-
Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό μεταχειρισμένο. Προσανατολίζομαι σε Yaris, Corsa, ή/και Polo.
Που προτείνετε να ρωτήσω? Εννοώ εμπόρους. Auto Marin έχει καλές τιμές? Καλά αυτοκίνητα? Είδα από κοντά http://used.automarin.gr/car.asp?id=1390 αλλά μου φάνηκαν πολλά. Είχα αρχικό budget τα 6000 ευρώ.
Άλλες αντιπροσωπείες να κοιτάξω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
Ενδιαφέρομαι για ένα μικρό μεταχειρισμένο. Προσανατολίζομαι σε Yaris, Corsa, ή/και Polo.
Που προτείνετε να ρωτήσω? Εννοώ εμπόρους. Auto Marin έχει καλές τιμές? Καλά αυτοκίνητα? Είδα από κοντά http://used.automarin.gr/car.asp?id=1390 αλλά μου φάνηκαν πολλά. Είχα αρχικό budget τα 6000 ευρώ.
car.gr δες αρκετά αυτοκίνητα και αποφάσισε .
-
Thanks φίλε μου, απλά έχω χαθεί και από 'κει και θα ήθελα γνώμες από αντιπροσωπείες και εμπόρους για να μην πάω στα τυφλά..
Επίσης, μου αρέσει το Skoda Fabia, αξίζει να ψάξω για μεταχειρισμένο? Έχουν βγει καλά? -
H χρυσή ευκαιρία έχει μάλλον περισσότερα μοντέλα. Απλά το κάρ έχει πολύ καλύτερη φόρμα αναζήτησης. Επίσης οι έμποροι θα σε δαγκώσουν, τώρα πολύς κόσμος θέλει να διώξει το τουτού του (έχω και ένα γνωστό με 206 που θέλει να το σπρώξει σε εξευτελιστική τιμή αλλά δεν) οπότε ψάξε σε ιδιώτες...
Απέφυγε το πόλο των δύο προηγούμενων γενιών. Το φάμπια θεωρητικά είναι ένα πόλο με άλλο καπάκι, αλλά δεν γνωρίζω κανένα κάτοχο με αυτό. Αντίθετα ΟΛΟΙ οι 3D πολάκηδες που ξέρω το σιχτιρίζουν, αν και στο φόρουμ αρκετοί 2D πολάκηδες δηλώνουν ευχαριστημένοι. Γιάρις και κόρσα σαφώς καλύτερες επιλογές για μτχ για μένα...
-
Ο χρήστης ribo7 έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Ψάξε για μετάχειρο Yaris στο autotriti.gr στα approved μεταχειρισμένα...
-
Το fabia το έχω 5,5 χρόνια και έχω 65000 χιλιόμετρα πιά , δεν μπορώ να πω ότι του φέρομαι με το γάντι τουναντίον το έχω σκίσει μία και δύο φορές την εβδομάδα Λάρισα και αρκετά ταξίδια εθνική καλοκαίρι με κλίμα στο φούλ και τέρμα γκάζι , βέβαια μου έχει βγάλει δύο ακριβές ζημιές ηλεκροβαλβίδα στα πίσω φώτα 60 ε και ένα μοτέρ κλιματιστικού 180 ε όλα αυτά την τελευταία χρονιά , από οδική συμπεριφορά είναι καλό έχει κράτημα μην φανταστείς ότι είναι σπόρ αλλά στις στροφές μπαίνει μέχρι ένα σημείο , στις υπερβολές γίνεται νευρικό και έχει και σκληρή κύληση αυτό που έχω εγώ τουλάχιστον ( spirit ) με ελαστικά 195/50 /15 , ένα μείον ακόμα είναι και η υψηλή κατανάλωση στην πόλη που έχει φτάσει και τα 9λτ/100 με πολλά σταμάτα ξεκίνα αλλά έχω δεί και 6,5 με λίγη προσπάθεια τώρα είμαι στα 7,2 . Ήθελα να το δώσω να πάρω κάτι για πόλη ή ένα πιό σύγχρονο βασικό σουπερμίνι αλλά δεν , τώρα τελευταία αισθάνομε ότι πάει πολύ καλά ανοίγει το μοτέρ μάλλον και η καμπίνα του ακόμα ήσυχη από τριγμούς , ότι άλλο θές εδώ είμαστε .
-
Ψαξε για αγγελιες απο
1)ιδιωτη, 2) να αναφερουν τη λεξη ατρακαριστο και 3) να γραφουν αριστη κατασταση..
Ξεκινα με το car.gr και επειτα και τη χρυση ευκαιρια. -
Παιδιά που μπορώ να βρω πληροφορίες για στοιχεία κατανάλωσης για τις διάφορες εκδόσεις παλιότερων μοντέλων?
