-
Πωλούνται οι μαμά ζάντες του octavia v rs μαζί με λάστιχα potenza 050 (έχουν 25.000 km κι είναι για αλλαγή όμως) σε πολύ καλή κατάσταση οι ζάντες. 400 ευρώ. 17' 5*112, ταιριάζουν σε seat leon 2, octavia v, golf v, vi, a3, πιθανόν και σε κάποια άλλα του vag.
-
Πωλούνται οι μαμά ζάντες του octavia v rs μαζί με λάστιχα potenza 050 (έχουν 25.000 km κι είναι για αλλαγή όμως) σε πολύ καλή κατάσταση οι ζάντες. 400 ευρώ. 17' 5*112, ταιριάζουν σε seat leon 2, octavia v, golf v, vi, a3, πιθανόν και σε κάποια άλλα του vag.
-
-
Οι ζάντες είναι όπως αυτές του λινκ και τις έχω σε golf v (μοιάζουν με του gt). http://www.evo.co.uk/carreviews/evolong ... a_vrs.html
-
Τα ζαντολάστιχα βγήκαν από το αμάξι και τα πίσω λάστιχα βγάζουν ακόμα ασφαλή χιλιόμετρα (νομίζω κατασκευής αρχές 09), τα μπροστά απαιτούν αντικατάσταση. Οι ζάντες σχεδόν άψογες. Ταιριάζουν στα περισσότερα σύγχρονα του group...
ΝΕΑ ΤΙΜΗ 370 ευρώ
Καλό Πάσχα! -
Για πάμε λίγο πάνω!
-
Τα ζαντολάστιχα μόνο υπάρχουν και κάθονται, στα 350 ευρώ.
-
Up!
-
Περιμένουν ακόμα...
-
Υπάρχουν ακόμα ?
Μήπως δίνεις 2 χωρις λάστιχα ? -
Υπάρχουν και προτιμώ να δώσω όλη την τετράδα μαζί... Στείλε μου μήνυμα για ό,τι άλλο θες, ευχαριστώ.
-
Εδώ τα καλά ζαντολάστιχα για vag!
-
Πωλούνται ακόμα.
-
320 ευρώ
-
Καλημερα ενδιαφερομαι για τα ζαντολάστιχα στειλε μου αν θες το νουμερο απο το κινιτο σου για να μιλησουμε.
σε ευχαριστω -
Σου χω στείλει προσωπικό μήνυμα.
-
Προώθηση
-
300 ευρώ
-
17αρια που ταιριάζουν σε όλα σχεδόν τα σύγχρονα μοντέλα του group vag (5*112) στα 300 ευρώ.
-
Πωλούνται ακόμα.
-
300 ευρώ
Γνήσια Ζαντολάστιχα octavia vrs 17'