-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Παρόμοιο έκαναν αρκετοί κάτοχοι 1.8 mx5. Έψαχναν ζάντες από το 2λιτρο, γιατί είναι η μοναδική φανερή διαφορά. Όταν με τα ίδια χρήματα αγόραζαν πολύ καλύτερες.
Σου ειπαν ποσο τις αγορασαν?
Δε νομιζω να τις πηραν απο αντιπροσωπεια.Την ίδια μλκ έκανε και η fiat στο punto. Που το 1.4 sporting έχει το κοντέρ από το HGT. Και έχει τα κόκκινα 1000 στροφές μετά από εκεί που μπαίνει ο κόφτης.... Και τελική 240....
...και το σημαντικοτερο: πιο πληρες trip computer.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Παρόμοιο έκαναν αρκετοί κάτοχοι 1.8 mx5. Έψαχναν ζάντες από το 2λιτρο, γιατί είναι η μοναδική φανερή διαφορά. Όταν με τα ίδια χρήματα αγόραζαν πολύ καλύτερες.
Σου ειπαν ποσο τις αγορασαν?
Δε νομιζω να τις πηραν απο αντιπροσωπεια.Η αντιπροσωπεία τις χρεώνει 2.000€... Ούτε διαιρύμενες να ήταν. Έχουν πουληθεί αρκετές κοντά στο 1000ρικο ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ. Ξέρεις τι ζάντες 17' αγοράζεις καινούριες με 1000€. Κάποιες με χτυπηματάκια πουλήθηκαν στο 500ρικο. Ενώ το ανάποδο, δηλαδή τις 16' του 1.8 τις έδιναν 'τζάμπα'. Πήρα 400€ αγρατζούνιστες με καινούρια λάστιχα, από παληκάρι που τις άλλαξε με αυτές του 2λιτρου.....
Την ίδια μλκ έκανε και η fiat στο punto. Που το 1.4 sporting έχει το κοντέρ από το HGT. Και έχει τα κόκκινα 1000 στροφές μετά από εκεί που μπαίνει ο κόφτης.... Και τελική 240....
...και το σημαντικοτερο: πιο πληρες trip computer.
Ναι αλλά είναι ένα κοντέρ που ΔΕΝ κάνει για το αμάξι. Αν μου δινόταν η επιλογή, θα ήθελα του απλού 1,4. Δηλαδή τι εξυπηρετεί;; Εγώ που το οδηγάω, ξέρω ότι ούτε σε γκρεμό δε θα πιάσει 240. Και η φάση με το στροφόμετρο είναι μεγάλη μλκια. Παρόμοια μλκια έχω δει στο συνεργείο μου, να αλλάζουν τα ταμπούρα του sporting με δίσκους, για να γίνουν μουφο HGT. Και δίνουν ένα σκασμό λεφτά χωρίς λόγο. Μια χαρά φρένα έχει το πουντάκι. Και καμιά βελτίωση δεν έχει με τους δίσκους πίσω.
Anyway, είμαστε off-topic εδώ και πολλές δημοσιέυσεις. Άλλος προτιμάει το γιγνεσθαι του αυτοκινήτου, που είναι η οδήγηση. Και άλλος προτιμάει το φαίνεσθαι....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Παρόμοια μλκια έχω δει στο συνεργείο μου, να αλλάζουν τα ταμπούρα του sporting με δίσκους, για να γίνουν μουφο HGT. Και δίνουν ένα σκασμό λεφτά χωρίς λόγο. Μια χαρά φρένα έχει το πουντάκι. Και καμιά βελτίωση δεν έχει με τους δίσκους πίσω.Θα διαφωνησω και εδω. Εχει τεραστια διαφορα, τοσο στο φρεναρισμα οσο και στην αντοχη, με την προυποθεση να μπουνε και οι μπροστα δισκοι & δαγκανες απο HGT. Και δεν υποθετω απλα...
Η αντιπροσωπεία τις χρεώνει 2.000€... Ούτε διαιρύμενες να ήταν. Έχουν πουληθεί αρκετές κοντά στο 1000ρικο ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΕΣ. Ξέρεις τι ζάντες 17' αγοράζεις καινούριες με 1000€.
Εγω βρηκα ζαντες 18'' απο RX8, 390€ : http://www.car.gr/parts/view/1078638/
17'' απο ΜΧ-5 απο 280€ : http://www.car.gr/parts/view/1335631/ -
Αλλάζουνε ΜΟΝΟ τα πίσω στο πούντο. Και ρώτησα και εγώ αν έχει διαφορά, σε αυτόν που τα τοποθετεί.... Μάλλον ξέρει καλύτερα..
