-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ναι ο σκοπος ειναι να μην δω ιδιο σημειο κι αν ειναι δυνατον να μην δω ιδια διαδρομη.
Η PowerStage ειναι καποιο μερος των Αγιων Θεοδωρων;Η πειρα με εχει διδαξει οτι αν πας μια δυο στροφες παραπερα ειναι το ιδιο με το να εχεις παει σε αλλη ειδικη.
-
I know, το εχω κανει αρκετες φορες αυτο. Απλα για την βαβουρα, την βολτα κλπ θελω περισσοτερο να δω κι αλλες ειδικες!
-
I know, το εχω κανει αρκετες φορες αυτο. Απλα για την βαβουρα, την βολτα κλπ θελω περισσοτερο να δω κι αλλες ειδικες!Εδω που τα λεμε δεν εχεις και αδικο.....
-
Παιδια ξερει κανεις να μου πει κανα καλο σημειο για το κεφαλαρι?Τα service parks που θα βρισκονται?
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Παιδια ξερει κανεις να μου πει κανα καλο σημειο για το κεφαλαρι?Τα service parks που θα βρισκονται?To SP (το κεντρικό, το μεγάλο) θα βρίσκεται στο Λουτράκι στη σχολή μηχανικού.
Επίσης, remote service θα βρίσκεται την Παρασκευή στα Καμένα Βούρλα. -
Σκέφτομαι να δω δύο Ε.Δ και συγκεκριμένα την Ε.Δ Ελάτεια και την Ε.Δ Ρεγγίνι πηγαίνοντας στο σημείο με το συνδετικό δρόμο.Δε θέλω όμως να βάλω το αμάξι μέσα στην Ε.Δ Ρεγγίνι,αλλά να το αφήσω στο 4.41χλμ της Ε.Δ.Ο δρόμος μέχρι εκεί είναι καλός για ένα peugeot 307 ή όχι;
-
Καλησπέρα , σκέφτομαι να επισκεφτώ για πρώτη φορά φέτος το ράλυ ακρόπολις...
Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητο , και διαβάζοντας κάποια σχόλια και τους επίσημους χάρτες πήρα κάποια ιδέα ,και είχα ετοιμαστεί να φύγω αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία . Ας πούμε πώς θα παρκάρω πάνω στο βουνό και αν καταλάθος μπώ σε κάποια διαδρομή ;; Σημειώστε οτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους χωματόδρουμους , ή το αρκετό περπάτημα , αλλά μου φαίνονται οι οδηγίες πολύ πρόχειρες και ελιπείς για κάποιον άσχετο όπως εγω , και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω να βρώ τα σωστά σημεία και να μετακινηθώ μεταξύ των διαδρομών , αφού απο τις περιοχές ξέρω ελάχιστα (έως καθόλου) και θα τις επισκέπτομαι πρώτη φορά...Όποιος έχει κάποιες προτάσεις στο θέμα , παρακαλώ να βοηθήσει να βγάλω μια άκρη... .
-
Οι προσβασεις συνηθως σε φερνουν καθετα με την ειδικη διαδρομη. Το να μπεις στην ειδικη δεν γινεται απο τις προσβασεις αυτες, γιατι υπαρχουν κριτες που ελεγχουν την κινηση εκει.
Γενικως μην ανησυχεις. Αν μπορεις να ακολουθησεις τις οδηγιες δεν θα εχεις θεμα. Οποτε για φετος ακολουθησε αυτες τις οδηγιες να δεις πως ειναι το πραγμα κι απο του χρονου μπορεις να αρχισεις να αυτοσχεδιαζεις απο αλλες μπουκες κλπ κλπ! -
Οι προσβασεις συνηθως σε φερνουν καθετα με την ειδικη διαδρομη. Το να μπεις στην ειδικη δεν γινεται απο τις προσβασεις αυτες, γιατι υπαρχουν κριτες που ελεγχουν την κινηση εκει.
