-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν μπορω να διανοηθω ποδοσφαιρικο αγωνα που ο σπικερ θα μπερδευει τον Καραγκουνη με τον Αποστολακη.αν το ενα εχει στοιχισει μερικα εκ ευρω το χρονο ενω το αλλο 33 χιλιαδες μπορεις να διανοηθεις οτι θα τους εδιναν την ιδια βαρυτητα;
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στην σημερινη μετάδοση καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο Λάμπρος Αθανασούλας, άρτι αφιχθείς απο Ιορδανία!
Καλο αυτο! Ο χθεσινος που σχολιαζε μαζι με τον Λωρη εκανε πολλα λαθη ρε γμτ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΕΚΠΟΜΠΗ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΕΧΘΕΣ.
Κριμα δεν ειναι αφου εχει πληρωθει το προιον,να θαβεται ετσι?Δεν μπορω να διανοηθω ποδοσφαιρικο αγωνα που ο σπικερ θα μπερδευει τον Καραγκουνη με τον Αποστολακη.
Λωρη στην ανασκοπηση της Δευτερας (η και σημερα μιας και ειναι εκτος)θα ηταν πολυ ωραιο να ειχες παρει τηλ τον Πιτερ για πληροφοριες απο πρωτο χεριΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.
Ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα, σε αυτους που συνετελεσαν, για να εχουμε το wrc μετα απο χρονια στις οθονες μας.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Βλέποντας χθες το wrc στην ερτ ειπώθηκε πως στο παρελθον στην ιορδανία είχαν τρακάρει ο Λέμπ με το το Σόρντο.Ο Λέμπ είχε τρακάρει με τον Ραουτενμπαχ όχι με το Σόρντο.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΓΩ,ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ?Κύριε Λώρη ο σχολιασμός σας ήταν άψογος .Ευτυχώς που ήσασταν εκεί γιατί οι τύποι μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν το κατέχουν και πολύ το θέμα.Επειδή γνωρίζεται τα ράλι εκ των έσω και σαν συνοδηγός αλλά και σαν άνθρωπος που ξέρει κόσμο στο εξωτερικό, ότι έξτρα πληροφορία σχετικά με το παγκόσμιο καλοδεχούμενη.Να ρωτησω και κάτι που δεν κατάλαβα.Στα wrc προηγούμενης γενιάς τα τελευταία χρόνια είχαν κεντρικό ενεργό διαφορικό.Τα σημερινά τι κεντρικό διαφορικό έχουν?Νομίζω ότι είπατε χθες μηχανικό-ενεργό(για το κεντρικό),αλλά δεν κατάλαβα.
Ευχαριστώ. -
Δεν έχουν κεντρικό διαφορικό.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν μπορω να διανοηθω ποδοσφαιρικο αγωνα που ο σπικερ θα μπερδευει τον Καραγκουνη με τον Αποστολακη.
αν το ενα εχει στοιχισει μερικα εκ ευρω το χρονο ενω το αλλο 33 χιλιαδες μπορεις να διανοηθεις οτι θα τους εδιναν την ιδια βαρυτητα;
Δεν νομιζω οτι το θεμα ειναι ποσο εχει στοιχησει.Δλδ στους αγωνες ποδοσφαιρου Β κατηγοριας μπερδευουν τους παιχτες?
Εχει να κανει με το ποσο αγαπας αυτο που κανεις,ή αν θελεις ακομα και αν δεν το αγαπας ας το εχεις μελετησει πριν βγεις στον αερα.Κριμα ομως ρε γμτ. -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Βλέποντας χθες το wrc στην ερτ ειπώθηκε πως στο παρελθον στην ιορδανία είχαν τρακάρει ο Λέμπ με το το Σόρντο.Ο Λέμπ είχε τρακάρει με τον Ραουτενμπαχ όχι με το Σόρντο.
ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΕΓΩ,ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ, Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ?Κύριε Λώρη ο σχολιασμός σας ήταν άψογος .Ευτυχώς που ήσασταν εκεί γιατί οι τύποι μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν το κατέχουν και πολύ το θέμα.Επειδή γνωρίζεται τα ράλι εκ των έσω και σαν συνοδηγός αλλά και σαν άνθρωπος που ξέρει κόσμο στο εξωτερικό, ότι έξτρα πληροφορία σχετικά με το παγκόσμιο καλοδεχούμενη.Να ρωτησω και κάτι που δεν κατάλαβα.Στα wrc προηγούμενης γενιάς τα τελευταία χρόνια είχαν κεντρικό ενεργό διαφορικό.Τα σημερινά τι κεντρικό διαφορικό έχουν?Νομίζω ότι είπατε χθες μηχανικό-ενεργό(για το κεντρικό),αλλά δεν κατάλαβα.
Ευχαριστώ.AΓΑΠΗΤΕ nafpaktos,
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ,ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ Ο nass ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 'ΑΠ ΕΞΩ' ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υ.Γ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ WRC, ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δλδ στους αγωνες ποδοσφαιρου Β κατηγοριας μπερδευουν τους παιχτες?Γιατι, τους ξερουμε τους παιχτες για να το καταλαβουμε;
ακομα και αν δεν το αγαπας ας το εχεις μελετησει πριν βγεις στον αερα
αυτο ακριβως. αν ειναι ενα προγραμμα που το καναλι εχει επενδυσει πολλα θα σε κοιτανε ολοι και πολυ απλα δε θα σε παιρνει να βγεις στον αερα αδιαβαστος.
-
Αρκετά καλά εχτές τα πλάνα και ο σχολιασμός κυρίως!!Αν ήτανε και λίγο πιο νωρίς....
-
Ειδα κι εγω τη χτεσινη εκπομπη, καλη σε γενικες γραμμες, θα περιμενα το Λαμπρο λιγο πιο προθυμο, εδειχνε σαν να βαριοταν ενω θα ηθελα περισσοτερο ηχο στην εικονα.
Ειχαμε που ειχαμε χαμηλα την τηλεοραση λογω περασμενης ωρας,δεν ακουγοντουσαν καθολου τα αυτοκινητα, λες και ηταν η ληψη απο ελικοπτερο.
Ενδεχομενως ετσι να παιρνουν την εικονα απο τη north one, αλλα κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι μειον.
Για παραδειγμα δειτε την καλυψη του wrc απο το Traction, ποσο πιο εντυπωσιακη φαινεται η εικονα με τον ηχο που πιστευω τον τονιζει επιτηδες ο κ. Στεφανης! -
Rally Ιορδανιας τελευταια ημερα
http://www.woop.gr/content/24392/wrc-20 ... nias-day-3
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ειδα κι εγω τη χτεσινη εκπομπη, καλη σε γενικες γραμμες, θα περιμενα το Λαμπρο λιγο πιο προθυμο, εδειχνε σαν να βαριοταν1ον) Έτσι μιλάει ο Λάμπρος.
2ον) Ήταν κουρασμένος, μόλις είχε επιστρέψει από την Ιορδανία -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Οι ωριαίες ανασκοπήσεις θα παίζουν Σάββατο ή Κυριακή μεσημέρι οπότε θα μπορούν όλοι να απολαύσουν θέαμα.Έχουμε πρόγραμμα;
-
Ο σχολιασμός 'ηταν για τα μπάζα... Απερίγραπτη κατάσταση και παροπίδες σε ολο τους το μεγαλείο...
Ο Λάμπρος είπε 5 λέξεις και ο 'Παγκόσμιος' οργίασε.
Εντάξει μπορεί να μην γουστάρουν μερικοί τον Loeb, αλλα ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ οταν απευθύνονται στον κόσμο.
Δεν ειναι τυχαίο τελικά που δεν παρακολουθεί κανεις ελληνας αγώνες αυτοκινήτου.
Μου θύμισε τις ιδιες μ@λ@κίες που ελεγε και ο Πουρναράκης στην F1, οταν λίγο εως πολύ αποκαλούσε κάποιους οδηγούς 'κουλούς'...ΑΜΑΝ πια! Αυτός ο 'ξερολιασμός' μας και η αποψή μας, που πάση θυσία πρέπει να την λέμε συνέχεια και οπου βρεθούμε.Χεστήκαμε για τις προσωπικές απόψεις του καθενός απο τους 'περιγράφοντες'.Θέλουμε επιτέλους σωστή-αντικειμενική περιγραφή και ο καθένας να αφήνετε να βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του.