Οι αγγελία για το ΜΧ5 είναι άσχετη... Αναφέρεται στο καρέ του προηγούμενου μοντέλου. Και δεν είναι και εργοστασιακές...
-
Eγω πιστευω πως αν αρχισεις τις αλλαγες εξωτερικα δεν θα μεινεις εκει. Ολο κ κατι θα του προσθετεις μεχρι που θα σου στειλουν αιτηση για αρμα στο καρναβαλι της πατρας 2012... Συγκεκριμενα ξερω μια κοπελα με φιεστα 1.4 S που ηθελε να το κανει look st (εχει καποιες μικρες διαφορες εμφανισιακα ) .Ε μολις το εκανε λιγους μηνες μετα εβαλε ΡΟΖ ΡΙΓΕΣ , κ καλα επειδη ειναι κοριτσακι ..Νομιζω λοιπον πως οταν δεν εχεις το αυθεντικο κ αρχισεις τις μοντιφες δεν σταματας γτ ολο κατι σου λειπει...
-
Ωχ ωχ ωχ, μου φαινεται τη γνωριζω τη συγκεκριμενη κοπελα (πρεπει να ειναι στο clubfiesta)
-
οτι να 'ναι!!
εμπρος στον δρομο των 316 M3, με ταμπουρα πισω και τις γρυλιες στα φτερα!
απλα ... για να ειναι πιο ομορφο!
ολοι μουφαδοροι ποζεριες 'γιατι ειναι πιο ομορφο'
καντε οτι θελετε, αλλα αν σας χλευαζουμε, μην απορειτε! -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλλάζουνε ΜΟΝΟ τα πίσω στο πούντο. Και ρώτησα και εγώ αν έχει διαφορά, σε αυτόν που τα τοποθετεί.... Μάλλον ξέρει καλύτερα..Τα πίσω δισκόφρενα σε σχέση με τα ταμπούρα, δεν έχουν διαφορά στην δύναμη του φρεναρίσματος στον άξονα, το ίδιο δυνατά φρενάρουν. Η μεγάλη διαφορά είναι πως κουράζονται πιο δύσκολα.
Είναι αντίστοιχη η διαφορά απλών με αεριζόμενων δισκόπλακων.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αλλάζουνε ΜΟΝΟ τα πίσω στο πούντο. Και ρώτησα και εγώ αν έχει διαφορά, σε αυτόν που τα τοποθετεί.... Μάλλον ξέρει καλύτερα..Αν το εχει οδηγησει υπο πιεση, τοτε μονο ξερει. Εστω και με αλλαγη τον ταμπουρων σε δισκοφρενα, εχεις διαφορα.
Τα πίσω δισκόφρενα σε σχέση με τα ταμπούρα, δεν έχουν διαφορά στην δύναμη του φρεναρίσματος στον άξονα, το ίδιο δυνατά φρενάρουν. Η μεγάλη διαφορά είναι πως κουράζονται πιο δύσκολα.
Ακριβως.
Kαι για να μην το κουραζουμε: αν εχετε να πειτε κατι επι του θεματος, καλως. Προσωπικα νιωθω ασχημα για λογαριασμο σας με αυτη την αντιμετωπιση.
(Υποτιθεται) στο φορουμ ειμαστε 'πολιτικα ορθοι' ( ) και δεν εγκρινουμε αναλογες συμπεριφορες.
Αν θελετε να σχολιασετε για να νιωσετε καλυτερα, εαν δειτε look GTi σε 1.2 , ανεβαστε το στο Australia...
-
Με 2000Ε εύκολα βρισκει ενα φουλ Μ λουκ.
το να θελει να μετατρέψει ενα φάου βε πάλι σε... φαου βε ειναι καπως κουτό.
σε προπελίτσα όμως είναι μαστ. εγκρίνω
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Με 2000Ε εύκολα βρισκει ενα φουλ Μ λουκ.το να θελει να μετατρέψει ενα φάου βε πάλι σε... φαου βε ειναι καπως κουτό.
σε προπελίτσα όμως είναι μαστ. εγκρίνω
-
Aυτο θα κανω φιλε Focusman91. Ευχαριστω πολυ.
-
με μπέρδεψες με άλλον. αυτός με την καλυτερη ιδέα εγώ ήμουν (Μ πακ και λουκ μαζί, να σου υπενθυμίσω)
Polo 1.2 Tsi σε Look Gti