-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
σε καποια φαση αρχισα ν αλλαζω ταχυτητες χωρις καθολου γκαζι για τετοια ροπη μιλαμε!!! και μπορει να πηγαινει με 5η με 60 χλμ σε ανηφόρα και να μη χτυπαει καθολου πιρακια (χωρις γκαζι εννοειται)
αλλα η κατναλωση στο ταβανι ρε παιδια , ελεος!!!Άμα μπορείς να συγκρατηθείς και συνεχίσεις να αλλάζεις ταχύτητες χωρίς γκάζι αφού όπως βλέπεις δεν το χρειάζεται τότε θα βελτιωθεί και η κατανάλωση.
-
αν σας πω τωρα οτι το αμάξι έστρωσε κι η κατανάλωση έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα τι θα πείτε? δεν έχω πειράξει τίποτα. μετά απο 5.000 χλμ περίπου η κατανάλωση ήρθε σε φυσιολογικά επίπεδα < 7 λιτρα/100χλμ
πως γίνεται αυτό ? αυτορυθμίστηκε? τον κιτ έχω? (βλέπε τηλεοπτική σειρά) -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ν σας πω τωρα οτι το αμάξι έστρωσε κι η κατανάλωση έχει έρθει σε φυσιολογικά επίπεδα τι θα πείτε? δεν έχω πεοράξει τίποτα. μετά απο 5.000 χλμ περίπου η κατανάλωση ήρθε σε φυσιολογικά επίπεδα πως γίνεται αυτό ? αυτορυθμίστηκε? τον κιτ έχω? (βλέπε τηλεοπτική σειρά)Πως γίνεται αυτό; Μόνο του, ξαφνικά;
Τελικά ποιό σασμάν έχεις επάνω; -
Στο τελευταίο φουλάρισμα , με αρκετά χιλιόμετρα σε ανοιχτό δρόμο βέβαια , έκαψε 32 λίτρα για 540χλμ , θα το παρακολουθήσω το θέμα. Σύμφωνα με το μαστορα το αμάξι φοράει το σασμάν το 1.3 το γιαπωνέζικο και δεν κουμπώνει κανένα άλλο επάνω , ούτε το 1.3 το γαλλικό!!!
-
Η κατανάλωση σου πολύ καλή. Οι ανεβασμένες στροφές και λιγα χλμ/ώρα πως εξηγούνται; Τι σου είπαν από το συνεργείο;
-
Μπας και αλλαξες βενζινά και δε σε κλέβει πλέον?
-
Μάλλον ''πειραγμένο ''σου έβαλαν.Δεν ξερω αν άλλαξαν το διαφορικό (αν γίνεται στο συγκεκριμένο) ή κάποιο,κάποια γρανάζια ταχυτήτων αλλά αφού υπάρχει διαφορά στο οριο περιστροφής του κινητηρα ανα χιλιόμετρο σίγουρα θα καίει περισσότερο.Εγινες γκαζάκιας τωρα φίλε μου. Αποδέξου το και ευχαριστήσου το!!
-
Δλδ τώρα πχ με 5η και 3000 στροφές έχεις άλλα χλμ? Χλωμό...
(μη βλέπεις μόνο την κατανάλωση) -
τι να πω ρε παιδια να απαιτησω αλλαγή σασμάν? θα περιμένω λίγο και θα δω... εξάλου δεν είπα τίποτα ακόμη στο μάστορα , ξέρει ότι το πρόβλημα παραμένει
-
Σαζμάν/διαφορικό είναι πακέτο μέσα στη χελώνα;
Παίζει να έχει γίνει επισκευή σ'αυτό και να έχουν αλλάξει την τελική σχέση μετάδοσης;
Περίεργη κατάσταση αντιμετωπίζεις.
Κάνε και μία σύγκριση την ταχύτητα του κοντέρ με ένα GPS να δεις πόση πραγματική διαφορά έχεις από αυτό που διαβάζεις.
Μπορεί να είναι υποκειμενική η αίσθηση περί ροπής και να σε επιρρεάζει η ένδειξη του κοντέρ. -
Mηπως σου βαλανε κανενα trd?
παντως ξεκολλα με το μαστορα σου
Δε γινεται να μη μπαινει το 1.0 σε 1.3 πακετο με κορωνοπηνιο
Η αυξηση της καταναλωσης στα ατμοσφαιρικα ειναι περιπου ιση με το ποσοστο που κοντυνες.
πχ απο 3,72 πηγες σε 4,28 δλδ 13,08%
Τοσο περιπου αυξηθηκε η καταναλωση σου, αρα σωστα απο το 7 πηγες στο 9.
Τωρα γιατι επανηλθε η καταναλωση?
Μαλλοντο συνηθισες, αλλαξες το στυλ οδηγησης σου και οι αριθμοι οπως και οι ρυθμοι που κινεισαι επεσαν(δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο) -
Eπειδή αρκετοί γνωστοί έχουν αλλάξει κ/π, οι περισσότεροι προσαρμόζοντας το στυλ οδήγησης τους, καίνε λιγότερο μιας και ροπιάζει πιο νωρίς το αυτοκίνητο.
toyota yaris 1.3 00 υπερβολικη καταναλωση