Εχουμε γεμίσει 'υποβολείς'.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ και δεν εχει καμια σχέση με οτι κάνουν οι αλλοι 'παγκοσμιοι'.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ(περιγράφοντες) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ blogs ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
-
θες να αρχισει παλι...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Ο σχολιασμός 'ηταν για τα μπάζα... Απερίγραπτη κατάσταση και παροπίδες σε ολο τους το μεγαλείο...
Εντάξει μπορεί να μην γουστάρουν μερικοί τον Loeb, αλλα ΟΦΕΊΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ οταν απευθύνονται στον κόσμο.
Μου θύμισε τις ιδιες μ@λ@κίες που ελεγε και ο Πουρναράκης στην F1, οταν λίγο εως πολύ αποκαλούσε κάποιους οδηγούς 'κουλούς'...ΑΜΑΝ πια! Αυτός ο 'ξερολιασμός' μας και η αποψή μας, που πάση θυσία πρέπει να την λέμε συνέχεια και οπου βρεθούμε.Χεστήκαμε για τις προσωπικές απόψεις του καθενός απο τους 'περιγράφοντες'.Θέλουμε επιτέλους σωστή-αντικειμενική περιγραφή και ο καθένας να αφήνετε να βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του.
Εχουμε γεμίσει 'υποβολείς'.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ και δεν εχει καμια σχέση με οτι κάνουν οι αλλοι 'παγκοσμιοι'.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ(περιγράφοντες) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ blogs ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Νομιζω οτι καμια περιγραφη οιουδηποτε γεγονοτος δεν στερειται απο τη προσωπικη (μπολικη η λειψη) αποψη του περιγραφοντος.
Ακομη και την προσεληνωση αλλιως θα την περιεγραφε ενας Σοβιετικος και αλλιως ενας Αμερικανος.Αλλιως ενας ποιητης και αλλιως ενας τεχνοκρατης.
Δεν νομιζω να υπαρχει παρουσιαση γεγονοτος που να ικανοποιει ΟΛΟΥΣ τους θεατες / ακροατες.
Εμενα παλι θα μου αρεσε να ακουω πως βλεπει ενας πιο γνωστης απο μενα καποιο γεγονος.
Υ.Γ. Δεν μπορεσα να δω καμια μεταδωση Ραλλυ οποτε μακρυα απο μενα καθε σκεψη για συνηγορια κλπ,κλπ. -
Ο χρήστης van έγραψε:
Μου θύμισε τις ιδιες μ@λ@κίες που ελεγε και ο Πουρναράκης στην F1, οταν λίγο εως πολύ αποκαλούσε κάποιους οδηγούς 'κουλούς'...ΑΜΑΝ πια! Αυτός ο 'ξερολιασμός' μας και η αποψή μας, που πάση θυσία πρέπει να την λέμε συνέχεια και οπου βρεθούμε.Χεστήκαμε για τις προσωπικές απόψεις του καθενός απο τους 'περιγράφοντες'.Θέλουμε επιτέλους σωστή-αντικειμενική περιγραφή και ο καθένας να αφήνετε να βγάλει τα συμπεράσματά του μόνος του.ΗΜΟΥΝ Η ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ?
Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ CΙTROEN ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΗΔΗ Η ΟΧΙ ?ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ) ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
ΟΠΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ.Εχουμε γεμίσει 'υποβολείς'.
ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ και δεν εχει καμια σχέση με οτι κάνουν οι αλλοι 'παγκοσμιοι'.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ 'ΖΗΣΕΙ' ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ(περιγράφοντες) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ blogs ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!
ΟΛΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ !
ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΦΙΛΑΚΙΑ,'EL-EM'
-
Βεβαιως και μπορει να εκφρασει τις δικες του αποψεις, οποτε και οπου θελει, δημοκρατια εχουμε!
