-
Σήμερα λες Κώστα; Τελικά θα πάτε ή όχι;
-
Για την αλλη Παρασκευη λεω.
-
Καλώωως.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Χαχα, πάνω που σκεφτόμουνα να ζητήσω άδεια να έρθω, είμαι πολύ κοντά!
Επόμενη Παρασκευή λοιπόν που ελπίζω να λείπω!Μα γιατί να ζητήσετε άδεια κύριε Χρήστο?
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Σήμερα λες Κώστα; Τελικά θα πάτε ή όχι;Τα είπαμε βρε
Την επόμενη Παρασκευή Αττικό Άλσος στις Ύάδες και άωρα γύρω στις 7μιση -
Ελα να μην ξεχνιομαστε!
-
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα είπαμε βρε
Την επόμενη Παρασκευή Αττικό Άλσος στις Ύάδες και άωρα γύρω στις 7μισηΟ καλός προγραμματισμός στηρίζεται στην λεπτομέρια! Την επόμενη ... τωρα πλέον 'αυτή' ... την Παρασκευή 9/9/2011!
ΥΓ. Δεν κάνω λάθος?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα είπαμε βρε
Την επόμενη Παρασκευή Αττικό Άλσος στις Ύάδες και άωρα γύρω στις 7μισηΟ καλός προγραμματισμός στηρίζεται στην λεπτομέρια! Την επόμενη ... τωρα πλέον 'αυτή' ... την Παρασκευή 9/9/2011!
ΥΓ. Δεν κάνω λάθος?
Σωστά αλλά αύριο η ανακοίνωση
-
Κοψε τις χαζομαρες με τις ανακοινωσεις γιατι μας βλεπω να αρχιζουμε να οργανωνομαστε το Σαββατο...
-
Θα φάω ξύλο στο τέλος μου φαίνεται
Μεθαύριο λοιπόν Παρασκευή 9/9 στις Υάδες στο Αττικό Άλσος.Ώρα προσέλευσης 19:30 πάλι
Βολικό το σημείο νομίζω.Και μοιράζει τις αποστάσεις (εγώ δεν πιάνομαι γιατί μένω και στην άλλη άκρη του κόσμου ) και θα βρούμε να παρκάρουμε κι άνετα (να βγάλουμε και καμια φώτο )edit
-
Θα φάω ξύλο στο τέλος μου φαίνεται9/9 στις Ϋάδες λοιπόν στο Αττικό Άλσος.Ώρα προσέλευσης 7:30 πάλι
Για να ανοιξετε το μαγαζι θα πατε;
-
Υάδες. Χωρίς διαλυτικά.
-
Ναι θα πάμε να καθαρίσουμε για να πάμε το απογευμα και να είναι όλα έτοιμα
-
Λιστα συμμετοχων να ξερουμε ποιοι θα ειναι δεν θα κανεις Ορεστη; Για τι σε εχουμε, για να ξυνεσαι; Για δουλεψε λιγο παρακαλω!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Λιστα συμμετοχων να ξερουμε ποιοι θα ειναι δεν θα κανεις Ορεστη; Για τι σε εχουμε, για να ξυνεσαι; Για δουλεψε λιγο παρακαλω!Την προηγούμενη δεν κάναμε
Απλα ενημερώνει εδώ όποιος θέλει για να ξέρουμε ποιους θα δούμε
Λίστες μόνο στα κοψίδια που κάνουμε κρατήσεις
Για κόφτε μου ένα μισθό και θα αρχίσω να το σκέφτομαι πάντως -
Ναι θα πάμε να καθαρίσουμε για να πάμε το απογευμα και να είναι όλα έτοιμααυτή την Παρασκευή είναι για Υάδες? ή σήμερα και το έχασα?
ντάξ, το διάβασα μόλις τώρα... εννοείτε μεθαύριο... είναι κοντά στο σπίτι μου οπότε μάλλον θα έρθω... αλλά επειδή δεν θα προλάβει να ζεσταθεί το ζοχαδιασμένο θα πάρω το Smart καλύτερα...
-
Ελα ρε vel κι ηθελα να δω το R.
Γιατι νομιζα οτι εμενες προς Νοτια (Γλυφαδα πλευρα);
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ελα ρε vel κι ηθελα να δω το R.Γιατι νομιζα οτι εμενες προς Νοτια (Γλυφαδα πλευρα);
δεν είχα καταλάβει ότι δεν το έχεις δει αλλά θα το φέρω, πλάκα έκανα...
παρότι και το μικρό έχει αυτοκινητιστική τρέλα για συμμετοχή σε τέτοιες συναντήσεις...
-
Αν δεν τύχει τίποτα έκτακτο θα ερθω.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...