-
Ο χρήστης mangos έγραψε:
Γενικότερα,οι χάρτες έχουν αρκετά λάθη στη διαδρομή του αγώνα,πράγμα που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς τη κλίμακα στην οποία αποδίδονται.
Τώρα,για το google earth,αυτό που έχω παρατηρήσει,είναι πως υπάρχει μια προχειρότητα στο σχεδιασμό της διαδρομή,μιας και πολλοί δρόμοι περνάνε μέσα από χωράφια...Ωστόσο και αυτό λογικό είναι,αφού η οργάνωση,αν έχω καταλάβει καλά, προτείνει για τους θεατές,να ακολουθήσουν τα road book,τα οποία είναι και πολύ πιο λεπτομερή στη περιγραφή της εκάστοτε πρόσβασης ενώ, ο ρόλος του google earth για τις προσβάσεις είναι πιο πολύ για να πάρει μια ιδέα κανείς για το που πρόκειται να πάει.Θα πει κανείς όμως,οτι θέλει να δώσει συγκεκριμένες συντεταγμένες σε gps για κάποιο σημείο.Θα πρότεινα να είμαστε κάπως προσεκτικοί με τη χρήση των gps, καθώς δεν ξεχνάω τι είχα πάθει στο ΕΛΠΑ το περσινό,που ήθελα να πάω στους Βωξίτες και το gps μου έλεγε πως βρίσκομαι μέσα στους ελαιώνες,αν και εγώ βρισκόμουνα στον κεντρικό προς Άμφισσα.Εξάλλου όταν ανάψει ένα gps το πρώτο πράγμα που λέει,είναι πως ο χρήστης είναι ο μόνος υπεύθηνος για τη χάραξη της διαδρομής και ο ρόλος gps του είναι απλά συμβουλευτικός.
Αν και μακρυγόρησα λίγο,όλα τα παραπάνω τα έγραψα για να καταλήξω στο συμπέρασμα πως χάρτες είναι,δεν γίνεται να μην έχουν κάποιο λάθος έιτε μικρό είτε μεγάλο.Αυτό που λες ό,τι έπαθες ήταν μία αστοχία της κεραίας του gps ή του προγράμματος το οποίο δεν συμβαίνει πάντα. Και εμένα καμιά φορά που περπατάω δίπλα στην θάλασσα το σήμα κάνει και μια βόλτα από τον νερό, αλλά σύντομα επανέρχεται.
Η ένσταση μου έχει να κάνει με τον τρόπο που δίνονται οι συντεταγμένες. -
Δεν έχω παει ποτέ σε rally αλλα το ΠΣΚ θα είμαι Λουτράκι και λέω να πεταχτω στην νυκτερινη. Στην πρόσβαση 1 λέει για 1 χλμ χώμα πριν την ειδική. πόση ώρα πριν πρέπει να πάω για να παρκαρω σε αυτό το χλμ δεδομένου ότι στο προηγούμενο κομμάτι ασφάλτου απαγορεύεται καθώς θα διέρχονται τα αγωνιστικά?
Στο google earth έχει κάτι σπίτια στα αριστερα του χωματοδρομου αλλα δεν ξέρω αν μπορώ απο τα σπίτια να φτάσω στον παρακείμενο χωματόδρομο.
Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν έχω παει ποτέ σε rally αλλα το ΠΣΚ θα είμαι Λουτράκι και λέω να πεταχτω στην νυκτερινη. Στην πρόσβαση 1 λέει για 1 χλμ χώμα πριν την ειδική. πόση ώρα πριν πρέπει να πάω για να παρκαρω σε αυτό το χλμ δεδομένου ότι στο προηγούμενο κομμάτι ασφάλτου απαγορεύεται καθώς θα διέρχονται τα αγωνιστικά?
Στο google earth έχει κάτι σπίτια στα αριστερα του χωματοδρομου αλλα δεν ξέρω αν μπορώ απο τα σπίτια να φτάσω στον παρακείμενο χωματόδρομο.
Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση!Για να παρκαρεις εκει που λες πρεπει να πας απο το μεσημερι μιας και προβλεπεται κοσμοσυρροη και ισως η τροχαια αρχιζει να κλεινει την ασφαλτο τμηματικα απο το 6.67 χλμ και προς το Λουτρακι μιας και θα ειναι και απλη για τα αγωνιστικα.Παντως αν φτασεις στον χωματοδρομο δεν εχεις προβλημα παρκιγκ μιας και ειναι αρκετα φαρδης.
Στο σημειο που διαλεξες δεν θα ακουσεις δυναμομετρηση μιας και ειναι πολυ λιγο ανηφορα.Αν πας με τη φορα του αγωνα θα βρεις δυο φουρκετες μια δεξια και κοντα μια αριστερη που ισως σε γοητευσουν και κατσεις εκει.Συμβουλη μου: Ανεβα ψηλα να μη σε τυφλωνουν τα φωτα.Η επομενη φουρκετα ......θελει περπατημα για να τη βρεις.
Αλλη μια συμβουλη.Αφου περασει και ο ουραγος μη βιαστεις να φυγεις μιας και ολοι θα πλακωθουν να φυγουν.
Αραξε την και μετα σιγα -σιγα κατηφοριζεις. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση!Για να παρκαρεις εκει που λες πρεπει να πας απο το μεσημερι μιας και προβλεπεται κοσμοσυρροη και ισως η τροχαια αρχιζει να κλεινει την ασφαλτο τμηματικα απο το 6.67 χλμ και προς το Λουτρακι μιας και θα ειναι και απλη για τα αγωνιστικα.Παντως αν φτασεις στον χωματοδρομο δεν εχεις προβλημα παρκιγκ μιας και ειναι αρκετα φαρδης.
Στο σημειο που διαλεξες δεν θα ακουσεις δυναμομετρηση μιας και ειναι πολυ λιγο ανηφορα.Αν πας με τη φορα του αγωνα θα βρεις δυο φουρκετες μια δεξια και κοντα μια αριστερη που ισως σε γοητευσουν και κατσεις εκει.Συμβουλη μου: Ανεβα ψηλα να μη σε τυφλωνουν τα φωτα.Η επομενη φουρκετα ......θελει περπατημα για να τη βρεις.
Αλλη μια συμβουλη.Αφου περασει και ο ουραγος μη βιαστεις να φυγεις μιας και ολοι θα πλακωθουν να φυγουν.
Αραξε την και μετα σιγα -σιγα κατηφοριζεις.Εάν πάει κανείς στη βραδινή ειδική απ΄την παραπάνω πρόσβαση (πρόσβαση 1) και είναι εκεί κατά τις 19:30,θα μπορέσει να προσεγγίσει τη ειδική ή θα φάει πόρτα;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση!καλντερίμι είναι λιθόστρωτος δρόμος. Πολύ σκληρή επιφάνεια για λάστιχα αυτοκινήτων. Υπάρχει σε αρκετά σημεία στην περιοχή.
Θα 'ακούσεις' τα μοτέρ σίγουρα, το τι θα δεις είναι μια άλλη ιστορία... -
Ο χρήστης mangos έγραψε:
Αραξε την και μετα σιγα -σιγα κατηφοριζεις.Εάν πάει κανείς στη βραδινή ειδική απ΄την παραπάνω πρόσβαση (πρόσβαση 1) και είναι εκεί κατά τις 19:30,θα μπορέσει να προσεγγίσει τη ειδική ή θα φάει πόρτα;
Αν και τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτά τα πράγματα, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα γιατί ο χώρος για το παρκαρισμα είναι πολύ μεγάλος. Μην φοβάσαι. Εκτός αν έχει αναλάβει τα αστυνομικά μέτρα κανένας φωστήρας της αστυνομίας που φοβάται τον ίσκιο του και έχει κλείσει την 'πόρτα' από τον φόβο του μην και γίνει τίποτα...
Τα έχουμε δει όλα, τα προηγούμενα χρόνια... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
...Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση!
καλντερίμι είναι λιθόστρωτος δρόμος. Πολύ σκληρή επιφάνεια για λάστιχα αυτοκινήτων. Υπάρχει σε αρκετά σημεία στην περιοχή.
Θα 'ακούσεις' τα μοτέρ σίγουρα, το τι θα δεις είναι μια άλλη ιστορία...Και τελείως πληροφοριακά, το συγκεκριμένο λιθόστρωτο το οποίο με την πάροδο των χρόνων σε μεγάλο μέρος έχει καταστραφεί και ετσι προκαλεί ανωμαλίες, όπως κ πολλά άλλα το έφτιαξαν οι Γερμανοί τότε...
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
...Τι είναι το καλντερίμι όπως λέει η περιγραφή της ειδικής? θέλω να δω και να ακουσω δυναμομετρηση!
καλντερίμι είναι λιθόστρωτος δρόμος. Πολύ σκληρή επιφάνεια για λάστιχα αυτοκινήτων. Υπάρχει σε αρκετά σημεία στην περιοχή.
