-
Επειδή στο 4tforum.gr :
1/ Υπάρχουν σαν μέλη πολλά και καλά παιδιά
2/ Οι απόψεις σε όλα τα θέματα, είτε ταυτίζονται είτε διίστανται, έχουν πάντα ενδιαφέρον,
3/ Κάθε νέα γνωριμία έχει τη δική της αξία,
4/ Μπορεί να καθόμαστε κάπου δίπλα -δίπλα και να μην ξέρουμε ότι με αυτόν τα ΄χουμε πεί διαδικτυακά πολλάκις,
5/ Κάποιοι ήδη γνωρίζονται και έχουν κάνει όμορφες φιλίες,
ανοίγω αυτό το τοπικό, ώστε όσοι εντός Αττικής θέλουν να μαζεύονται πότε-πότε για 1-2 ωρίτσες, για έναν καφέ (ας μην είναι και espresso ), ή τώρα που καλοκαιριάζει για μιά μπυρίτσα, να έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν έγκαιρα την πρότασή τους, με Ημέρα-Ώρα και Σημείο, και να μαζεύονται όσοι καί όταν τους βολεύει.
Εννοείται ότι και οι εκτός Αττικής είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να μπορούν και να προλαβαίνουν να έρθουνΚαι ξεκινάω:
Αν προλαβαίνει κανείς, στις 12:45 για καφέ στη Γλυφάδα.
( για το επόμενο 20λεπτο θα είμαι στο pc για τυχόν συμμετοχή , ή όποιος έχει το κινητό μου, επικοινωνεί )
Αλλιώς το απόγευμα σήμερα στις 19:00, για καφέ στο Μοναστηράκι, πχ. στην Πλατεία Αγοράς - Υδρία κλπ.ή ** ??????**
-
Επειδή στο 4tforum.gr :
2/ Οι απόψεις σε όλα τα θέματα, είτε ταυτίζονται είτε διίστανται, έχουν πάντα ενδιαφέρον,
4/ Μπορεί να καθόμαστε κάπου δίπλα -δίπλα και να μην ξέρουμε ότι με αυτόν τα ΄χουμε πεί διαδικτυακά πολλάκις,
ανοίγω αυτό το τοπικό, ώστε όσοι εντός Αττικής θέλουν να μαζεύονται πότε-πότε για 1-2 ωρίτσες, για έναν καφέ (ας μην είναι και espresso ), ή τώρα που καλοκαιριάζει για μιά μπυρίτσα, να έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν έγκαιρα την πρότασή τους, με Ημέρα-Ώρα και Σημείο, και να μαζεύονται όσοι καί όταν τους βολεύει.
Εννοείται ότι και οι εκτός Αττικής είναι καλοδεχούμενοι, αρκεί να μπορούν και να προλαβαίνουν να έρθουνΚαι ξεκινάω:
( για το επόμενο 20λεπτο θα είμαι στο pc για τυχόν συμμετοχή , ή όποιος έχει το κινητό μου, επικοινωνεί )
Αλλιώς το απόγευμα σήμερα στις 19:00, για καφέ στο Μοναστηράκι, πχ. στην Πλατεία Αγοράς - Υδρία κλπ.ή ** ??????**
-
Επειδή στο 4tforum.gr :
-
φυσηκα
-
Δεν μπορώ...
Καλά να περάσετε! -
Ουτε κι εγω σημερα επιφυλασσομαι ομως για την επομενη!!!
-
Σωστή σκέψη το topic αυτό.
Βέβαια κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι βόρειοι είναι υπερδραστήριοι στον τομέα φαγητό
Για καφέ δεν μπορώ σήμερα εγώ
Την επόμενη όμως -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Βέβαια κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι βόρειοι είναι υπερδραστήριοι στον τομέα φαγητόΓουσταρω κοντρα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Βέβαια κάτι πρέπει να κάνουμε γιατί οι βόρειοι είναι υπερδραστήριοι στον τομέα φαγητό
Γουσταρω κοντρα
Μα γι αυτό το έγραψα
-
Ναί, αλλά αυτοί δεν λένε μόνο λόγια, κάνουν και έργα!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ναί, αλλά αυτοί δεν λένε μόνο λόγια, κάνουν και έργα!!!Έχω κληρονομική χοληστερίνη και είναι στο φουλ συνέχεια
Δεν μπορώ συνεχιζόμενες κρεπάλες
Μετά πρέπει να κάνω δίαιτα μια βδομάδα για να ισσοροπίσω -
Ναί, αλλά αυτοί δεν λένε μόνο λόγια, κάνουν και έργα!!!
