-
Αν έρθεις με Μετρό σε παραλαμβάνω από Κατεχάκη
-
ΟΚ. Αν είναι θα κανονίσουμε.
-
Λοιπον για να βλεπουμε τι παιζει. Για ενημερωστε κι οσους δεν ξερουν γι αυριο, μπας και μαζευτουμε και λυσουμε το υπερθεμα του ποτε και που θα βρισκομαστε!
Συμμετοχες να βλεπω.
- Billopoulos
-
Συμμετοχες να βλεπω.
- Billopoulos
- Orestisren
-
Δυστυχώς εγώ δε θα μπορεσω... Μόλις σημερα θυμηθηκα οτι είμαι καλεσμένος αύριο σε μια γορτή και έχω υποχρέωση...
-
Κι εγώ τον τελευταίο καιρό τρέχω με το σπίτι, γιατί κάνω κάποιες εργασίες από τις αρχές Αυγούστου.
Καλά να περάσετε.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Συμμετοχες να βλεπω.- Billopoulos
- Orestisren
το χεις πάρει πατριωτικά βλέπω
i'm out κοινωνικές υποχρεώσεις
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
i'm out
Δε χρειαζόταν να το πεις...
-
Δε θα μπορέσω τελικά για σήμερα.
Πρέπει να βγω με μια φίλη. -
Ωραια...
Αρα μενουμε μονο εγω κι ο Ορεστης.
Ας το αφησουμε λοιπον σαν ιδεα αυτο για σημερα αφου κανεις δεν μπορει.Vel, ελπιζω να το δεις αυτο και να μην πας μονος σου εκει. Και το R να μου το δειξεις στην επομενη (επιτυχημενη ελπιζω) αποπειρα για βολτα.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ωραια...Αρα μενουμε μονο εγω κι ο Ορεστης.
Ας το αφησουμε λοιπον σαν ιδεα αυτο για σημερα αφου κανεις δεν μπορει.Vel, ελπιζω να το δεις αυτο και να μην πας μονος σου εκει. Και το R να μου το δειξεις στην επομενη (επιτυχημενη ελπιζω) αποπειρα για βολτα.
ok
-
Εμεις παντως με τον Ορεστη την καναμε την βολτουλα μας χθες χαλλλλλαρα...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εμεις παντως με τον Ορεστη την καναμε την βολτουλα μας χθες χαλλλλλαρα...Ευχαριστώ πολύ κιόλας γιατί θα με έτρωγε το σπίτι
-
Λοιπόν την άλλη Παρασκεύη (τα λέω από τώρα γιατί θα μου αρχίσετε τα μα μου σου ξου του αν αργήσω) έχει καφέ στις Υάδες
στο Αττικό Άλσος
Επίσης για να ξέρουμε τι λέμε και πάλι για να μην μου λέτε ξέρεις κανονίζετε μακριά κλπ κλπ έχουμε και λέμε**Για Σεπτέμβρη(όσο έμεινε τεσπα)
16/9 Υάδες Αττικό Άλσος
23/9 Olympico ΣΕΦ
30/9 Terra Petra **Μοιρασμένα μέρη σ' όλο το λεκανοπέδιο
Εν το μεταξεί κοντά μου δεν είναι κανέναedit Μετά το καφέ επιφυλάσόμαι για κοψιδοκατανήξεις
-
Λοιπόν την άλλη Παρασκεύη (τα λέω από τώρα γιατί θα μου αρχίσετε τα μα μου σου ξου του αν αργήσω) έχει καφέ στις Υάδες
στο Αττικό Άλσος
Επίσης για να ξέρουμε τι λέμε και πάλι για να μην μου λέτε ξέρεις κανονίζετε μακριά κλπ κλπ έχουμε και λέμεΜην σκας γιε μου! Το εισητήριο να ερθεις και να φύγεις με το ΚΤΕΛ σε συναντηση του 4ΤΦΒΕ φτηνότερο θα σου βγει απο τις συνεννοήσεις με sms και τηλέφωνα για να τους μαζέψεις!
Και ξέρεις και πως θα περάσεις! Την Παρασκευή το Κτήμα ... μεγαλούργησε!!! -
cosneo ξεκινησα και γω προχτες να βρω τα παιδια και καποια στιγμη λεω να δω στο φορουμ τι παιζει και βλεπω ακυρο...Ε αναστροφη και γυρισα πισω.
-
Χάρη και εσύ για εδω πάνω είσαι ...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
cosneo ξεκινησα και γω προχτες να βρω τα παιδια και καποια στιγμη λεω να δω στο φορουμ τι παιζει και βλεπω ακυρο...Ε αναστροφη και γυρισα πισω.Ρε σταματήστε να δουλεύετε τον κόσμο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
στο Αττικό Άλσος
Επίσης για να ξέρουμε τι λέμε και πάλι για να μην μου λέτε ξέρεις κανονίζετε μακριά κλπ κλπ έχουμε και λέμεΜην σκας γιε μου! Το εισητήριο να ερθεις και να φύγεις με το ΚΤΕΛ σε συναντηση του 4ΤΦΒΕ φτηνότερο θα σου βγει απο τις συνεννοήσεις με sms και τηλέφωνα για να τους μαζέψεις!
Και ξέρεις και πως θα περάσεις! Την Παρασκευή το Κτήμα ... μεγαλούργησε!!! -
Ασε! Τι να πω! Για τις μελιτζάνες που πηγαινοέρχονταν, τις παπρικες, τις πατατες, τα κεφαλοτυρια, τα κρεατικά, το σηκώτι ... αφρός!!!
Να τρωει ο πατέρας και στον γιο να μην δίνει!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...