-
Να'μαι κι εγω
-
Παραλειπόμενα θέλουμε , οχι ανακοινώσεις επιστροφής!
-
Πρωτι και καλυτεροι εφτασαν οι Kotetsi και Ernani και αμεσως μετα εμφανιστηκε το κομβου με τα 2 σκαφη δλδ εμου και του Ορεστη και ενα μικρο Φιεστακι , μαζευτηκαμε σιγα σιγα πιασαμε θεσεις να ειμαστε κομπλε αλλα αποδεικτηκε πως οσοι καθισαν στην μεση του τραπεζιου ετρωγαν τους παντες και τα παντα . Μονο οσοι εκατσαν στις ακρες τους περισσευε
-
Είναι η πρώτη φαγητοσυνάντηση του φόρουμ που παραβρέθηκα και δεν έφυγα σκασμένος από το φαΐ.
Ρε αθεόφοβοι, πήγαμε στο Τρίγωνο και αντί να τσακίσουμε από μια σταβλίσια ο καθένας, τη βγάλαμε με παϊδάκια? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είναι η πρώτη φαγητοσυνάντηση του φόρουμ που παραβρέθηκα και δεν έφυγα σκασμένος από το φαΐ.
Ρε αθεόφοβοι, πήγαμε στο Τρίγωνο και αντί να τσακίσουμε από μια σταβλίσια ο καθένας, τη βγάλαμε με παϊδάκια?Και εγω δεν χορτασα , στην Καλυψω καλα ειχαμε σκασει . Επομενη στο Χαλανδρι να δουμε τι παιζει
-
Εχω κανα 10λεπτο που επεστρεψα και γω... (Οταν εφευγα ειχαν μεινει Thaliarque, Efthymis, Orestisren, μελος εκπληξη και Angel)
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Παραλειπόμενα θέλουμε , οχι ανακοινώσεις επιστροφής!Καταρχας να πω στους 2 καπετανιους την επομενη φορα να πηγαινουν πιο αργα με το κομβοι γιατι τελικ μπορει το κανό μου και τους φτανει
Τωρα αν πατουσε λιγο παραπανω ο Θωμας...Πολλα μπραβο σ'αυτον που το οργανωσε και χαρηκα που γνωρισα και πολλα ατομα
Αντε και η επομενη να γινει με θεα τη θαλασσα! -
Λιγο το πατησα και πηγε 180
-
Τον Ορέστη τον αφήσατε πίσω με τον...λογαριασμό
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τον Ορέστη τον αφήσατε πίσω με τον...λογαριασμό -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λιγο το πατησα και πηγε 180Ασε με μενα να παιζω με τον Ορεστη
Να μην ξεχασω να αναφερω οτι το μαγαζι στο οποιο πηγαμε ειχε πολυ ωραια πραγματα και τα πιατα αδειαζαν με ρυθμους μυδραλιοβολουΚωνσταντινε, δεν λες που τη γλιτωσα και δεν πληρωσα εγω για ολους.. (Καποιος γνωστος εδω μεσα για τη σχεση του με τα χρηματα, πηγε να μου τον φορτωσει )
-
-
Για άλλη μια φορά πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική συνάντηση.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο (kotetsi) και το Γιάννη (Govus) για την εξυπηρέτηση.
Ένα μπράβο στον Ορέστη για την άψογη διοργάνωση.
Να πούμε ποιό ήταν το μέλος έκπληξη;
-
Βρε τον παλιολαδέμπορα!
Η ουσία είναι οτι περάσατε καλά!
-
Να δινουμε λιγα λιγα στοιχεια...
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι το αμαξι του ειναι bleu -
Και ειχαν καμποσοι Bleu αμαξι .
-
Άντε και η τελευταία βάρδια εμφανίζεται σιγά σιγά.
(Καλύβια-Πειραιάς 35 λεπτά )
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Άντε και η τελευταία βάρδια εμφανίζεται σιγά σιγά.(Καλύβια-Πειραιάς 35 λεπτά )
Πολυ εκανες , εγω ειχα βαλει και Limit στο αμαξι λογω καμερων ειδικα στην Αο στην περιφερειακη Υμηττου
-
Καλυβια- Περιστερι 36 λεπτα (Μαλλον ειμαι πιο αργος )
Ddl ανοιξε το fb σου!. Εχεις ενα πμ!
-
Ντοκουμέντο από την άφιξη του στόλου συνοδεία του μικρού fiesta.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να δινουμε λιγα λιγα στοιχεια...
Θα ξεκινησω λεγοντας οτι το αμαξι του ειναι bleuΚαι ειχαν καμποσοι Bleu αμαξι .
Να πούμε ότι ήταν Coupe.
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις