-
Για πειτε ρε παιδια ..........................................
-
-
-
Υπάρχουν διάφορα θέματα:
κατασκεύη/τεχνολογία
ιστορία
αγωνιστική ιστορία
περίεργες εφαρμογές κτλολ τάιμ κλάσικ αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=vTfypBXp ... 2960BA8C9F -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Υπάρχουν διάφορα θέματα:κατασκεύη/τεχνολογία
ιστορία
αγωνιστική ιστορία
περίεργες εφαρμογές κτλολ τάιμ κλάσικ αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=vTfypBXp ... 2960BA8C9FΓενικα μιλαω....Για ολα τα θεματα ειτε ειναι ιστορια ειτε τεχνολογια.....Ευχαριστω για λινκ φιλε μου..
-
-
Το απογευμα στο πρισμα+ εβλεπα ενα ντοκυμαντερ γαλλικο σχετικα με τον σχεδιασμο της Citroen, Μπερτονε, κλπ.
-
-
-
-
Polu kalo thema.. Kapoio allo kaneis? Kuriws mhxanologikou periexomenou.. H otidhpote ekpaideutikou xarakthra.
PS Sorry gia ta greeklish alla prosfata evala ubuntu kai den exw prolavei na vrw ellhnikh grammatoseira -
-
Μεθαυριο το σαββατο 9/4 στο ΣΚΑΙ στις 1 το μεσημερι εχει ντοκιμαντερ για την ferrari και στις 6 το απογευμα της ιδιας ημερας θα βαλει ντοκιμαντερ για τα crash tests
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μεθαυριο το σαββατο 9/4 στο ΣΚΑΙ στις 1 το μεσημερι εχει ντοκιμαντερ για την ferrari και στις 6 το απογευμα της ιδιας ημερας θα βαλει ντοκιμαντερ για τα crash testsMε την φεραρι το εχω δει.......Οσο για το αλλο θα μεινουμε συντονισμενοι....Ευχαριστω.
-
Καθε απογευμα στις 6 στο σινε+ προβαλλεται η σειρα DESIGN που ειναι Γαλλικα ντοκιμαντερ με θεμα την σχεδιαση βιομηχανικων αντικειμενων. Μερικα επεισοδια αναφερονται και σε οχηματα οπως citroen ds , fiat 500, vespa κλπ. ,αλλα και σε σχεδιαστες οπως Bertone, Pininfarina κλπ.
-
Αυτην την εκπομπη την θυμαται κανεις? οταν ημουν μικρος την εβλεπα συνεχεια αλλα δεν καταλαβαινα και πολλα,μου αρεσαν τα φιλμακια(κυριως Γερμανικα) που ειχε με θεμα την οδηγικη ασφαλεια,τρακες κλπ και παντα σε αυτα τα φιλμακια ο εκφωνητης ελεγε 'η στατιστικη λεει κλπ'
'Ο Ελληνας και το αυτοκινητο' με τον Ικαρο Κανελλοπουλο
Youtube Video -
Επισης τσέκαρε και στον εσυσωληνα για τα επεισόδια με τιτλο Ultimate Factories όπου εχει τις γραμμές παραγωγής διαφόρων μοντέλων απο την στγμή που ειναι απλά λαμαρίνες...
Ντοκιμαντερ με σχεση το αυτοκινητο