Έχω κληρονομική χοληστερίνη και είναι στο φουλ συνέχεια
Δεν μπορώ συνεχιζόμενες κρεπάλες
Μετά πρέπει να κάνω δίαιτα μια βδομάδα για να ισσοροπίσωΚαι τα κοψιδια διαιτης ειναι
-
Νταξ τότε που θα πάμε την άλλη βδομάδα?
-
Γουσταρω κοντρα
Μα γι αυτό το έγραψα
Αγαπητέ ... έχετε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την κορυφή!
Ο χαλαρός απογευματινός καφές του 4ΤΦΒΕ σημαίνει ότι ... μάλλον δεν θα δεις και το τελευταίο μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων.Κάτσε να καλοκαιριάσει και να ξεκινήσει και η 'πισίνα'απέναντι ... εορταστικό 2ήμερο θα είναι ο καφές μας!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γουσταρω κοντρα
Μα γι αυτό το έγραψα
Ο χαλαρός απογευματινός καφές του 4ΤΦΒΕ σημαίνει ότι ... μάλλον δεν θα δεις και το τελευταίο μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων.Κάτσε να καλοκαιριάσει και να ξεκινήσει και η 'πισίνα'απέναντι ... εορταστικό 2ήμερο θα είναι ο καφές μας!
Μην τα λες σε μένα
Με τα παλικάρια εδώ πιο πάνω πήγαμε για καφέ 4 το μεσημέρι και φύγαμε 11 μετά από κάτι νηστίσημες καρμπονάρες -
Γουσταρω κοντρα
Μα γι αυτό το έγραψα
Μην τα λες σε μένα
Με τα παλικάρια εδώ πιο πάνω πήγαμε για καφέ 4 το μεσημέρι και φύγαμε 11 μετά από κάτι νηστίσημες καρμπονάρεςΗταν και διαιτης μην το ξεχνας
-
..Μετά πρέπει να κάνω δίαιτα μια βδομάδα για να ισσοροπίσωΚαφέ ή μπύρα λέει το θέμα κύριος.
Ντέ και καλά στα κοντοσουβλοκοκόρετσα το μυαλό σας.Τέσπα. Πλήν Παρασκευής αυτή την εβδομάδα, μπορώ, αλλά μετά την 19:30 .
Προυπόθεση η λήξη πριν την 23:00, διότι αν και ΔΥ, πότε-πότε ξυπνάμε πρωί και ενίοτε δουλεύουμε -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..Μετά πρέπει να κάνω δίαιτα μια βδομάδα για να ισσοροπίσω
Καφέ ή μπύρα λέει το θέμα κύριος.
Ντέ και καλά στα κοντοσουβλοκοκόρετσα το μυαλό σας.Τέσπα. Πλήν Παρασκευής αυτή την εβδομάδα, μπορώ, αλλά μετά την 19:30 .
Προυπόθεση η λήξη πριν την 23:00, διότι αν και ΔΥ, πότε-πότε ξυπνάμε πρωί και ενίοτε δουλεύουμεΕγω διαβαζω γιατι ξεκινησαν οι εξετασεις στη σχολη , αλλα 30 Μαιου γραφ το τελευταιο καιιιιιι καλοκαιρνες διακοπεςςςς
-
ο καφες ανοιγει την ορεξη
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
...ρηξε μια ματια στα ΠΜ σου στο φεις
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
..Μετά πρέπει να κάνω δίαιτα μια βδομάδα για να ισσοροπίσω
Καφέ ή μπύρα λέει το θέμα κύριος.
Προυπόθεση η λήξη πριν την 23:00, διότι αν και ΔΥ, πότε-πότε ξυπνάμε πρωί και ενίοτε δουλεύουμεΜα να μην φάμε κι ένα μεζέ με την μπύρα
Οκ topic υπάρχει άρα μιλάμε
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...