να φερω οντως το θεριο, να τρεχετε και να μην φτανετε, σε παρακαλω...
DONE
Παώ να κουμποσω το τετραπετάλουδο στο αμάξιΕπίσης συγνώμη σε όλους που ενημέρωσα αργά απλα υπήρξε μια μικρη έλλειψη συννενόηση
-
Λοιπόν κύριοι κατα τις 20:30 ραντεβού στο ταβερνάκι που έχουμε ξαναπάει στα Σϊδερα Χαλανδρίου πίσω απο το Λαϊνόπουλο στην Κιφησίαςπου είναι αυτό?
άρα πάμε απευθείας για 'μάσα'?
πφφφφ...καταντήσαμε τυπικό αυτοκινητιστικό forum.
Κάθε συνάντηση είναι μία ευκαιρία για φαγητό. -
Ναι.Εκέι που είχαμε πάει την προηγούμενη Κάβουρα μετά τις Υάδες αν θυμάσαι που οι μισοί χαθήκαμε
-
Ναι.Εκέι που είχαμε πάει την προηγούμενη Κάβουρα μετά τις Υάδες αν θυμάσαι που οι μισοί χαθήκαμεμωρέ θυμάμαι το μέρος. Το πώς θα πάμε εκεί δεν ξέρω.
Με καθοδηγούσαν άλλοι βλέπεις. -
Γι αυτο λεω εγω, παμε εναν καφε καπου πιο πριν και παμε για μασα μετα.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...