Αλλο το οτι ουτε αυτες μπορει να ειναι αντικειμενικες. Παντως αν και δεν εχω δει τις εκπομπες κι εγω θα ψηφισω υπερ της αντικειμενικοτητας. Μεταξυ μας μπορουμε να λεμε ο,τι θελουμε. Οταν μιλαμε σε ευρυ κοινο, προφανως μπορουμε να πουμε 'θελω αυτον να νικησει' αλλα δεν μπορουμε να πουμε 'εχει κανει αυτα κι αυτα αλλα ειναι υπερεκτιμημενος' ή 'εχει κανει αυτα και θα επρεπε να εχει κανει 1000 ακομα' με την ιδια ευκολια. Ειναι σαν να περιγραψω εγω αγωνα wrc και να λεω σε ολον τον κοσμο: 'μην βλεπετε τον Σολμπεργκ με ενα πρωταθλημα, αξιζε τουλαχιστον αλλα 3 στην καριερα του, ειναι φοβερος οδηγος, τρομερος σε αυτο, απιστευτος στο αλλο'. Οσο κι αν το πιστευω εγω, στον κοσμο δεν μπορω να το πασαρω ετσι. Καλυτερα να μασησω με λιγα λογια παρα να μιλησω, αυτη θα ηταν η σταση μου.
Επισης απο την στιγμη που η πληροφορηση που εχει ο Ελληνας για το WRC ειναι μηδενικη, καλυτερο θα ηταν οποιος βρισκεται στις εκπομπες να προσπαθει να μοιραστει τις γνωσεις του πανω στην τεχνολογια, στους κανονισμους, στην ιστορια του WRC κι οχι τις προσωπικες αποψεις του. Ο κοσμος πρεπει να μαθει για το WRC στην αρχη κι οχι για τον Loeb, τον Latvala και τον καθε εναν.Υπαρχουν πουθενα στο ιντερνετ (σε καποιο webtv) οι εκπομπες;
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΗΜΟΥΝ Η ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ?
Ο ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΝ CΙTROEN ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΗΔΗ Η ΟΧΙ ?ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ (ΜΕΞΙΚΟ) ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ?
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.
ΟΠΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ 'ΖΗΣΕΙ' ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!
ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΦΙΛΑΚΙΑ,
'EL-EM'Οσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Βλέπεις οτι πάλι εκεί το πάς? Ασφαλτος - χώμα?Σου μίλησε κανεις για τον LOEB και την άσφαλτο?Η δουλειά μου δεν ειναι να μεταδίδω, ούτε και να το παίζω οτι ξέρω...Δεν θα ήθελα και ούτε θέλω να πάω.
Εκαστος στο είδος του...Αλλα απο εκεί και πέρα εχω αποψη και μπορώ να κρίνω παρουσιάσεις -εκπομπές.Αν πιστευεις οτι ο κόσμος εμαθε, τότε μάλλον κάνεις λάθος.
Ενα παράδειγμα θα σου φέρω απο F1.Εχεις παρακολουθήσει παράλληλα BBC και Alpha?Αν οχι, κάντο και θα καταλάβεις την διαφορά.Τα πάντα είναι τεκμηριωμένα, ακόμα και το γιατί εκανε τετακέ ο τάδε στον τάδε γύρο.Χωρίς προσωπκές απόψεις.Αλλα απο πληροφορίες.
Εχεις παρακολουθήσει την μετάδοση του Διατσίδη στις μηχανές?Συμφωνείς οτι είναι απο τις καλύτερες μςταδώσεις που εχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα? Εχει τον τρόπο να σε κάνει να μπαίνεις στο κλίμα και να ζεις την ένταση και ας βρίσκεσαι χιλμετρα μακρυά.Εκεί που χρειάζετε κουτσομπολιό, εκεί που χρειάζεται πάντα μαθαίνεις το πως και το γιατί, και γενικά τα πάντα πρίν και μετά απο κάθε αγώνα.
Εμείς λοιπόν, που δεν πήγαμε στην Ιορδανία, τι μάθαμε? Πόσο μ@λ@κας ήταν ο LOEB και εκανε λάθος?
