-
Ας μου επιτρεψει ο dbekos το clopy-paste *
λοιπον για καφεδακια στα γρηγορα (ή ο,τι προκυψει τελοσπαντων ), χωρις απαραιτητα λιστες κ αναμονες εβδομαδων ας τα λεμε εδω!!
- αν δε μου το επιτρεπει ειθε να μου γινει 6ωρο μπαν
-
λοιπον για καφεδακια στα γρηγορα (ή ο,τι προκυψει τελοσπαντων ), χωρις απαραιτητα λιστες κ αναμονες εβδομαδων ας τα λεμε εδω!!
-
-
πρέπει να μπει κανόνας σε αυτές τις εσπρεσσοσυναντήσεις να μην σερβιρίζονται λοιπά ποτά-ροφήματα
-
Οχι ρε συ, θες να μας σκοτωσεις με τοσα capussino που κυκλοφορουν???!!!
-
γι'αυτό να πάμε κάπου δοκιμασμένα
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ας μου επιτρεψει ο dbekos το clopy-paste *Με τις ευλογίες μου ===>
-
Έπρεπε να τελέσει έναν εσπρεσσοαγιασμό ο αιδεσιμώτατος στο Πήλιο. Τραγική παράλειψις
-
Εμ, είχε αλλού τα μυαλά του.
-
Ξαναπαμε Βολο αυτη την Κυριακη για εναν επαναληπτικο γυρο τοτε ωστε ο παπαφανκυ να τελεσει και Αγιασμο
-
μιας κ δε βλέπω να βρίσκουμε κανά μέρος για καλό εσπρέσσο, δε το γυρνάμε σε μπυραρία καλύτερα; ξέρω μια καλή στην Καλλιθέα και στην Αργυρούπολη, έχει κ στο κέντρο αλλά δε το συστήνω λόγο πάρκινγ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μιας κ δε βλέπω να βρίσκουμε κανά μέρος για καλό εσπρέσσο, δε το γυρνάμε σε μπυραρία καλύτερα; ξέρω μια καλή στην Καλλιθέα και στην Αργυρούπολη, έχει κ στο κέντρο αλλά δε το συστήνω λόγο πάρκινγΕρωτηματικό; Vale-Vale;
-
ναι, προσωπικά έχω πάει περισσότερες φορές στο vale vale μου φαίνεται πιο 'ζεστό'
-
αμάν αυτός ο καφές, κόκκαλα έχει ;
-
Κανονιστε κατι μεταξυ 20 - 25 Ιουνιου που θα ειμαι Αθηνα.... απο 16-19 καπου στα βουνα.....
-
Ενδιαφέρον τοπικό αυτό
-
οκ την άλλη Τρίτη 21 Ιουνίου είναι καλά απογευματάκι; Το κέντρο εξαιρείται, ψάχνουμε κάτι με εύκολη πρόσβαση και άνετο πάρκινγ εννοείται
κρίμα που έχει χαθεί και ο εσπρεσσοδάσκαλος
Συναντήσεις "Espressάκηδων" (και όχι μόνο...)