-
http://www.gocar.gr/news/new-models/508 ... Yorkh.html
i30-like, από το τωρινό πολύ καλύτερο. Το σεντάν όπως πάντα χάλια.
1.6 138 άλογα, ατμόσφαιρα; Μπράβο...
-
-
-
Ωχ...ενα μεγενθυμένο και παραμορφωμένο Fiesta
-
Το 5θυρο ... αν και μικρότερο, ένα πιο όμορφο i30. Τίποτα το ιδιαίτερο σε μια κατηγορία που θέλει νεανικά και μοντέρνα σχήματα.
Το 4θυρο συμπαθητικό και θα είναι και πολύ όμορφο αν έχει δίπλα του μια αμερικάνικη 2λιτρη turbo Sonata! -
Σπέσιαλ...!... Το είχα δει και σε παλιότερες αναρτήσεις.
Μια χαρά αυτοκίνητο... Σύγχρονη σχεδίαση, ακολουθεί την νέα σχεδίαση της Hyundai...5θυρο, με πολλές δυνατότητες με χαμηλό κόστος κτήσης. Σπέσιαλ...
-
εχω παρατηρηση οτι δεν αρεσουν τα αυτοκινητα που δεν εχουν μεγαλο πλατος... ισως το πλατος να δινει ενα κυρος ορ σαμθινκ... αποψη μου οτι το sedan ειναι ασχημο γιαυτο το λογο...
-
το σενταν είναι άσχημο γιατί εχει μικροσκοπικούς τροχούς
-
Not bad (σε σχεση με τον προκατοχο του).Ετυχε να δω στο car.gr accent του 2007 νομιζω.Παναγια μου τι αθλιοτητα κυριαρχει σε εκεινο το ταμπλο???Μπιτι αδειο ελεος.Οπως και αυτο δε μου αρεσει να πω την αληθεια.
-
Το μεγαλύτερο σίχαμα Hyundai και μια από τις μεγαλύτερες αηδίες που κατασκευάστηκαν ποτέ είναι αυτό το τρίθυρο Accent της φώτογραφίας
Τώρα αυτό το Accent που λέτε κυκλοφορεί από πέρυσι στην Αμερική και είναι αυτό εδώ
Hyundai Verna
-
Το 3θυρο Accent το έχω δει αρκετές φορές στην Αθήνα. Όπως και το αντίστοιχο ΚΙΑ RIO.
Δεν ξέρω πως στην ευχή βρέθηκε το 3θυρο Accent στην Ελλάδα αλλά από κοντά εμένα μου άρεσε...
Αλλά θα μου πεις λογικό είναι. Το περίεργο θα ήταν να μην μου άρεσε...Τέσπα. Μακάρι και άλλοι κατασκευαστές να έβγαζαν αυτοκίνητα σαν το Accent και να μην είχαν στις ίδιες τιμές κάτι κουβαδάκια, που παθαίνεις κλειστοφοβία όταν μπαίνεις μέσα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το 3θυρο Accent το έχω δει αρκετές φορές στην Αθήνα. Όπως και το αντίστοιχο ΚΙΑ RIO.
Δεν ξέρω πως στην ευχή βρέθηκε το 3θυρο Accent στην Ελλάδα αλλά από κοντά εμένα μου άρεσε...Υπήρχε ένα κοντά στο σπίτι μου όταν έμενα Αθήνα. Το είχε φέρει από την Αμερική. Αρχικά είχα δει πίσω σημάδια από όταν είχε τις τετραγωνες αμερικάνικες πινακίδες πριν βάλει τις ελληνικές. Ο κάτοχος μου είχε πει πως ήταν 1,6.
Αρκετά όμορφο από κοντά το 3θυρο. -
Μπορεί να είναι καλό αμάξι άλλα παραμένει για μένα απαίσιο εμφανισιακά και σίγουρα έχω δει πολύ ομορφότερα οχήματα.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μπορεί να είναι καλό αμάξι άλλα παραμένει για μένα απαίσιο εμφανισιακά και σίγουρα έχω δει πολύ ομορφότερα οχήματα.Δεν το συζητάμε! Ομορφούλικο ήταν, μάλλον συμπαθητικό και καθόλου ενοχλητικό αλλά όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και εγώ τα θεωρώ ομορφότερα.
Απλώς δεν ενοχλούσε αισθητικά για ένα μικρό και φτηνό αμαξάκι. -
Μικρό, καλό, φτηνό ίσως και ενδιαφέρον. μένα προσωπικά εμφανισιακά δεν μου ερέσει καθόλου. Σπάνια το βλέπω στο δρόμο. Όπως και να έχει το βασικό ατού όλως των Hyundai μέχρι τώρα δεν ήταν η εμφανισή τους. Τώρα όμως μπορεί να αλλάξει.
-
σας άρεσε αυτό ;;;
http://www.autowp.ru/pictures/hyundai/a ... ent_65.jpg
-
Το ομορφότερο Hyundai είναι το Genesis Coupe.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
σας άρεσε αυτό ;;;http://www.autowp.ru/pictures/hyundai/a ... ent_65.jpg
Δεν είπαμε ότι το είδαμε και τρελαθήκαμε ούτε ότι κρίμα που δεν το έφεραν και εδώ για να έχουν ουρά στις εκθέσεις τους. Αδιάφορο είναι αλλά τουλάχιστον βλέπετε!
Γενικά στα Accent η Hyundai δεν έδωσε ποτέ ιδιαιτερα μεγάλη προσοχή στην σχεδίασης τους αλλά τουλάχιστον τηρησε μια ισορροπία στην αισθητική χωρίς να προκαλεί ειτε αηδία είτε υπερμετρο ενθουσιασμό. Ένα απλό 4θέσιο όχημα για μετακίνηση ήταν και είναι. -
Ένα όνειρο που ποτέ δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω λόγω χρημάτων...
Hyundai Accent GT ... 1997 ...
ή και Hyundai Accent LS 1997, 3θυρο.Περιορίστηκα σε swift τότε και μετά που έβγαλα κάποια λίγα φραγκάκια ξεκίνησα τις κουπεδιές ...
Ευτυχώς που είχαμε και την Hyundai και πήραμε και εμείς οι φτωχοί καμιά κουπεδιά γιατί αν περιμέναμε από τους άλλους κατασκευαστές ούτε τιμόνι από κουπέ δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε.
Ωστόσο από ότι έβλεπα τότε αλλά και τώρα, τίγκα η Ελλάδα στους λεφτάδες... και στην δηθενιά... Πουλ μουρ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
**Ένα όνειρο **που ποτέ δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω λόγω χρημάτων...Hyundai Accent GT ... 1997 ...
ή και Hyundai Accent LS 1997, 3θυρο.Περιορίστηκα σε swift τότε και μετά που έβγαλα κάποια λίγα φραγκάκια ξεκίνησα τις κουπεδιές ...
Ευτυχώς που είχαμε και την Hyundai και πήραμε και εμείς οι φτωχοί καμιά κουπεδιά γιατί αν περιμέναμε από τους άλλους κατασκευαστές ούτε τιμόνι από κουπέ δεν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε.
Ωστόσο από ότι έβλεπα τότε αλλά και τώρα, τίγκα η Ελλάδα στους λεφτάδες... και στην δηθενιά... Πουλ μουρ...μην καταθέτεις τα όπλα! Γιου κεν ντου ιτ! Τόσα και τόσα πάνε προς λιώσιμο. Πούλα κάνα κινητό και πάρε ένα. Δε σε εμποδίζει νομίζω κάτι.
Hyundai Accent 2012