-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάντως - αν τελικά αγοράσω την 147 - έχω να φάω πολύ δούλεμα.
αυτό στο εγγυόμαι προσωπικά!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως - αν τελικά αγοράσω την 147 - έχω να φάω πολύ δούλεμα.
αυτό στο εγγυόμαι προσωπικά!!
Αναίτιο δούλεμα βεβαίως βεβαίως..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την παρέλαβε πριν 4-5 μέρες φίλος μου και αναμένω τώρα να την βάλω στο πόδι.Πάντως - αν τελικά αγοράσω την 147 - έχω να φάω πολύ δούλεμα.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
Άντε καλοτάξιδη να είναι του παιδιού!
Πάντως να ξέρεις πως η όποια επιλογή σου θα πρέπει να είναι βάσει του τι θες εσύ. (Κ όχι σύμφωνα με το τι μπορεί να σου πει ή να μη σου πει κανείς)
-
Kid
καλα ρε, μετα τη βολτα με το GT θελεις ακομη 147? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kid
καλα ρε, μετα τη βολτα με το GT θελεις ακομη 147?Εμπίπτει σε άλλους περιορισμούς το GT, όπως και το Fiesta ST.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid
καλα ρε, μετα τη βολτα με το GT θελεις ακομη 147?Εμπίπτει σε άλλους περιορισμούς το GT, όπως και το Fiesta ST.
καλοριζικη τοτε!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid
ακομα???????
να δωσω συγχαρητηρια στη στελλα για το στεγνο δωσιμο του kid....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να δωσω συγχαρητηρια στη στελλα για το στεγνο δωσιμο του kid....Πρόσεχε εσύ ..... θα έρθει και η σειρά σου .....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
να δωσω συγχαρητηρια στη στελλα για το στεγνο δωσιμο του kid....
Πρόσεχε εσύ ..... θα έρθει και η σειρά σου .....
εισαι σε καλο δρομο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει γιατί πέφτουν οι πωλήσεις της Renault -αντικειμενικότατο και δεν αμφισβητείται από ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού... ΠΕΦΤΟΥΝ!- και δεν έχει 'ανοίξει μύτη'
εμεις μαλωνουμε για τις τεχνες...και τα υπαρξιακα μας ερωτηματα...
εχουμε και γαμω τις αναρτησεις και κινητηρες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει γιατί πέφτουν οι πωλήσεις της Renault -αντικειμενικότατο και δεν αμφισβητείται από ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού... ΠΕΦΤΟΥΝ!- και δεν έχει 'ανοίξει μύτη'
λάθος quote-άρισμα. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο
-
Οι τελευταίες 5 σελίδες ήταν γεμάτες νόημα...!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Οι τελευταίες 5 σελίδες ήταν γεμάτες νόημα...!σημασία έχει να είσαι στην επικαιρότητα φίλε μου
-
Δεν έχεις καθόλου άδικο!
Σε μια εβδομάδα, θα μαζέψω ερωτήσεις για να τις απαντάμε μια μια!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
11λ για 1600 μου φαίνεται λίγο δύσκολο.
Δεν εχεις παρα να διαβασεις τα μυνηματα των κατοχων 147 1.6 που παρεθεσα. Εκτος αν θεωρεις οτι ψευδονται.
147 1.6 έχει ο κουνιάδος μου και ο κολλητός μου. Καταναλωσεις πάνω από 9,5-10 βλέπουν μόνο σε τρελλό σκίσιμο. Ειδικά ο κολλητός μου που τον πήρα τηλ πριν γράψω, έκανε το 3ήμερο ταξίδι Λαρισα-Θεσ/κη-Κοζανη-Χωριο και πάλι πίσω. Πλην κίνησης πόλης έκανε τα πάντα. Highway, επαρχιακό δίκτυο, ορεινες διαδρομές, προσπερασματα, κίνηση λόγω επιστροφής κλπ. Μέση κατανάλωση 8,5λίτρα.
ο 1.6 της Citroen μου με 2 άτομα και clima έκαψε 7,2l/100km για Αθήνα - Καβάλα. Είχα και EO και επαρχιακό μέσα. H ταχύτητα στα ανοικτά κομμάτια ήταν 130km/h max. Στην μεγαλύτερη διαδρομή δούλεψε με cruise control στα 120km/h.
-
Γιατι δεν τα συζητατε στο θρεντ με τις καταναλωσεις;
Οι μοντς γιατι κοιμουνται ρε γαμωτο συνεχεια και παντα;
Ανοιγω να δω κανενα νεο για τις Αλφα και το μοναδικο που δε βλεπω ειναι νεα για τις Αλφα.
Συγχαρητηρια για το Σιτροεν σου. Εδω γιατι το λες ομως;
-
προς τι το επιθετικό ύφος;
από όλα το δικό μου ποστ σε πείραξε; Πολύ επιλεκτικός μου είσαι.
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
λάθος quote-άρισμα. Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο
το διορθωσα αμεσως ρε συ...ποτε προλαβες...
-
ο funky 'ΜΑΚΗΣ' να βγαλει στη φορα την ερευνα περι καταναλωσης...να βγαλει και τους γερμανικους αντιστοιχους κινητηρες να δουμε τι καιει ποιος...
dasilva ηρεμησε...οπως ειπε και ο φιλτατος μητσοτακης 'σε 100 σελιδες θρεντ κανεις δε θα θυμαται τιποτα...'
-
elteo
Γιατι το δικο σου ειδα τελευταιο.
ΟΚ τωρα?
ΑLFA ROMEO FORUM