Π.χ. βρήκα στο mynextcar.gr έχει πληροφορίες αλλά δε ξέρω πόσο έγκυρες είναι..
http://www.mynextcar.gr/autos/show/44788/Toyota_Yaris_CRS_MOTORS.html
Thanks!! -
-
Από ιδιώτη ή από (σοβαρή) αντιπροσωπεία. Η τελευταία δίνει συνήθως και κάποιες εγγυήσεις. Επίσης αν πετύχεις κάτι καλό σε ιδιώτη, επισκέπτεσαι αντιπροσωπεία για έλεγχο. Φρόντισε μόνο το σέρβις της αντιπροσωπείας που θα πας να είναι σοβαροί και όχι τίποτα παπατζήδες. Ενδέχεται πάντως να σου βγάζουν ότι τους πας σκάρτο για να σου πασάρουν κάτι δικό τους. Το έχει συναντήσει γνωστός μου αυτό. Οπότε ρωτάς να μάθεις και για το σέρβις της αντιπροσωπείας εδώ ή όπου αλλού νομίζεις. Για ιδιώτες συνιστώ car.gr, το ατρακάριστο το θεωρώ επίσης δεδομένο. Μην κολλήσεις σε γρατσουνιές ή ψιλοβουλιάγματα. Αν σου πει ότι δεν έχει κάν τέτοια είναι πιο ύποπτο από το να σου πει με 'γδάρανε κάτι μλκες κανα δυο φορές, αλλά τα έφτιαξα'. Κανένα αμάξι δεν έχει πρόβλημα με τέτοια πράγματα. Έχω δει ότι τύποι που κωλώνουν να το πάτε σε αντιπροσωπεία ή βαριούνται κάτι κρύβουν. Οπότε μακρυά. Εννοείται ότι επωμίζεσαι εσύ το κόστος ελέγχου, το οποίο αξίζει, διαφορετικά θα το βρεις μπροστά σου πολλαπλάσιο. Μακριά από μαντράδες. Ας είναι και γνωστός σου. Από τέτοιον έχω καεί προσωπικά. Καλή τύχη!
-
jlian να σου πω εγω μεγαλη και σοβαρη αντιπροσωπεια με αμαξι γνωστου που πουλιοταν με 60.000km λιγοτερα μετα..
Και αλλη περιπτβση βορεια με αμαξι που απο 260.000+ πουλιοταν στο car.gr με 160.000+ παλι απο 'ονομα'.. -
Godfather το ίδιο μπορεί να σου κάνει και ιδιώτης. Πάει σε κοντερά και του κατεβάζει το αμαξι όπου θέλει με ενα 20ρικο. Παίζεις με πιθανότητες λοιπόν...
-
Παιδιά γι'αυτό άνοιξα το thread μήπως έχετε γνώμες συγκεκριμένα για αντιπροσωπείες.
Από ιδιώτη, αν είναι πειραγμένο το κοντέρ, ένα καλό μαστόρι δε θα το αναγνωρίσει?
Πάντως από τις αγγελίες στα sites, yaris 2006 και πάνω μέχρι 70.000 km, αν βρω μέχρι 7000 ευχαριστημένος να είμαι!! Αυτό κατάλαβα δηλαδή.. Απογοητεύτηκα κάπως γιατί είχα budget τα 6000, άντε 6500. (έχουμε ένα παλιό, ίσως πιάσει κανά 500αρι απόσυρση. Γι' αυτό επιμένω σε αντιπροσωπείες) -
ribo παίζει και να μην φαίνεται. Αν το αμάξι έχει πλυθεί εσωτερικά και έχει γίνει σέρβις σε κρίσιμα σημεία δεν θα φανεί. Το σοβαρό πρόβλημα είναι να μην έχει κάνει τα λεγόμενα 'μεγάλα σέρβις' που κοστίζουν και εσύ να είσαι ήσυχος ότι δεν τρέχει μια και μια μέρα να σπάσει πχ ιμάντας εκκεντροφόρου και να πάρεις το μοτέρι στο χέρι. Μετά κλάψ...
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Godfather το ίδιο μπορεί να σου κάνει και ιδιώτης. Πάει σε κοντερά και του κατεβάζει το αμαξι όπου θέλει με ενα 20ρικο. Παίζεις με πιθανότητες λοιπόν...Πιο πιθανο να το αγορασεις 3ο χερι απο ιδιωτη που το ειχε παρει μεταχειρο απο μαντρα και εκεινος ειχε γυρισει τα χιλιομετρα..Ιδιωτης να γυρναει χιλιομετρα ο ιδιος ειναι λιγο σπανιο εως κουφο. Η ευκολη λυση για αυτον ειναι να το δωσει σε καποια μαντρα ανταλλαγη και η μαντρα να αναλαβει τη 'διαδικασια'..
Εν πασει περιπτωση αν εχεις 1 στις 10 να τη παθεις απο ιδιωτη εχεις 8 στις 10 απο εκθεση, και δε νομιζω να διαφωνει κανεις σε αυτο..
-
Οχι εγώ διαφωνώ μόνο ότι 'άλλο μαντράς, άλλο αντιπρόσωπος'. Για τον τελευταίο είπαμε μόνο με συστατικά. Στον ιδιώτη φυσικά και εννοούμε πρώτο χέρι. Επίσης τσεκάρουμε την άδεια γιατί υπάρχει περίπτωση να είναι 'πρώτο χέρι' από μεταχειρισμένα εξωτερικού. Εγώ προτείνω αντιπροσωπείες γιατί δίνουν εγγύηση στα μεταχειρισμένα. Κάποιες αξίζουν.
-
Απλα εγω απο αντιπροσωπεια ουτε για πλακα να παω να δω μεταχειρο και ουτε απο τη πιο γνωστη-μεγαλη...Απο πολυ γνωστες και μεγαλες ηταν αυτα που εγραψα στο αρχικο ποστ...
-
Εχεις κάποια συγκεκριμένη υπόψη σου που σου έκανε χουνέρι ή μιλάς γενικά;
Αγορά Μεταχειρισμένου - Κατευθύνσεις που να απευθυνθώ