-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Πηγαίνω σε δρόμο με το ποδήλατο και βλεπω μπροστά μου στα 10 μέτρα να κατεβαίνει τύπος το πεζοδρόμιο χωρίς να κοιτάξει από τη μεριά που ερχόμουν. Πήγαινα σιγά οπότε έκοψα με άνεση. Στην απορία που του εξέφρασα ('δεν κοιτάς το δρόμο ρε φίλε όταν περνάς;') η απάντηση του ήταν 'Αντε και γ@μησου μ@λ@κα'. Κάποιος αγίος με φώτισε και δεν του έφερα κολάρο το ποδήλατο. Έχει ξεφύγει η κατάσταση πλέον, ο κοσμος είναι απρόβλεπτος...κουτουλια στη μυτη για να κατσει να το σκεφτει, ενω θα φευγεις.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε αυτη την εξυπναδα:να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.
απαντηθηκε αυτο (και θα μπορουσαν να απαντηθουν και πολλα αλλα):
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.
Δημοσιος δρομος ειναι το σπιτι μου;
αλλα δεν πτοηθηκε ο ποιητης και συνεχισε με το παρακατω:
τι? θα βαλουμε μονο εκει που βολευουν εσενα?
οταν μιλαμε για παραβασεις σε δημοσιο δρομο, που επηρεαζουν ολους μας.
ninja. εγγυηση για τα κρυα βραδια του χειμωνα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε αυτη την εξυπναδα:να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.
απαντηθηκε αυτο (και θα μπορουσαν να απαντηθουν και πολλα αλλα):
να βαλουμε και μια στο σπιτι σου? ολο και κατι παρανομο θα κανεις.
Δημοσιος δρομος ειναι το σπιτι μου;
αλλα δεν πτοηθηκε ο ποιητης και συνεχισε με το παρακατω:
τι? θα βαλουμε μονο εκει που βολευουν εσενα?
οταν μιλαμε για παραβασεις σε δημοσιο δρομο, που επηρεαζουν ολους μας.
ninja. εγγυηση για τα κρυα βραδια του χειμωνα.
δεν ηξερα οτι μονο σε δημοσιο δρομο επιτρεπονται οι καμερες
ουτε οτι μονο σε δημοσιο δρομο οι παραβασεις επηρεαζουν τους παντες. -
το οτι δεν επιτρεπονται μεσα στα σπιτια του κοσμου? Τουλαχιστον αυτο, το ηξερες?
ειπες μια χαζομαρα (για να ειμαι επιεικης...). Αστο εκει πουλακι μου, σταματα να τραβας απο τα μαλλια το οτιδηποτε προσπαθωντας να μας εξηγησεις τη χαζομαρα...
-
καποτε δεν επιτρεπονταν ουτε σε δημοσιους χωρους
οι νομοι αλλαζουν απο τη μια μερα στην αλλη.
εσυ απλα θες να ισχυουν μονο οπου σε βολευει εσενα. -
Οι νομοι αλλαζουν γιατι αλλαζουν οι καταστασεις. Συγκρινεις τον δημοσιο χωρο, με τον ιδιωτικο του σπιτιου. Δεν κολανε ρε φιλε.
-
ιδιωτικος χωρος ειναι και το τηλεφωνο, τα προσωπικα μηνυματα,το ιντερνετ. η νομιζεις δε τα παρακολουθουν αυτα χωρις την αδεια σου? η νομιζεις οτι τους δρομους θελουν να τους παρακολουθουν για τροχαιες παραβασεις?
εσενα σε ελεγχουν, εσυ τους ελεγχεις? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ιδιωτικος χωρος ειναι και το τηλεφωνο, τα προσωπικα μηνυματα,το ιντερνετ. η νομιζεις δε τα παρακολουθουν αυτα χωρις την αδεια σου? η νομιζεις οτι τους δρομους θελουν να τους παρακολουθουν για τροχαιες παραβασεις?
εσενα σε ελεγχουν, εσυ τους ελεγχεις?Μπερδευεις κατι που ειναι ιδιωτικο (οι τηλ επικοινωνιες, το που σερφαρω, το τι αγοραζω, κλπ) με κατι που ειναι δημοσιο. Δεν θελω να με παρακολουθουν και τυπικα απο το νομο απαγορευεται εκτος αν υπαρχει θεμα ποινικου αδικηματος, τρομοκρατιας, εθνικης ασφαλειας, κατασκοπειας. Στον δρομο τον δημοσιο, την καμερα την θελω για να καταγραφει τους παραβατες του ΚΟΚ. Αν αυτοι δεν την χρησιμοποιουν για αυτον τον σκοπο, δεν θα κυνηγησω την καμερα σπαζοντας την, θα κυνηγησω αυτους που κανουν καταχρηση εξουσιας. Κοιτω το δασος και οχι το δεντρο.
-
το τι κανω μεσα στο αυτοκινητο μου ειναι ιδιωτικο και οχι δημοσιο.
απο τη στιγμη που δεν παραβαινω κανεναν κοκ, γιατι να χω καμερες να βλεπουν που παω και με ποιον? -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
απο τη στιγμη που δεν παραβαινω κανεναν κοκ, γιατι να χω καμερες να βλεπουν που παω και με ποιον?Τα εχεις μπερδεψει. Σε δημοσιο χωρο εισαι. Αν θες αυτα που περιγραφεις, αγορασει καμια 20αρια στρεματα, κανε δρομους και κανε οτι θες εκει.
