-
Ειχα το ιδιο προβλημα ... Ειναι το καντραν , πραγματι αλλα καθοτι ειμαι ηλεκτρονικος, μετα απο προσεκτικη εξεταση ,
καταφερα να διορθωσω την πλακετα. Τωρα δουλευει παλι το καντραν κανονικοτατα. !!! το κοστος των ανταλακτικων ειναι ουτε 5 ευρω. Καλα ελεγε ο φιλος πηγαινε την σε ενα ηλεκτρονικο να το φτιαξει. οποιος φιλος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου, ειτε να του πω τι πρεπει να κανει ειτε να το επισκευασω το καντραν του εγω αν θελει και δεν μπορει!!! 100 % επιτιχια. Εχω και φωτογραφιες τι διορθωσα!!! -
Ο χρήστης zooltrax έγραψε:
Ειχα το ιδιο προβλημα ... Ειναι το καντραν , πραγματι αλλα καθοτι ειμαι ηλεκτρονικος, μετα απο προσεκτικη εξεταση ,
καταφερα να διορθωσω την πλακετα. Τωρα δουλευει παλι το καντραν κανονικοτατα. !!! το κοστος των ανταλακτικων ειναι ουτε 5 ευρω. Καλα ελεγε ο φιλος πηγαινε την σε ενα ηλεκτρονικο να το φτιαξει. οποιος φιλος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου, ειτε να του πω τι πρεπει να κανει ειτε να το επισκευασω το καντραν του εγω αν θελει και δεν μπορει!!! 100 % επιτιχια. Εχω και φωτογραφιες τι διορθωσα!!!για πες που εχει χαλασει!
-
Ο χρήστης lazersidiro έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Τελικα το καντραν ηταν! Λιγο ακριβο το καντραν γιατι λενε οτι ειναι δυσευρετο ανταλλακτικο και το χτυπανε στην τιμη....Ποσο δλδ πληρωσες για το καντραν;
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Τελικα το καντραν ηταν! Λιγο ακριβο το καντραν γιατι λενε οτι ειναι δυσευρετο ανταλλακτικο και το χτυπανε στην τιμη....
Ποσο δλδ πληρωσες για το καντραν;
Σιγά μην απαντήσει, από το Γεννάρη έχει να μπεί.
-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Τελικα το καντραν ηταν! Λιγο ακριβο το καντραν γιατι λενε οτι ειναι δυσευρετο ανταλλακτικο και το χτυπανε στην τιμη....
Ποσο δλδ πληρωσες για το καντραν;
Σιγά μην απαντήσει, από το Γεννάρη έχει να μπεί.
Μονο; Δεν το προσεξα. Ρε παιδι μου κανουν τη δουλεια τους. Ε ας πουνε τι και πως γμτ κερατο μου. Thnx Κωστα.
-
Καλημέρα μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ??
Έχω το ίδιο πρόβλημα σε ένα Nissan Micra του 1998, και μου χάλασε το καντράν, μήπως μπορούμε να το επισκευάσουμε ή που μπορώ να βρω μεταχειρισμένο να αγοράσω??
Πληροφοριακά το καντράν μου είναι χωρίς στροφόμετρο και πίσω έχει μια φισα (υποδοχή) μαύρη σε σχήμα παραλληλόγραμμο και είναι ηλεκτρικό χωρίς ντίζα.
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα και από εμένα!
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το καντράν Nissan Micra K11 μοντέλο 2000.
Υπάρχει κάτι νεότερο??
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Είμαι από Ηράκλειο Κρήτης, αλλά αν υπάρχει κάτι οπουδήποτε αλλού, ας μου πει.
Ευχαριστώ!Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα να το στείλω πόσο θα το κάνετε ,,,Ευχαριστώ τηλ 6944344355
-
@nintza said in Nissan micra K11 προβλημα στο καντραν ΒΟΗΘΕΙΑ !!!:
καταφερα να διορθωσω την πλακετα. Τωρα δουλευει παλι το καντραν κανονικοτατα. !!! το κοστος των ανταλακτικων ειναι ουτε 5 ευρω. Καλα ελεγε ο φιλος πηγαινε την σε ενα ηλεκτρονικο να το φτιαξει. οποιος φιλος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου, ειτε να του πω τι πρεπει να κανει ειτε να το επισκευασω το καντραν του εγω αν θελει και δεν μπορει!!! 100 % επιτιχια. Εχω και φωτογραφιες τι διορθωσα!!!για πες που εχει χαλασει!
@nintza said in Nissan micra K11 προβλημα στο καντραν ΒΟΗΘΕΙΑ !!!:
Παρακαλώ για βοήθεια.. να σου το φέρω;;; το τηλ μου είναι 6972719663
-
@zooltrax said in Nissan micra K11 προβλημα στο καντραν ΒΟΗΘΕΙΑ !!!:
καταφερα να διορθωσω την πλακετα. Τωρα δουλευει παλι το καντραν κανονικοτατα. !!! το κοστος των ανταλακτικων ειναι ουτε 5 ευρω. Καλα ελεγε ο φιλος πηγαινε την σε ενα ηλεκτρονικο να το φτιαξει. οποιος φιλος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου, ειτε να του πω τι πρεπει να κανει ειτε να το επισκευασω το καντραν του εγω αν θελει και δεν μπορει!!! 100 % επιτιχια. Εχω και φωτογραφιες τι διορθωσα!!!Παρακαλώ για βοήθεια! Μπορώ να σου το φέρω; Τηλ 6972719663
Nissan micra K11 προβλημα στο καντραν ΒΟΗΘΕΙΑ !!!