-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
-
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
-
Σαν αυτοκίνητο το Leon είναι μάλλον καλύτερο. Πιο οικονομικό και αξιόπιστο όμως το Focus.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν αυτοκίνητο το Leon είναι μάλλον καλύτερο. Πιο οικονομικό και αξιόπιστο όμως το Focus.ρε, τα ηπιες μεσημεριατικα;;;
-
ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1600?
-
στο μονο πραγμα που ειναι καλυτερο το λεον ειναι η θεση οδηγησης (και αυτο μονο με τα καθισματα του sport up), η καταναλωση, (λογικα) τελη κυκλοφοριας....
-
Με τέτοια ορατότητα δεν την λες και φοβερή την θέση οδήγησης του leon.
-
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Σαν αυτοκίνητο το Leon είναι μάλλον καλύτερο. Πιο οικονομικό και αξιόπιστο όμως το Focus.
ρε, τα ηπιες μεσημεριατικα;;;
Γιάννη τα έχουμε συζητήσει και δε βλέπω να συμφωνούμε. Το Leon 1.2 TSi είναι ταχύτερο και το στρίψιμό του μου αρέσει το ίδιο με του Focus. Το τιμόνι δε είναι ελαφρύτερο (δεν είναι κακό αυτό απαραιτήτως) και λίγο πιο άμεσο αν και ελάχιστα λιγότερο πληροφορικό.
Ντίνο η θέση του Leon είναι σαν μονοθεσίου σε σύγκριση με του Focus.
-
ford απο εμενα
-
Και γω θα ξαναπώ, δεν μου λέει κάτι που είναι σαν μονοθεσίου, για μικρομεσαίο αυτοκίνητο μιλάμε. Η ορατότητα είναι πολύ σημαντική.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και γω θα ξαναπώ, δεν μου λέει κάτι που είναι σαν μονοθεσίου, για μικρομεσαίο αυτοκίνητο μιλάμε. Η ορατότητα είναι πολύ σημαντική.- βανάκια...
-
ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝ... ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΤΛ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο DURATEC ΤΗΣ FORD ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΨΙΛΟΕΓΓΥΗΣΗ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ 1600 (ΤΕΛΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ...)
-
Σε συντήρηση η Ford είναι σαφώς φθηνότερη.
-
Το σαφώς πόθεν προκύπτει; Δεν βρίσκω λόγο να έχουν ιδιαίτερες διαφορές, το δε leon μπορεί να θέλει και λιγότερο λάδι πχ.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το σαφώς πόθεν προκύπτει; Δεν βρίσκω λόγο να έχουν ιδιαίτερες διαφορές, το δε leon μπορεί να θέλει και λιγότερο λάδι πχ.Προκύπτει από το γεγονός ότι καλός φίλος έχει το Leon (1.8 Tsi αλλά τα service και οι χρεώσεις είναι κοινά) και τα διαστήματα σέρβις αλλα και οι τιμές είναι πολύ ακριβότερες από αυτά που ζητάει η Ford.
-
To focus βλέπω θέλει κάθε 20k λάδι/φιλτρο (4,1 λίτρα), κάθε 60k φιλτρο αερα, μπουζί κάθε 40k, ιμάντα χρονισμού κάθε 160k/8 χρόνια. Το λεόν δηλαδή τι θέλει ακριβώς πολύ συχνότερα ώστε να είναι σαφώς ακριβότερη η συντήρησή του;
-
Έχει πιο συχνά λάδια και ζητάνε κάτι τρελά ποσά συγκριτικά με την Ford (τα λάδια της Ford Κοστίζουν 25 Ευρώ μαζί με το ΦΠΑ τα 5 λίτρα...).
SEAT LEON 1.2 TSI VS FORD FOCUS 1.6