Γενικως μην ανησυχεις. Αν μπορεις να ακολουθησεις τις οδηγιες δεν θα εχεις θεμα. Οποτε για φετος ακολουθησε αυτες τις οδηγιες να δεις πως ειναι το πραγμα κι απο του χρονου μπορεις να αρχισεις να αυτοσχεδιαζεις απο αλλες μπουκες κλπ κλπ!Χμμ... Να χαλαρώσω λίγο δηλαδή
Άρα κάτι περίεργα παραλληλόγραμα στις οδηγίες είναι οι ταινιες ασφαλείας της πίστας ;;Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαλέξω κάποια σημεία πρόσβασης ...
Btw , αυτά τα πανάκριβα πακέτα που αφορούν το Service Park , αξίζουν για μία μέρα ; Ας πούμε την Κυριακή , ή Παρασκευή;
-
Παιδες εγω προσανατολιζομαι για τη Παρασκευη ΘΗΒΑ1 και Ελευθεροχωρι στις λιμνες!!
Πιστευω οτι τα ωραρια ειναι πολυ καλα και προλαβαινω!! -
Ο χρήστης Scytheb έγραψε:
εΧμμ... Να χαλαρώσω λίγο δηλαδή
Άρα κάτι περίεργα παραλληλόγραμα στις οδηγίες είναι οι ταινιες ασφαλείας της πίστας ;;Τώρα το μόνο που μένει είναι να διαλέξω κάποια σημεία πρόσβασης ...
Btw , αυτά τα πανάκριβα πακέτα που αφορούν το Service Park , αξίζουν για μία μέρα ; Ας πούμε την Κυριακή , ή Παρασκευή;
Γενικά,για την επιλογή των σημείων σημείων πρόσβασης που θα επιλέξεις,ρίξε καμιά ματιά και στους χαρτες του Google Earth,
προσωπικά με έχουν βοηθήσει πολλές φορές.Όσον αφορά το service park,αν θες να πας,αξίζει να το επισκεπτείς από μόνος σου. -
Καλησπέρα , σκέφτομαι να επισκεφτώ για πρώτη φορά φέτος το ράλυ ακρόπολις...
Η μετακίνηση θα γίνει με αυτοκίνητο , και διαβάζοντας κάποια σχόλια και τους επίσημους χάρτες πήρα κάποια ιδέα ,και είχα ετοιμαστεί να φύγω αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά περίπλοκη και δύσκολη διαδικασία . Ας πούμε πώς θα παρκάρω πάνω στο βουνό και αν καταλάθος μπώ σε κάποια διαδρομή ;; Σημειώστε οτι δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τους χωματόδρουμους , ή το αρκετό περπάτημα , αλλά μου φαίνονται οι οδηγίες πολύ πρόχειρες και ελιπείς για κάποιον άσχετο όπως εγω , και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω να βρώ τα σωστά σημεία και να μετακινηθώ μεταξύ των διαδρομών , αφού απο τις περιοχές ξέρω ελάχιστα (έως καθόλου) και θα τις επισκέπτομαι πρώτη φορά...Όποιος έχει κάποιες προτάσεις στο θέμα , παρακαλώ να βοηθήσει να βγάλω μια άκρη... .
Καλο ειναι να'χεις μαζι σου και καποιον να σε βοηθα στο διαβασμα των οδηγιων και του χαρτη......
Αλλα οταν φτασεις και μπεις στη διαδρομη που σου δινουν οι οδηγιες μη φοβασαι τιποτα.Κατ'αρχην θα ακολουθεις και θα σε ακολουθουν αλλοι που πανε στο ιδιο σημειο!!!!Οταν φτασεις στα παρκαρισμενα το πρωτο που θα κανεις ειναι να γυρισεις το αυτοκινητο σου για οταν θα φυγεις να μην εχεις το προβλημα με τις μανουβρες που ισως θα εκνευρισουν και σενα και τους αλλους που βιαζονται να φυγουν.Προπαντος ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ τον δρομο η καποιον που ηρθε πριν απο σενα.
Επισης αφησε μεγαλο περιθωριο χρονου απο το ενα σημειο παρακολουθησης μεχρι το αλλο για να μην εχεις αγχος αν θα προλαβεις η οχι.Αντε και καλο σκονισμα. -
Αξιζουν αν εχεις μπολικα Ευρω.
