-
Το έκλεισες μέχρι πάνω κρατώντας το και πατημένο για 2-3 δεύτερα;
-
Ναι, δε δουλεύει αυτή η all time classic modifa για ό,τι κι αν χαλάσει
-
Αυτό σημαίνει είτε πως έχει χαλάσει ο μηχανισμός και δεν μπορεί να κρατήσει ακριανές θέσεις, είτε πως 'νόμίζε' ότι έχει εμπόδιο στην διαδρομή.
-
Μα σίγουρα νομίζει πως έχει εμπόδιο, γι αυτό το κάνει.
-
Ρε παιδια στα Golf και τα Polo δεν χαλουσαν τα παραθυρα?
-
προφανως.Εδω δεν εχει χαλασει κατι..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
προφανως.Εδω δεν εχει χαλασει κατι..Eισαι σιγουρος?
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Μα σίγουρα νομίζει πως έχει εμπόδιο, γι αυτό το κάνει.Όχι, μπορεί για κάποιο λόγο να μην μπορεί να κρατήσει την άνω θέση. Τα παράθυρα με ανίχνευση εμποδίου έχουν μηχανισμό που 'μαθαίνει' τις ακριανές θέσεις. Όταν τις χάνει, κάνει την συμπεριφορά που περιγράφεις.
-
Μήπως να έβγαιναν οι πόλοι της μπαταρίας για κάποιες ωρίτσες? (μία επίσης all time classic μοντίφα στα σύγχρονα αυτοκίνητα που φρικάρουν με τα ηλεκτρονικά τους)
Εάν δε δουλέψει αυτό και εφόσον μπορείς να βγάλεις την επένδυση της πόρτας, κάνε έναν καθαρισμό σε μηχανισμό/ράγες -
Άφησε το μωρέ...τα Ιταλικά έχουν μια τάση να αυτοδιορθώνονται.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=7KOzoR4wOQc&feature=channel' target='_blankΠώπω ντρόπες.........
τέτοιο ζόρισμα και δεν έσκασε ο μεταβλητός?
Στο 3.29, ποιο ήταν εκείνο που πήγε στα χωράφια ρε Εντι? Δεν πρόλαβα να το δω καλά
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eρώτηση βασικά προς τον cmarin που ξέρω ότι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τα παράθυρα. Το παράθυρο του οδηγού σταματάει κάθε 3 πόντους (στο αυτόματο). Ήταν πρόβλημα με την τσιμούχα ή με τον μηχανισμό τελικά;Εδώ είμαι....
Ούτε τσιμούχα, ούτε μηχανισμός. Το πρόβλημα ήταν με τον σένσορα που έχει για να βλέπει αν υπάρχει εμπόδιο. Έτσι βλέπει εμπόδιο συνέχεια και σταματάει. Καθάρισαν τον σένσορα (δεν είχε χαλάσει, μάλλον μπαίνει μπροστά του η τσιμούχα) και δούλεψε.
-
Κώστα δεν έχει 'οπτικό' σένσορα νομίζω το σύστημα... Απλά έχοντας μάθει την ακριανή θέση, αν πάει να σταματήσει σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ αυτής και του 'κάτω' σταματάει και κατεβαίνει. Το πιθανότερο είναι να καθάρισαν τα αυλάκια/τσιμούχες, ή να είχε κοπεί κάπου κανένα λάστιχο και να εμπόδιζε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κώστα δεν έχει 'οπτικό' σένσορα νομίζω το σύστημα... Απλά έχοντας μάθει την ακριανή θέση, αν πάει να σταματήσει σε οποιοδήποτε σημείο μεταξύ αυτής και του 'κάτω' σταματάει και κατεβαίνει. Το πιθανότερο είναι να καθάρισαν τα αυλάκια/τσιμούχες, ή να είχε κοπεί κάπου κανένα λάστιχο και να εμπόδιζε....εμένα μου είπαν για οπτικό σένσορα.....
-
O συνηθέστερος τρόπος ελέγχου για τέτοιου είδους μηχανισμούς (αντίθετα δλδ με τα μη αυτόματα) είναι ένα κύκλωμα που βλέπει την ταχύτητα του μοτέρ. Μόλις μειωθεί απότομα αυτή (σημάδι ότι κάπου βρήκε), δίνει εντολή για κατέβασμα. Τώρα αν της AR έχει οπτικό σύστημα, δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ μου όμως...
-
**cmarin κ μαστροντίνο ** Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
**cmarin κ μαστροντίνο ** Ευχαριστώ!Φιλε ροκστα πιστευω πρεπει να το φτιαξεις!
Σε μενα ευχαριστω δεν εχει???
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=7KOzoR4wOQc&feature=channel' target='_blank
Πώπω ντρόπες.........
Στο 3.29, ποιο ήταν εκείνο που πήγε στα χωράφια ρε Εντι? Δεν πρόλαβα να το δω καλά
Μήπως αυτό που οι πατεράδες μας το χαρακτήριζαν ως κουτσή μουλάρα; ...τους παλιανθρώπους γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πώπω ντρόπες.........
Ε τι περίμενες από τον Yuji Ide? ...αγρόν αγόρασε...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πώπω ντρόπες.........
Ε τι περίμενες από τον Yuji Ide? ...αγρόν αγόρασε...
φαντάζεσαι τι φάτσα θα κάνει όταν μάθει οτι σε ορεινό ελληνικό στροφιλίκι περνάει το GTI V ???
κ αυτός στην πίστα παλεύει με το τίιιιιιντα
ΑLFA ROMEO FORUM