-
δεν ηξερα οτι σε ιδιωτικο χωρο μπορεις να κανεις ο,τι γουσταρεις.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
απο τη στιγμη που δεν παραβαινω κανεναν κοκ, γιατι να χω καμερες να βλεπουν που παω και με ποιον?Τα εχεις μπερδεψει. Σε δημοσιο χωρο εισαι. Αν θες αυτα που περιγραφεις, αγορασει καμια 20αρια στρεματα, κανε δρομους και κανε οτι θες εκει.
Τι να πω ρε γμτ. Ελληνικα τα γραφω. Αν καταλαβαινεις ok. Αν οχι τι να κανω; Μου εισαι Νιντζα. Πρεπει να κανω μαθηματα επικοινωνιας με Νιντζα.
-
Πες του ότι έχει δίκιο να τελειώνεις...
-
Σήμερα κοντά στην Κηφησιά, είδα εναν γάιδαρο με ένα Toyota RAV4 που έσπασε το πίσω φανάρι μιας BMW X5 2ης γενιάς και μετά έφυγε σαν καλός κύριος.
-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
Πες του ότι έχει δίκιο να τελειώνεις...Βρε να του πω οτι εχει τα παντα ολα. Αλλα δεν μετραει η γνωμη μου. Βασικα τον πιανω στο βασικο. Πολλες ατομικες ελευθεριες καταπατουνται στο ονομα της τρομοκρατιας και πεφτει φακελωμα και παρακολουθηση με καταχρηση εξουσιας. Στην αντιμετωπιση δεν τα βρισκουμε. Μας παρακολουθουν παρανομα μεσω καμερας που ειναι για την κυκλοφορια; Η λυση ειναι να μην βαλουμε καμερα; Μας παρακολουθουν μεσω κινητων. Η λυση ποια ειναι; Να πεταξουμε τα κινητα; Υπαρχουν ομαδες που αντιδρουνε στην για αλλους λογους χρηση καμερων απο αυτους για τους οποιους τοποθετηθηκαν κλπ μεσω της ενημερωσης. Ομως ο κοσμος απο την μια δεν θελει να τον παρακολουθουν και απο την αλλη στο facebook βγαζει μονος τα ματια του. Δεν καταλαβαινει γιατι εχει μπει στο τρυπακι της δημοσιοποιησης της προσωπικης του ζωης.
Στο θεμα ομως. Ολα αυτα τα ζωα που παρανομουν γιατι το κρατος δεν τα τσεκουρωνει με προστιμα με καμερες ή χωρις; Γιατι υπαρχει πολιτικο κοστος. Στην Θεσσαλονικη κοβανε 20 χρονια κλησεις και ο δημαρχος τις εβαζε στο συρταρι για να μην χασει ψηφους. Στην Αθηνα ο αλλος ποιος ξερει τι δοντι ειχε και εφτασε απο προστιμα που το δοντι τα χαντακωνε να χρωσταει 1 εκα ευρω. Βουλευτες σβηνουν κλησεις. Δεν γινεται ετσι δουλεια. Δεν γινεται δουλεια οταν μου εχεις 2000 αστυνομικους να φυλανε βουλευτες και στοχους για τρομοκρατικες ενεργειες. Ή οταν μαντρωνεις τους αστυνομικους σε γραφεια. -
Τσαμπα γραφεις γιατι:
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Τι να πω ρε γμτ. Ελληνικα τα γραφω. Αν καταλαβαινεις ok. Αν οχι τι να κανω; Μου εισαι Νιντζα. Πρεπει να κανω μαθηματα επικοινωνιας με Νιντζα.
Πες του ότι έχει δίκιο να τελειώνεις...
ΑΥΤΟ^ ειναι το νοημα. Να του πουμε (ή να νιωθει) οτι εχει δικιο στη ΠΑΠΑΤΖΑ που πεταξε. Και δεν εχει καμμια σημασια ουτε το ΤΙ θα του πεις, ουτε το ΠΩΣ θα του το πεις αν δεν το πηγαινεις προς τα εκει.
-
Κταλαβα. Κριμα...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
ρε ανθρωπε εσυ και οι υπολοιποι, γουσταρετε να σας παρακολουθουνε χωρις λογο?
αν ναι, σταρχιδια μου, εγω που κυκλοφορω στους ιδιους δρομους τους δημοσιους δε γουσταρω. αν τη βρισκετε να σας παιρνουν ματι για το οτιδηποτε κανετε βαλτε τη καμερα σπιτι σας.ποσο πιο απλα να το πω? -
ουτε αυτο (το ποσο απλα θα το πεις) εχει σημασια.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ρε ανθρωπε εσυ και οι υπολοιποι, γουσταρετε να σας παρακολουθουνε χωρις λογο?
αν ναι, σταρχιδια μου, εγω που κυκλοφορω στους ιδιους δρομους τους δημοσιους δε γουσταρω. αν τη βρισκετε να σας παιρνουν ματι για το οτιδηποτε κανετε βαλτε τη καμερα σπιτι σας.ποσο πιο απλα να το πω?Δωσε γκαζια, βγαλτο απο μεσα σου. Το κινητο ομως κουφαλα που το παραδεχεσαι πως σου το παρακολουθουν δεν το πεταξες, ουτε τον υπολογιστη. Στα ευκολακια μου κανεις τσαμπουκα;
ουτε αυτο (το ποσο απλα θα το πεις) εχει σημασια.
Ναι οντως. Δεν βγαινει ακρη.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]