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Σκέφτομαι να δω δύο Ε.Δ και συγκεκριμένα την Ε.Δ Ελάτεια και την Ε.Δ Ρεγγίνι πηγαίνοντας στο σημείο με το συνδετικό δρόμο.Δε θέλω όμως να βάλω το αμάξι μέσα στην Ε.Δ Ρεγγίνι,αλλά να το αφήσω στο 4.41χλμ της Ε.Δ.Ο δρόμος μέχρι εκεί είναι καλός για ένα peugeot 307 ή όχι;Δεν έχει άποψη κανείς γι'αυτή την πρόσβαση;
-
Σκέφτομαι να δω δύο Ε.Δ και συγκεκριμένα την Ε.Δ Ελάτεια και την Ε.Δ Ρεγγίνι πηγαίνοντας στο σημείο με το συνδετικό δρόμο.Δε θέλω όμως να βάλω το αμάξι μέσα στην Ε.Δ Ρεγγίνι,αλλά να το αφήσω στο 4.41χλμ της Ε.Δ.Ο δρόμος μέχρι εκεί είναι καλός για ένα peugeot 307 ή όχι;
Δεν έχει άποψη κανείς γι'αυτή την πρόσβαση;
Δεν έχω πάει πρόσφατα όμως έχω πάει τις 2 τελευταίες φορές που ήταν το Ρεγγίνι στον αγώνα.
Σε γενικές γραμμές η πρόσβαση είναι βατή. Υπάρχει όμως ένα ανηφορικό σημείο περίπου 400-500 μέτρων στο οποίο πολλά αυτοκίνητα κολλάνε. Στο δρόμο από τα περάσματα των θεατών δημιουργούνται γρανάζια στο δρόμο κι έτσι πολλοί οδηγοί αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Με προσεκτικούς χειρισμούς περνάνε ακόμα και τα πιο χαμηλά αυτοκίνητα, ενώ έχω δει να κολλάνε και τζιπ με αδέξιους (sic) χειρισμούς.
Ανάλογα βέβαια και τι 307 έχεις... Αν έχεις 307 WRC λογικά θα ανέβεις εύκολα... -
Αν είχα WRC δε θα πήγαινα ως θεατής,θα έτρεχα έστω και 1 ειδική
Πόση απόσταση είναι από το σημείο εισόδου στο δρόμο πρόσβασης μέχρι την Ε.Δ;Αν είναι να ανέβω με τα πόδια,τα 75 άλογα δε θα με βγάλουν εύκολα στο χώμα,και δε θέλω να πάθω καμιά ζημιά...
-
Αν είχα WRC δε θα πήγαινα ως θεατής,θα έτρεχα έστω και 1 ειδικήΔεν επιτρέπεται! Τα προηγούμενης γενιάς WRC δεν μπορούν να συμμετέχουν πλέον σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οπότε με το 307 WRC δεν θα σε κάνουν δεκτό.
Πόση απόσταση είναι από το σημείο εισόδου στο δρόμο πρόσβασης μέχρι την Ε.Δ;Αν είναι να ανέβω με τα πόδια,τα 75 άλογα δε θα με βγάλουν εύκολα στο χώμα,και δε θέλω να πάθω καμιά ζημιά...
Εννοείς πόσα χιλιόμετρα είναι χωματόδρομος μέχρι να φτάσεις στην ειδική;;; Είναι τουλάχιστον 6 από ότι θυμάμαι οπότε σίγουρα δεν ανεβαίνει με τα πόδια...
-
Α,τον κανονισμό δεν τον ήξερα
6χλμ είναι όντως πολλά...
Με βλέπω να μπαίνω ή από τον τερματισμό ή από την αφετηρία και να βρίσκω κάποιο σημείο να κάτσω...Ήθελα να δω και τις 2 ειδικές αλλά δεν έχω 4χ4 φορτηγάκι!
-
Χμμ... Το πήρα απόφαση... ! Θα το κάνω το ταξίδι (κι ας είμαι 500 χλμ βόρεια...)
-
Χμμ... Το πήρα απόφαση... ! Θα το κάνω το ταξίδι (κι ας είμαι 500 χλμ βόρεια...)Δεν είσαι ο μόνος
Παρακολούθηση ειδικών στο Ακροπολις 2011