Θα 'ακούσεις' τα μοτέρ σίγουρα, το τι θα δεις είναι μια άλλη ιστορία...Και τελείως πληροφοριακά, το συγκεκριμένο λιθόστρωτο το οποίο με την πάροδο των χρόνων σε μεγάλο μέρος έχει καταστραφεί και ετσι προκαλεί ανωμαλίες, όπως κ πολλά άλλα το έφτιαξαν οι Γερμανοί τότε...
Νομίζω ό,τι είναι πιο παλιό, δηλαδή πατάει σε δρόμο που ένωνε από τα αρχαία χρόνια την Πελοπόννησο με την υπόλοιπη Ελλάδα.
-
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Ε.Δ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Δ.) ΚΑΙ ΣΕ 3,5 ΧΛΜ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΝΑΣ ΦΑΡΔΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ 4 ΧΛΜ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΥΟ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ POWER STAGE, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'[/quote]
ρε συ λωρη σε παρακαλω δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα παμε εκει γιατι ειμαστε με σκηνες καμια 15 ατομα με μηχανες και αυτοκινητα για μα μην χαθουμε και παει στραφη ολο το θεμα .Ευχαριστω πολυ εκ πτων προτερων -
Εχει παρακολουθησει κανεις την Ε.Δ. ΘΗΒΑ ?
Η προσβαση στο πεδιο βολης αξιζει τον κοπο ?
Ειναι γρηγορο 'κομματι' ?
Εντυπωσεις ??
-
http://www.youtube.com/watch?v=_iIDNnvp ... re=related
Αυτό βλέπεις στο πεδίο βολής. Αν διάβαζες όλα τα post του θέματος (και του Ακρόπολις γενικότερα) θα έβλεπες πως έχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο σημείο.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Youtube VideoΑυτό βλέπεις στο πεδίο βολής. Αν διάβαζες όλα τα post του θέματος (και του Ακρόπολις γενικότερα) θα έβλεπες πως έχει αναφερθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο σημείο.
Ευχαριστω πολυ.
-
Υπάρχει κάποιο νέο για την κατάσταση των προσβάσεων;Ιδίως για το Ρεγγίνι στο σημείο που ενώνεται με την Ελάτεια ενδιαφέρομαι.
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η Ε.Δ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ (ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Δ.) ΚΑΙ ΣΕ 3,5 ΧΛΜ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ, ΦΕΥΓΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΝΑΣ ΦΑΡΔΥΣ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ. ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟ (ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ) ΚΑΙ ΣΕ 4 ΧΛΜ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ (ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ) ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΥΟ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ POWER STAGE, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΙΣ Ε.Δ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ρε συ λωρη σε παρακαλω δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα παμε εκει γιατι ειμαστε με σκηνες καμια 15 ατομα με μηχανες και αυτοκινητα για μα μην χαθουμε και παει στραφη ολο το θεμα .Ευχαριστω πολυ εκ πτων προτερων[/quote]
ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΙΝΕΤΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 'STOP' ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΣΕ 400 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΠΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 4 ΧΛΜ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΔΕΞΙΑ. ΣΕ 80 ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΑΝΗΦΟΡΙΚΟ ΔΡΟΜΑΚΙ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 7 ΧΛΜ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΕ ΧΩΜΑ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΡΑΨΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη θα εισαι στην εκκινηση την Πεμπτη;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Λωρη θα εισαι στην εκκινηση την Πεμπτη;ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.
ΕΧΩ ΤΟ HELICOPTERS BRIEFING ΣΤΙΣ 17.00, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΦΕΤΟΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λωρη θα εισαι στην εκκινηση την Πεμπτη;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ.
ΕΧΩ ΤΟ HELICOPTERS BRIEFING ΣΤΙΣ 17.00, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΦΕΤΟΣ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Θα πετάξει ελικόπτερο στην βραδυνή? Πως μπορει να επέμβει βραδυ πλην ελικοδρομίου?
-
-
Σε ποια Ε.Δ είναι αυτές οι αναγνωρίσεις;Και ποια ομάδα είναι;
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σε ποια Ε.Δ είναι αυτές οι αναγνωρίσεις;Και ποια ομάδα είναι;Συμφωνα με το προγραμμα ειναι ολα τα πληρωματα των WRC ( δηλαδη απο το 1 εως και το 20) και θα 'αναγνωριζαν' τις ειδικες 1-2-3-4-5-6 και 13.
Παρακολούθηση ειδικών στο Ακροπολις 2011