-
Μπορεί να μας συστήσει κάποιος μια καταπληκτική τοποθεσία στην Ηπειρο για πασχαλιάτικο διήμερο?
-
Μπορεί να μας συστήσει κάποιος μια καταπληκτική τοποθεσία στην Ηπειρο για πασχαλιάτικο διήμερο?
-
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπορεί να μας συστήσει κάποιος μια καταπληκτική τοποθεσία στην Ηπειρο για πασχαλιάτικο διήμερο?Μικρο Παπιγκο (κορυφαιος προορισμος),Διλοφο (απο τα πιο γραφικα),Μονοδενδρι(καπως πιο αναπτυγμενο τουριστικα)
Φυσικες ομορφιες που δεν βρισκεις αλλου -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μπορεί να μας συστήσει κάποιος μια καταπληκτική τοποθεσία στην Ηπειρο για πασχαλιάτικο διήμερο?Σε ποιο νομό; Βουνό ή θάλασσα;
Αν το δεύτερο, μόνον η Πρέβεζα, αλλά και πάλι δεν θα το πρότεινα, υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα μέρη.
Αν βουνό, τότε τα κλασικά Ζαγοροχώρια, αλλά παλαιότερα γινόταν της πόρνης από κόσμο. Ειδικά στα πιο γνωστά (Πάπιγκο, Μονοδέντρι κλπ κλπ). Φέτος με την κρίση, ίσως αλλάζει το πράγμα...Λιγότερο τουριστικά, αλλά πολύ όμορφα, τα Τζουμέρκα (είναι στην Νότια πλευρά του νομού Ιωαννίνων, στα σύνορα με την Άρτα). Πράμαντα και εκεί κοντά Συρράκο και Καλαρρύτες. Τα τελευταία, πραγματικά ανέγγιχτα χωριά, και το τοπίο σου κόβει την ανάσα.
Μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν έρημα, πλέον μαζεύουν κόσμο, ειδικά τέτοιες μέρες.
-
Eυχαριστώ παιδιά,πάντως δεν βλέπω να βρίσκουμε δωμάτιο
-
Άρα, λεφτά υπάρχουν !!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Άρα, λεφτά υπάρχουν !!!Sk@ta υπάρχουν
Eδώ ποιό πολλά θα δώσουμε,ετοιμασίες σπίτι,αρνιά,ποτά,διαόλια κέρατα και η ταλαιπωρία της γυναίκας δε μαμιέτε δυό μέρες τις έχουμε ανάγκη για ξεκούραση
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
.......... Eδώ ποιό πολλά θα δώσουμε,ετοιμασίες σπίτι,αρνιά,ποτά,διαόλια κέρατα και η ταλαιπωρία της γυναίκας δε μαμιέτε δυό μέρες τις έχουμε ανάγκη για ξεκούραση -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eυχαριστώ παιδιά,πάντως δεν βλέπω να βρίσκουμε δωμάτιοΣτο Μονοδενδρι-βιτσα εχεις τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρεις δωματιο κ ειναι κεντρικα (καλη επιλογη)
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Στο Μονοδενδρι-βιτσα εχεις τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρεις δωματιο κ ειναι κεντρικα (καλη επιλογη)
Eυχαριστώ Γιώργο θα το κοιτάξω αύριο θα πάρω τηλ και κάτι ακόμα,πως μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος το χρόνο του σε ένα διήμερο(όσο μπορεί φυσικά) τα μέρη της περιοχής αλλά και τις....ταβέρνες?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο Μονοδενδρι-βιτσα εχεις τις μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρεις δωματιο κ ειναι κεντρικα (καλη επιλογη)
Eυχαριστώ Γιώργο θα το κοιτάξω αύριο θα πάρω τηλ και κάτι ακόμα,πως μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος το χρόνο του σε ένα διήμερο(όσο μπορεί φυσικά) τα μέρη της περιοχής αλλά και τις....ταβέρνες?
Πες μου τις αντοχες σου να σου φτιαξω προγραμμα τι ωρα ξυπνας ,ποσες ωρες μπορεις να εισαι στο τιμονι ,με τι ταχυτητα οδηγας κτλ φυσικα θα παραλειψω πολλα αξιοθεατα γιατι οι δυο μερες ειναι πολυ περιορισμενος χρονος
-
Πες μου τις αντοχες σου να σου φτιαξω προγραμμα τι ωρα ξυπνας ,ποσες ωρες μπορεις να εισαι στο τιμονι ,με τι ταχυτητα οδηγας κτλ φυσικα θα παραλειψω πολλα αξιοθεατα γιατι οι δυο μερες ειναι πολυ περιορισμενος χρονος
Στο τιμόνι μέρα νύχτα δεν ξέρω η γυναίκα αν θα αντέξει ταχύτητες wrc στην ανάγκη
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στο τιμόνι μέρα νύχτα δεν ξέρω η γυναίκα αν θα αντέξει ταχύτητες wrc στην ανάγκη
Δικος μου εισαι Ειναι τοσο ωραιες οι διαδρομες που δεν θα κουραστει κανενας
-
Πρέπει να ξέρουμε που πάμε όμως αφενός επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος αφετέρου να μην γυρνάμε σαν τις άδικες κατάρες
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρέπει να ξέρουμε που πάμε όμως αφενός επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος αφετέρου να μην γυρνάμε σαν τις άδικες κατάρεςΘα σου φτιαξω προγραμμα, μην ανησυχεις δεν θα χαθει ουτε δευτερολεπτο κ θα εχεις επισκεφτει τα καλυτερα
-
Citroen έχει, υπολόγισε και στάση για οδική
-
Πρέπει να ξέρουμε που πάμε όμως αφενός επειδή ο χρόνος θα είναι περιορισμένος αφετέρου να μην γυρνάμε σαν τις άδικες κατάρες
Θα σου φτιαξω προγραμμα μην ανησυχεις δεν θα χαθει ουτε δευτερολεπτο κ θα εχεις επισκεφτει τα καλυτερα
Αιντε θα κατεβούμε και την Τρίτη θα βάζουμε λάστιχα πάλι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Citroen έχει, υπολόγισε και στάση για οδικήΜπα δεν παίζει να με μαζεύει η Mondial,το εργαλείο είναι ετοιμοπόλεμο
-
Σπείρε ράγες λέμε
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)