Το τι δοκίμασε kai βελτίωσε η CITROEN, το μάθαμε?Για την ανάρτηση του FORD μάθαμε? Για την βελτίωση στις χαμηλομεσαίες στροφές του μοτέρ του CITROEN μάθαμε? Για το οτι αλλαξαν τις στηρίξεις τις ζαμφόρ στο FORD, ωστε να γίνει πιο 'ευκολο' για τον LATVALA μάθαμε? Το οτι η CITROEN επέλεξε αυτή την τακτική, ωστε να ερθει τελικά πάλι μπροστά ο LOEB το μάθαμε?Το γιατι εκανε λάθος ο SOLBERG το μάθαμε?
Τιποτα δεν μάθαμε, παρά γενικότητες...
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΟΠΟΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ.ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ 'ΖΗΣΕΙ' ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!
ΦΙΛΑΚΙΑ,
Βλέπεις οτι πάλι εκεί το πάς? Ασφαλτος - χώμα?Σου μίλησε κανεις για τον LOEB και την άσφαλτο?Η δουλειά μου δεν ειναι να μεταδίδω, ούτε και να το παίζω οτι ξέρω...Δεν θα ήθελα και ούτε θέλω να πάω.
Εκαστος στο είδος του...Αλλα απο εκεί και πέρα εχω αποψη και μπορώ να κρίνω παρουσιάσεις -εκπομπές.Αν πιστευεις οτι ο κόσμος εμαθε, τότε μάλλον κάνεις λάθος.
Ενα παράδειγμα θα σου φέρω απο F1.Εχεις παρακολουθήσει παράλληλα BBC και Alpha?Αν οχι, κάντο και θα καταλάβεις την διαφορά.Τα πάντα είναι τεκμηριωμένα, ακόμα και το γιατί εκανε τετακέ ο τάδε στον τάδε γύρο.Χωρίς προσωπκές απόψεις.Αλλα απο πληροφορίες.
Εχεις παρακολουθήσει την μετάδοση του Διατσίδη στις μηχανές?Συμφωνείς οτι είναι απο τις καλύτερες μςταδώσεις που εχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα? Εχει τον τρόπο να σε κάνει να μπαίνεις στο κλίμα και να ζεις την ένταση και ας βρίσκεσαι χιλμετρα μακρυά.Εκεί που χρειάζετε κουτσομπολιό, εκεί που χρειάζεται πάντα μαθαίνεις το πως και το γιατί, και γενικά τα πάντα πρίν και μετά απο κάθε αγώνα.
Εμείς λοιπόν, που δεν πήγαμε στην Ιορδανία, τι μάθαμε? Πόσο μ@λ@κας ήταν ο LOEB και εκανε λάθος?
Το τι δοκίμασε kai βελτίωσε η CITROEN, το μάθαμε?Για την ανάρτηση του FORD μάθαμε? Για την βελτίωση στις χαμηλομεσαίες στροφές του μοτέρ του CITROEN μάθαμε? Για το οτι αλλαξαν τις στηρίξεις τις ζαμφόρ στο FORD, ωστε να γίνει πιο 'ευκολο' για τον LATVALA μάθαμε? Το οτι η CITROEN επέλεξε αυτή την τακτική, ωστε να ερθει τελικά πάλι μπροστά ο LOEB το μάθαμε?Το γιατι εκανε λάθος ο SOLBERG το μάθαμε?
ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
- ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ (ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ). ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ κ.κ. ΔΙΑΤΣΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ,(ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ) ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ.
- ΕΓΡΑΨΕΣ 'ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ'. ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΟΥ POST ΟΜΩΣ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΟ) ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOGGS. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ BLOGG.
- ΤΙ ΘΑ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΝΑ ΜΑΘΕΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΖΑΝΦΟΡ ΤΗΣ FORD ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ 'ΧΥΖ' ΤΗΣ CITROEN? ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΗΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ε.Δ. ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΡΥΘΜΟ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ε.Δ. ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης van έγραψε:
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!
ΦΙΛΑΚΙΑ,
Εκαστος στο είδος του...
OYTE H ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΩ (ΣΤΟ ΕΞΗΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ) ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ 'ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ' ΟΤΙ ΞΕΡΩ.
ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ,ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.Αλλα απο εκεί και πέρα εχω αποψη και μπορώ να κρίνω παρουσιάσεις -εκπομπές.Αν πιστευεις οτι ο κόσμος εμαθε, τότε μάλλον κάνεις λάθος.
To WRC στην ΕΡΤ